Hal, didžiausios sėkmės.. Lauksim II brūkšnelių
Pikų dama, manau kimba. Daryk ryt kitą testuką
Hal liuks, aistringo ir vaisingo savaitgalio
Hal! Laikau kumščius! Pikų dama, manau užkibo netikiu, kad toki aiškūs vaiduokliai ir nieko. Nors sako nereikia tikėti isdziuvusiais, bet labai jau jis teigiamas
Hal, omg, jau darbuokitės, tai iš peties!
Pikų dama, manau, kad kabinasi, stipriai kojas suglauskit ir saugokitės tikiuosi, kad ryškės
o mes vakar vakare parskridom į Lietuvą, uošviui blogai, gydytojai jau pranašavo,kad iki šiandien nesitrauks, bet nu dar ant aparatų palaikomas. Tai jau kaip ir aišku viskas, tik neaisku kada.
Man labai daug išskyrų, bet skystų ir taip bangom, įdomiai...
Šiandien su mama kalbėjau, ji kitam LT gale, o ji paskui taip nedrąsiai ir sako....
aš taip galvojau, kad mano tetis mirė, tai sesuo mano jau laukėsi sūnaus, kai mama mirė, tai aš jau laukiausi sūnaus, tai aš taip galvoju, kad taip gyvenime yra, kai kas išeina, ateina nauja gyvybe, tai čia tau dabar turi ateit.
Taip po šitų žodžių nupurtė šiurpas, nieko nesakiau jai, bet aš kažkodėl šitą buvau pagalvojusi, kad šitas išėjimas ateis pas mus nauja gyvybe, nieks taip manęs nekalbino, kad greičiau pastociau, kaip uošvis...
Nežinau, kaip nuskambėjo, bet negaliu niekam pasakot tokių dalykų, bet tokios keistos mintys. Tai va toks savaitgalis
Hal, omg, jau darbuokitės, tai iš peties!
Pikų dama, manau, kad kabinasi, stipriai kojas suglauskit ir saugokitės
tikiuosi, kad ryškės
o mes vakar vakare parskridom į Lietuvą, uošviui blogai, gydytojai jau pranašavo,kad iki šiandien nesitrauks, bet nu dar ant aparatų palaikomas. Tai jau kaip ir aišku viskas, tik neaisku kada.
Man labai daug išskyrų, bet skystų ir taip bangom, įdomiai...
Šiandien su mama kalbėjau, ji kitam LT gale, o ji paskui taip nedrąsiai ir sako....
aš taip galvojau, kad mano tetis mirė, tai sesuo mano jau laukėsi sūnaus, kai mama mirė, tai aš jau laukiausi sūnaus, tai aš taip galvoju, kad taip gyvenime yra, kai kas išeina, ateina nauja gyvybe, tai čia tau dabar turi ateit.
Taip po šitų žodžių nupurtė šiurpas, nieko nesakiau jai, bet aš kažkodėl šitą buvau pagalvojusi, kad šitas išėjimas ateis pas mus nauja gyvybe, nieks taip manęs nekalbino, kad greičiau pastociau, kaip uošvis...
Nežinau, kaip nuskambėjo, bet negaliu niekam pasakot tokių dalykų, bet tokios keistos mintys. Tai va toks savaitgalis
Kaip liudna bet is tikro buna tiesos, kad zmones iseina, kad kitiems uzleistu vieta.. bet pasistenkit neliudet, toks jau tas gyvenimas, reikia dziaugtis kiekviena minute, nes nezinom kada ateis musu laikas iseiti..
Laikykites
goodmorning, labai gaila.. stiprybes tavo vyrui. as pries 6 metus praradau savo teveli ir skausmas istiesu nepakialemas. pirmi metai po praradimo praejo kaip migla, tuo metu buvau tik susipazinusi su vyru, jai ne jo svelnumas ir gerumas tai turbut buciau is skausmo nupušus.
aciu panos!! per du metus, trecias ciklas normalus, tai labai smagu.o ir vyras gryzo po menesio nebuvimo namie... si karteli dupha liepe gerti iskarto ir matuotis temperatura, va ir minusas kad nematau iki tol nepamenu kokia turetu buti iprasta
dar daug ka noriu parasyti, bet turbut tik po savaitgalio liepet dirbti,tai reik ivykditi
Good morning uzuojauta, stiprybes jums. kokia tavo cd dabar? Tikekimes ir tau kimba. Kvailai neskamba mano seneliai irgi taip yra sake.
Hal, megaukites!
Mano temperatura siandien vel zema tai manau buvo pakilusi del prasto miego. Tikiuosi ivyks dar ovuliacija man si menesi
Sveikos merginos, Liucija man šiandien cd18, o ciklas 28d. trunka paprastai, šiandien kelis lašelius kraujo mačiau, nu bet kai tiek streso, tai nežinau ar bus kas gero , o tau Liucija linkiu sulaukti OV :)Ačiū visoms už palaikymą
Hal dirb dirbs, bet kai turėsi laiko, tai ir mūsų nepamiršk
Visi testai po to baltuteliai.. Ech..