Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos, pasidariau šiandien progesteroną, tai pirmadienį vakarop sakė gausiu rezultatus. Labai įdomu kokie skaičiukai bus. 

Kaip sekasi sveikiau maitintis?

Šiandien tai paklydau truputi 🙈 Bet ryt vėl susimsiu 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 26 sausio 2019 - 16:06

Sveikos mergaites, ar priimsite i savo grazia seima naujoke?  :4u: 

Sveikinu visas, kurioms jau pasiseke ir linkiu sekmes ir kantrybes dar bandancioms laime  :rolleyes: 

Mudu su vyru pradejome planuoti siais metais, pirmas ciklas buvo nesekmingas, dabar prasidejo antrasis, tai bandysime toliau  :wub: 

Naudoju clearblue monitoriu, kuris parodo vaisingas dienas. 

Taip pat vakar uzsisakiau arbatos, padedancios vaisingumui (neaisku kaip ir kas, reikes isbandyti, bet amazon vien tik geri komentarai)

Menesines kuriu nelaukiu turetu buti 18.02

Paskutines dvi meneseines buvo labai trumpos, bet manau cia nuo streso, kai noras pastoti yra toks didelis, tai ir hormonai susimaiso  :hmm:​ 

Atsakyti

sveikos  :mirksiukas: 

ziurekit gal kam yra taip buve , ciklo pats viduriukas, o man siandien toks lengvas tepliojimas prasidejo kaip pacia paskutine mmm diena :ax:  ar cia mano organizmas nuo ritmo nusoko ar kas .... ? internete straipsniu viokiu priskaiciau , bet aiskiau nie kiek nepasidare ...  :oh:  gal kam teko su tokiu reiskiniu susidurt?

Atsakyti

Schneewittchen, labai smagu kad prisijungei, įtrauksim į sąrašėlį. O kas čia per arbata? lape_apykakle, man neteko su tuo susidurti, tai nieko pakomentuoti ir negaliu. Gal kuri kita iš mūsų žinos. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 26 sausio 2019 - 20:25

01.07 -hal- nelaukia mmm 

01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm ​ 

Kur jūs????   

01.28 lauralina3 nelaukia mmm 

02.03 _mimozza_ lauks mmm 

02.04 Garbanelele laukia II 

02.09 Kategoriška nelaukia mmm

02.10 Sange nelaukia mmm 

02.10 lape_apykakle nelaukia mmm 

02.14 pegile laukia II 

02.15 svajojanti27 nelaukia mmm 

02.18 Gintare0820 nelaukia mmm

02.18 Schneewittchen nelaukia mmm

02.22 finy lauks arba nelauks mėmių 

03.02 Airisė nelaukia mmm

Atsakyti

Sveikos mergaites, ar priimsite i savo grazia seima naujoke?  :4u:

Sveikinu visas, kurioms jau pasiseke ir linkiu sekmes ir kantrybes dar bandancioms laime  :rolleyes:

Mudu su vyru pradejome planuoti siais metais, pirmas ciklas buvo nesekmingas, dabar prasidejo antrasis, tai bandysime toliau  :wub:

Naudoju clearblue monitoriu, kuris parodo vaisingas dienas. 

Taip pat vakar uzsisakiau arbatos, padedancios vaisingumui (neaisku kaip ir kas, reikes isbandyti, bet amazon vien tik geri komentarai)

Menesines kuriu nelaukiu turetu buti 18.02

Paskutines dvi meneseines buvo labai trumpos, bet manau cia nuo streso, kai noras pastoti yra toks didelis, tai ir hormonai susimaiso  :hmm:​ 

Sveika prisijungus, linkiu kad šį ciklą pavyktų 😉

Atsakyti

ziurekit gal kam yra taip buve , ciklo pats viduriukas, o man siandien toks lengvas tepliojimas prasidejo kaip pacia paskutine mmm diena :ax:  ar cia mano organizmas nuo ritmo nusoko ar kas .... ? internete straipsniu viokiu priskaiciau , bet aiskiau nie kiek nepasidare ...  :oh:  gal kam teko su tokiu reiskiniu susidurt?

Gal dėl ovuliacijos? 🤔

Atsakyti

Gali būti, kad ovuliacija vyksta. Sako jos metu gali pateplioti.

Atsakyti

Schneewittchen, labai smagu kad prisijungei, įtrauksim į sąrašėlį. O kas čia per arbata?

Labukas,

Nezinau ar Lietuvoje kazkoks analogas yra, nes as Vokietijoje, bet pagooglinau ir kazka radau lietuviskame puslapyje: http://eurocore.eu/v..._category_id/17

As uzsisakiau sita: https://www.amazon.d...g/dp/B073BDXVKW

Atsakyti

Sveika prisijungus, linkiu kad šį ciklą pavyktų 😉

Aciu ❤

Atsakyti

Lauralina, kaip tu?

Atsakyti

labas rytas visoms! kaip savaitgalis?  pas mane buvo pirkiniu savaitgalis- prisipirkau kalna drabuziu, nes nusprendziau, kad laikas atnaujint garderoba  :rolleyes:  :wub:  tai sedziu visa laiminga  :angel2:    

Atsakyti