Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos,

Kaip smagu matyti jusu ||  :wub:  :wub:  :wub:  didžiausi sveikinimai, virusiuku mums siųskite!

mano šiandien naktį temperatūra pakilo 0.2c, visada būdavo 36.15-36.20, dabar 36.38, tikiuosi šia naktį dar pakils kad žinočiau kad ov įvyko  :unsure:

Mimozza, o dėl ko gali būti skystis? Aš buvau pastebėjusi bet tik viena karta kad man irgi buvo, buvau krūtų ultrasound pasidariusi, sakė kad hormoniniai pakitimai, tipo normalu. Sakai tai gali būti dėl skydliaukės?

Linkiu kad ir toliau kiltų bkt  :) 

Tai čia ir bus manau dėl hormonų. Gali būti, kad prolaktinas šoktelėjo. Mano buvo jis toks nemažas, bet ir neperaukštas kad reiktų vaistų jam mušti, esu du kartus jau dariusi. Tas skystis gali rodyti kad jis padidėjo arba tiesiog tik hormoniniai svyravimai dėl KT. Bet jau geriau pasitikrinsiu, nes jei kas bus negerai tai spėčiau susitvarkyti iki stimuliacijos  :rolleyes: nes būtų šūduva jei jos negalėtų atlikti ar nebūtų rezultato dėl pataisomų dalykų iki jos atlikimo  :)​ 

Atsakyti

Gintare dar per anksti nusiteikti taip pesimistiskai nes realiai tai dar gali net nebuti implantacijos. 

miMoza- ss jai prolaktinas aukstas. Jai skydliauke grybauja tai isvis net neverta bt matuoti nes itakoja temperatura ir nera normaliu rezultatu. 

Goodmorning- nieko tokio , kad skaudena, normalu! Nesinervink taip ir labai labai linkiu, kad istiesu butu sekmingas. 

man nuo progesterono stogas siek tiek ciuozia, bet siaip viskas ok. Eisim siandien i cerkve taip , kad uzdegsiu uz mus visas zvakele ir paprasysiu mums visoms sekmes  :wub: 

Atsakyti

Gintare, man nesinori net darytis NT, kad paskui nebūtų neigiamas ir nebūtų to nusivylimo.. Bet išties, tai yra daug atvejų, kai iki mm nieko nerodydavo, o paskui paaiskedavo, kad vis dėl to yra :)

Hal, nu kokio tu mielumo!

O šiaip stiprybės visoms :) 

Atsakyti

Ne, nenusiteikiau pesimistiskai, tik nenoriu prisisvajot  :huh2:   darysiu vel testa sekmadieni. 

Atsakyti

man nuo progesterono stogas siek tiek ciuozia, bet siaip viskas ok. Eisim siandien i cerkve taip , kad uzdegsiu uz mus visas zvakele ir paprasysiu mums visoms sekmes  :wub:

aciuuuu!  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Gintare, man nesinori net darytis NT, kad paskui nebūtų neigiamas ir nebūtų to nusivylimo.. Bet išties, tai yra daug atvejų, kai iki mm nieko nerodydavo, o paskui paaiskedavo, kad vis dėl to yra :)

Hal, nu kokio tu mielumo!

O šiaip stiprybės visoms :)

aha,skaiciau forume, kada merginos pamate II- tai labai daug tokiu kuriom nerode nieko iki pat mmm dienos. As cia negaliu nusiramint, nes yra kai kurie simptomai- kurie galetu but nestumo pozymis- pabrinkes pilvas, keistas skonis burnoj, nezmoniskas apetitas, ejimas nakti i wc. Simptomai kuriu paprastai nebuna  :hmm:​  

Atsakyti

Gintare, neprarask vilties 😉

Ačiū Hal, aš irgi dažnai meldžiuosi už jus, už save, tikiu, kad jums visoms viskas pavyks. 

Tik dėl savęs nelabai tikiu... Gal čia kažkam kvailai atrodys, bet jau kai buvau šešerių, mažai ką supratau, bet mintyse bijojau niekada nesulaukti vaikų. Nū vat ir žinok tu man tokių metų.. Keistas dalykas ta intuicija... 

Atleiskit merginos už negatyva, tiesiog tas kirminas graužia iš vidaus. 

Atsakyti

Ačiū Hal, aš irgi dažnai meldžiuosi už jus, už save, tikiu, kad jums visoms viskas pavyks. 

Tik dėl savęs nelabai tikiu... Gal čia kažkam kvailai atrodys, bet jau kai buvau šešerių, mažai ką supratau, bet mintyse bijojau niekada nesulaukti vaikų. Nū vat ir žinok tu man tokių metų.. Keistas dalykas ta intuicija... 

o tu irodyk tai intuicijai, kad ji klysta  :angel_not:  :4u:​  

Atsakyti

Gal kažkur pamatėt, kai buvot šešerių, kad taip būna ir taip nusigando, kad kad įsirašė jums ta mintis, kad ir jums taip gali būti ir užblokavot kelius ateit mažyliui. Gal čia reiktų padirbti su savimi ir ant tos minties užrašyti naują?

O mano MB, tiek čia užsisuko, kad dabar sakė dar nenori galvot apie grįžimą namo, sako gal nuvarom dabar tyrimus vaisingumo pasidaryti? Tai sakau, kad reik mėnesinių palaukt, dabar neaišku ar ne nėščia. Tai važiuosim šiandien testų pirkt :D 

Atsakyti

Gal kažkur pamatėt, kai buvot šešerių, kad taip būna ir taip nusigando, kad kad įsirašė jums ta mintis, kad ir jums taip gali būti ir užblokavot kelius ateit mažyliui. Gal čia reiktų padirbti su savimi ir ant tos minties užrašyti naują?

O mano MB, tiek čia užsisuko, kad dabar sakė dar nenori galvot apie grįžimą namo, sako gal nuvarom dabar tyrimus vaisingumo pasidaryti? Tai sakau, kad reik mėnesinių palaukt, dabar neaišku ar ne nėščia. Tai važiuosim šiandien testų pirkt :D

laikau kumscius, kad nusipirktumet teigiamus   testus  :4u:​ 

Atsakyti

Laba visoms, o man šiandiena biški teplioja :(

Atsakyti

Laba visoms, o man šiandiena biški teplioja :(

o kada tau turejo but mm? Gal dabar? Teplioja rudai? 

Ar yra galimybe nubegt pas gydytoja? 

Atsakyti