Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

O kas cia per aparaciukas :O? Bet man jauciu netiktu, nes as dirbu naktim, tai miegu tai naktim, tai dienom :(

Ivesk I google Ovusense, galima naudoti diena svarbu kad 4 valandas pamiegotum. Siaip gali jiems parasyti jie labai greit atraso I klausimus 😊 ir jei pagal ju matavimus per 6 menesius neuztiks ovuliacijos grazins pinigus 😊

Atsakyti

Tai va jos bronchai silpna viena, jei jau kosulys be slogos, tai psio bronchitas iškart. Taip tai gal būčiau antibų dar nedavus be daktarės apžiūros, nes beveik visada apseidavi be jų. Bet žiūriu kad būklė jos tikrai prasta, tai pabūgau uždelsti, visgi ne LT esam ir pas daktarę čia nepakliūsim 

Tai taip, svarbu kad padetu. Kada grisit I LT?

Atsakyti

Tai taip, svarbu kad padetu. Kada grisit I LT?

Spalio 26 d.  :)​ 

Atsakyti

Sveikos,

siandien pasidariau Antejoje tyrimus skirtus planuojancioms nestuma ir progesterona kartu.

23 CD ir tokie progesterono rezultatai 26.84. 

Normos: 

14.12-89.14 Ovuliacine faze

10.62-81.28 Liutenine faze

TTH truputi padidejo 2,99.

Ka manot? Ar cia gerai? 

Atsakyti

Ivesk I google Ovusense, galima naudoti diena svarbu kad 4 valandas pamiegotum. Siaip gali jiems parasyti jie labai greit atraso I klausimus 😊 ir jei pagal ju matavimus per 6 menesius neuztiks ovuliacijos grazins pinigus 😊

Aha paskaitinejau kas per daiktas, lyg ir neblogas atrodo, bet kad labai jau didelis atrodo, kaip miegot su tokiu viduj  :hmm: 😂 kur pirkot? Yra lt?

Na si menesi bandysiu naturaliai, be jokiu bt ot sekimu, tiesiog stebesiu kuna ir reguliariai nd :) jei nepavyks tada gal reiks investuot i toki aparaciuka :)

Atsakyti

Spalio 26 d.  :)​ 

Tai dar tolokai, tikuosi pasveiksit greiciau  :)​ 

Atsakyti

Aha paskaitinejau kas per daiktas, lyg ir neblogas atrodo, bet kad labai jau didelis atrodo, kaip miegot su tokiu viduj  :hmm: 😂 kur pirkot? Yra lt?

Na si menesi bandysiu naturaliai, be jokiu bt ot sekimu, tiesiog stebesiu kuna ir reguliariai nd :) jei nepavyks tada gal reiks investuot i toki aparaciuka :)

Zinok, nedidukas, tampono dydzio, tik storiausia aparaciuko vieta storesne biski, bet kai isidedi man visai nesijaucia. As uzsisakiau internetu, UK gyvenu tai be problemu atsiunte, bet manau siuncia visur. 

Sekmes, tikiuosi neprireiks  :4u:​ 

Atsakyti

Zinok, nedidukas, tampono dydzio, tik storiausia aparaciuko vieta storesne biski, bet kai isidedi man visai nesijaucia. As uzsisakiau internetu, UK gyvenu tai be problemu atsiunte, bet manau siuncia visur. 

Sekmes, tikiuosi neprireiks  :4u:​ 

Dekui :) tikiuosi pasiseks si cikla :) kiek laiko jau naudoji ji? Visada tiksliai pagauna ov? Parodo ir vaisingiausias dienas pries ov taip?

Atsakyti

Oho apie kokius cia aparatus kalbat  :rolleyes:   nezinojau kad tokiu buna  :D  as si menesi naudojau elektronini OV testa. Rode dvi vaisingas dienas  :rolleyes:  su juo aiskiau nei su tom juostelem. 

Atsakyti

Oho apie kokius cia aparatus kalbat  :rolleyes:   nezinojau kad tokiu buna  :D  as si menesi naudojau elektronini OV testa. Rode dvi vaisingas dienas  :rolleyes:  su juo aiskiau nei su tom juostelem. 

As irgi naudojau elektronini ot, bet man rode apie 7 vaisingas dienas iki kol baiges testai ir gavau pereit ant juosteliniu 😅 tai taip ir nepagavau pacio piko :D

Atsakyti

As irgi naudojau elektronini ot, bet man rode apie 7 vaisingas dienas iki kol baiges testai ir gavau pereit ant juosteliniu 😅 tai taip ir nepagavau pacio piko :D

oj, tai kaip jis tau rode? Maniskis rodo tuscia rutuliuka kai dienos nevaisingos, ir sypsenele kai vaisingos. 

Atsakyti

oj, tai kaip jis tau rode? Maniskis rodo tuscia rutuliuka kai dienos nevaisingos, ir sypsenele kai vaisingos. 

As turejau ta, kur parodo ir estrogenu banga, ir jei pakile estrogenai rodo mirksincia sypsenele, kol galiausiai daeina iki paprastos sypseneles, tai taip ir nesulaukiau jos :) tai susinervinau ir nusprendziau jokiu ot nebegadinti :)

Atsakyti