Sveikos, pasidariau šiandien progesteroną, tai pirmadienį vakarop sakė gausiu rezultatus. Labai įdomu kokie skaičiukai bus.
Kaip sekasi sveikiau maitintis?
Šiandien tai paklydau truputi 🙈 Bet ryt vėl susimsiu
Sveikos mergaites, ar priimsite i savo grazia seima naujoke?
Sveikinu visas, kurioms jau pasiseke ir linkiu sekmes ir kantrybes dar bandancioms laime
Mudu su vyru pradejome planuoti siais metais, pirmas ciklas buvo nesekmingas, dabar prasidejo antrasis, tai bandysime toliau
Naudoju clearblue monitoriu, kuris parodo vaisingas dienas.
Taip pat vakar uzsisakiau arbatos, padedancios vaisingumui (neaisku kaip ir kas, reikes isbandyti, bet amazon vien tik geri komentarai)
Menesines kuriu nelaukiu turetu buti 18.02
Paskutines dvi meneseines buvo labai trumpos, bet manau cia nuo streso, kai noras pastoti yra toks didelis, tai ir hormonai susimaiso
sveikos
ziurekit gal kam yra taip buve , ciklo pats viduriukas, o man siandien toks lengvas tepliojimas prasidejo kaip pacia paskutine mmm diena ar cia mano organizmas nuo ritmo nusoko ar kas .... ? internete straipsniu viokiu priskaiciau , bet aiskiau nie kiek nepasidare ... gal kam teko su tokiu reiskiniu susidurt?
01.07 -hal- nelaukia mmm
01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm
Kur jūs????
01.28 lauralina3 nelaukia mmm
02.03 _mimozza_ lauks mmm
02.04 Garbanelele laukia II
02.09 Kategoriška nelaukia mmm
02.10 Sange nelaukia mmm
02.10 lape_apykakle nelaukia mmm
02.14 pegile laukia II
02.15 svajojanti27 nelaukia mmm
02.18 Gintare0820 nelaukia mmm
02.18 Schneewittchen nelaukia mmm
02.22 finy lauks arba nelauks mėmių
03.02 Airisė nelaukia mmm
Sveikos mergaites, ar priimsite i savo grazia seima naujoke?
Sveikinu visas, kurioms jau pasiseke ir linkiu sekmes ir kantrybes dar bandancioms laime
Mudu su vyru pradejome planuoti siais metais, pirmas ciklas buvo nesekmingas, dabar prasidejo antrasis, tai bandysime toliau
Naudoju clearblue monitoriu, kuris parodo vaisingas dienas.
Taip pat vakar uzsisakiau arbatos, padedancios vaisingumui (neaisku kaip ir kas, reikes isbandyti, bet amazon vien tik geri komentarai)
Menesines kuriu nelaukiu turetu buti 18.02
Paskutines dvi meneseines buvo labai trumpos, bet manau cia nuo streso, kai noras pastoti yra toks didelis, tai ir hormonai susimaiso
Sveika prisijungus, linkiu kad šį ciklą pavyktų 😉
sveikos
ziurekit gal kam yra taip buve , ciklo pats viduriukas, o man siandien toks lengvas tepliojimas prasidejo kaip pacia paskutine mmm diena ar cia mano organizmas nuo ritmo nusoko ar kas .... ? internete straipsniu viokiu priskaiciau , bet aiskiau nie kiek nepasidare ... gal kam teko su tokiu reiskiniu susidurt?
Gal dėl ovuliacijos? 🤔
sveikos
Gali būti, kad ovuliacija vyksta. Sako jos metu gali pateplioti.
Schneewittchen, labai smagu kad prisijungei, įtrauksim į sąrašėlį. O kas čia per arbata?
Labukas,
Nezinau ar Lietuvoje kazkoks analogas yra, nes as Vokietijoje, bet pagooglinau ir kazka radau lietuviskame puslapyje: http://eurocore.eu/v..._category_id/17
As uzsisakiau sita: https://www.amazon.d...g/dp/B073BDXVKW