Nu gal pramus stipriai..? Bet nepersalai kokiu koju ?
Nu gal pramus stipriai..? Bet nepersalai kokiu kojuNea, niekur nebuvau išvarius galim sakyt iš namų, nes dukrytė serga. Įkaliau nimesilio nes daugiau MB nieko neturi nuo skausmo. Aš gan pakanti skausmui ir nelinkusi greit griebtis vaistų, bet prireikė šį syk.?
![:unsure:](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/unsure.gif)
Tik va į wc tai varo, buvau tik prieš 30 min ir vėl kutena pūslę, nors nepasakyčiau kad daug skysčių gėriau. Jei ir ryt taip gal kas su šlapimo takais nors nu nepašaliau atrodo. O ir tai ne silpnoji mano vieta. Gerai, kad šeštadienį namo varau, tai bent jau jei kas rimčiau būtų galėčiau kreiptis į gyd.
Sveikos! 💞
Planuojame leliuka🤰😍
Pasidariau, HCG tyrimuka užvakar . 2.15Rezultas matau neigiamas. Mm turėjo būti šiandiena, neatėjo. Pagalvojau gal tokie skaičiukai gali kažką reikšti gal koks kibimas Gal kuriai taip buvo ir tai nėštumas? 😍 Nusipirkau testa AmediPlius ankstyva, ryt bandysiu atliktu ryte. Galvoju gal pakartoti tyrima:bigsmile:
Nea, niekur nebuvau išvarius galim sakyt iš namų, nes dukrytė serga. Įkaliau nimesilio nes daugiau MB nieko neturi nuo skausmo. Aš gan pakanti skausmui ir nelinkusi greit griebtis vaistų, bet prireikė šį syk.
man jau vakar tokie diegliukai buvo, vakare stipresni, o šiandien jau nuo ryto taip sugnybdavo. O vakare iš vis labai stipriai, bet gan žemai šonuose grynai to trikampėlio kraštuose.
Tik va į wc tai varo, buvau tik prieš 30 min ir vėl kutena pūslę, nors nepasakyčiau kad daug skysčių gėriau. Jei ir ryt taip gal kas su šlapimo takais
nors nu nepašaliau atrodo. O ir tai ne silpnoji mano vieta. Gerai, kad šeštadienį namo varau, tai bent jau jei kas rimčiau būtų galėčiau kreiptis į gyd.
Jeigu sisiojant neskauda, tai gal ne su šlapimo takais, o šiaip gal paveluota OV?
28 diena, rozinis kraujas biski gal ir rudo... gine nepriima, pasake naturali atranka, jeigu kazkas blogai pats organizmas atmeta.
ajai kiap gaila..... dabar reikia tiketis geriausio..juk buna tu pakraujavimu pradzioje..nebutinai tai reiksia pabaiga.. linkiu stiprybes del tos naturalios atrankos- man lygiai taip paciai pasake kai paskambinau gydytojai...sake net nepriims.. nebent pakiltu auksta temperatura arba labai stipriai skaudetu..
Nea, niekur nebuvau išvarius galim sakyt iš namų, nes dukrytė serga. Įkaliau nimesilio nes daugiau MB nieko neturi nuo skausmo. Aš gan pakanti skausmui ir nelinkusi greit griebtis vaistų, bet prireikė šį syk.
man jau vakar tokie diegliukai buvo, vakare stipresni, o šiandien jau nuo ryto taip sugnybdavo. O vakare iš vis labai stipriai, bet gan žemai šonuose grynai to trikampėlio kraštuose.
Tik va į wc tai varo, buvau tik prieš 30 min ir vėl kutena pūslę, nors nepasakyčiau kad daug skysčių gėriau. Jei ir ryt taip gal kas su šlapimo takais
nors nu nepašaliau atrodo. O ir tai ne silpnoji mano vieta. Gerai, kad šeštadienį namo varau, tai bent jau jei kas rimčiau būtų galėčiau kreiptis į gyd.
nu va, mergyt.. nesusirgt tik labai.
Goodmorning- kokios naujienos?
Sveikos! 💞
Planuojame leliuka🤰😍
Pasidariau, HCG tyrimuka užvakar . 2.15Rezultas matau neigiamas. Mm turėjo būti šiandiena, neatėjo. Pagalvojau gal tokie skaičiukai gali kažką reikšti gal koks kibimasGal kuriai taip buvo ir tai nėštumas? 😍 Nusipirkau testa AmediPlius ankstyva, ryt bandysiu atliktu ryte. Galvoju gal pakartoti tyrima:bigsmile:
Sveika prisijungus As apie skaiciukus nieko neismanau, bet labai linkiu, kad uzsikabintu
gintare0820, 25 Spa 2019 - 08:13, parašė: Goodmorning - kokios naujienos?
Nu neatnešu gerų žinių...
MB sakė viskas, einam tirtis, bet aš dabar galvoju, iki mm 4dienos, ar galiu aš kažką dabar išsitirti? Gal kraujo tyrimus kažkokius, nes nu ginė tai ką ji man pasakys
Pridėta:
Sveikos! 💞
Planuojame leliuka🤰😍
Pasidariau, HCG tyrimuka užvakar . 2.15Rezultas matau neigiamas. Mm turėjo būti šiandiena, neatėjo. Pagalvojau gal tokie skaičiukai gali kažką reikšti gal koks kibimasGal kuriai taip buvo ir tai nėštumas? 😍 Nusipirkau testa AmediPlius ankstyva, ryt bandysiu atliktu ryte. Galvoju gal pakartoti tyrima:bigsmile:
Aš kiek pamenu iki 5 skaitosi normalus nenėščiai? Tai nemanau, kad 2,15 reiškia kažką jau mm dieną... bet palaukit dar, jei neateis, darykit testus gal vėliau užsikabino ir dar anksti pamatyti
Sveikos... ir va, nesisaugojom tik vieną kartuką, taip netyčiom... ir net ne per vaisingas dienas... rankos, kojos dreba... sorry, kad mažai čia būnu, labai daug rūpesčių..
Pridėta:
Tiesa, ar turim kokių gerų naujienų iš kitų mūsų merginų? Ar dar vis darbuojatės? 😋