Goodmorning- palaukiam dar sekmadienio mane siandien vaziuojant i darba masinoj supykino
Grazimoteris!!! Wou!!! Kokios naujienos!! Sveikinimai!
ar mmm velavo?
Grazimoteris!!! Wou!!! Kokios naujienos!! Sveikinimai!
![]()
ar mmm velavo?
Šiandien turėjo prasidėti, visada ryte būna man mano dienos, o jų nėra nu ir pasidariau testą, net minutė nepraėjo... varysiu prg ir hcg darytis tuoj
ginė nudauš mane, nes liepė saugotis 😁😁
Šiandien turėjo prasidėti, visada ryte būna man mano dienos, o jų nėra
nu ir pasidariau testą, net minutė nepraėjo... varysiu prg ir hcg darytis tuoj
Sveikinimai, mus prašau irgi užkrėsk šituo virusu
Šiandien turėjo prasidėti, visada ryte būna man mano dienos, o jų nėra
nu ir pasidariau testą, net minutė nepraėjo... varysiu prg ir hcg darytis tuoj
kaip faina o kodel liepe saugotis? kazka praleidau..
kaip faina
o kodel liepe saugotis? kazka praleidau..
Gintare, praeitą mėn persileidau būdama 4 sav... 😔 ir dėl to sakė daktarė palaukti vieną ciklą... ;) ir sakau, saugojomės visada, tik vieną kartą, prieš vaisingas dienas ne, ir še tau, kad nori 😁
Gintare, praeitą mėn persileidau būdama 4 sav... 😔 ir dėl to sakė daktarė palaukti vieną ciklą... ;) ir sakau, saugojomės visada, tik vieną kartą, prieš vaisingas dienas ne, ir še tau, kad nori 😁
oj, uzjauciu linkiu, kad sis kartas butu sekmingas!
Grazi motwris varyk kraujo ir prg, ir jai gine israsines paprasto duphos nesutik. Yra kitoks progesteronas daug stipresnis ir visai kitaip pasisavina, as ji dabar geriu bet blem neturiu pavadinimo prie saves.
Grazi motwris varyk kraujo ir prg, ir jai gine israsines paprasto duphos nesutik. Yra kitoks progesteronas daug stipresnis ir visai kitaip pasisavina, as ji dabar geriu bet blem neturiu pavadinimo prie saves.
Jau pridaviau kraują, vakare matysiu atsakymus. O dėl prg geriamo, aš dabar turiu dufo, o paa ginę tik kitą savaitę tai gal iki to man jį pagerti?
Spėju šitas :
20180531_121034-ybp9x.jpg 96,13KB
0 Parsiųsta kartų
- hal -, 25 Spa 2019 - 09:22, parašė: Grazi motwris varyk kraujo ir prg, ir jai gine israsines paprasto duphos nesutik. Yra kitoks progesteronas daug stipresnis ir visai kitaip pasisavina, as ji dabar geriu bet blem neturiu pavadinimo prie saves.
Goodmorning- palaukiam dar sekmadienio
mane siandien vaziuojant i darba masinoj supykino
![]()
Nu aš labai mažai turiu vilčių, nes dariausi ankstyvą. Labai stipriai laikau kumščius, kad ne šiaip pykintų
Galvoju kraują prisiduoti, esu nusifotkinus kur hal kažkada dalinosi kokius tyrimus pasidaryti
Taip sita Gepretix, tik turbut geriau pirkti 100-ini.
Gerk grazi moteris butinai! Ir jai tas paprastas duphas tai tablete ryte ir tablete vakare..