Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Va čia jau aukštasis pilotažas tas GK biggrin.gif
Lauralina aš VIP perku, nebrangūs, po du supakuoti ne taip daug atrodo kai dvi ar tris pakuotes perki o gauni keturis-šešis testus biggrin.gifbiggrin.giftik jie nėra labai jautrūs, tačiau per mano 7 mėnesių patirtį nei karto nemelavo smile.gifmanau geriau vėliau patikimas kai parodo, nei anksčiau sumeluojair be reikalo suteikia vilčiųsmile.gifpirkau kažkurį įsitikinimui lyg ir easy, rožinis buvo, tai tuos easy ir vip palyginus ryškumas mano atveju buvo panašus. Todėl nematau tikslo pirkti brangesnių.
P.s. sveika prisijungusi nauja planuotoja mirksiukas.gif

Aš pradėjau galvot, koks tikslas tuos NT darytis, juk jei pastojai tikrai sužinosi, o paskui labai sunku, jei pamatai kokį vaiduoklį ptadedi svajot ir susergi mm. Tai geriausia lauki mm dienos neateina, vėluoja tada jau darais testą 😆😂. Tik kaip reik taip su savim susitvarkyt, kad iškęsti 😆

Atsakyti

Aš pradėjau galvot, koks tikslas tuos NT darytis, juk jei pastojai tikrai sužinosi, o paskui labai sunku, jei pamatai kokį vaiduoklį ptadedi svajot ir susergi mm. Tai geriausia lauki mm dienos neateina, vėluoja tada jau darais testą 😆😂. Tik kaip reik taip su savim susitvarkyt, kad iškęsti 😆

Aš irgi taip galvojau, kai planavom. Ir net kai mėnesinės vėlavo kelias dienas labai džiaugiausi, nes buvom išvykę atostogų. Net neįtariau, kad galiu lauktis. Ir dabar galvoju kaip aš taip galėjau? :D Iš kur pas mane tas naivumas buvo :D 

O dabar viskas kitaip, mintys tik apie tai sukasi. Bet čia turbūt nuo to planavimo mums. Kai kažko labai lauki, tarkim kokios kelionės, tai net dienas skaičiuoji iki to įvykio. Tai su nėštumu manau tas pats. Tik va, kad čia nuo mūsų labai mažai kas priklauso :( Čia jau gamta visus reikalus dėlioja, o mums belieka laukti ir tikėtis kiekvieną mėnesį. 

Atsakyti

Va čia jau aukštasis pilotažas tas GK biggrin.gif
Lauralina aš VIP perku, nebrangūs, po du supakuoti ne taip daug atrodo kai dvi ar tris pakuotes perki o gauni keturis-šešis testus biggrin.gifbiggrin.giftik jie nėra labai jautrūs, tačiau per mano 7 mėnesių patirtį nei karto nemelavo smile.gifmanau geriau vėliau patikimas kai parodo, nei anksčiau sumeluojair be reikalo suteikia vilčiųsmile.gifpirkau kažkurį įsitikinimui lyg ir easy, rožinis buvo, tai tuos easy ir vip palyginus ryškumas mano atveju buvo panašus. Todėl nematau tikslo pirkti brangesnių.
P.s. sveika prisijungusi nauja planuotoja mirksiukas.gif

As irgi VIP prisipirkau pamaciau kad ten po du vnt tai uz du gaunasi 1.6 eur tai pigesniu jau nemaciau  :) bet ir tai vaistininkei sakau du sako dvi pakuotes ispute akis  :blink:  :D o as sakau daugiau nera nes is vitrinos eme tai nzn ka ji pagalvojo  :D ir dar sakau viena kitoky  :lol: tai gadinu po du i diena  :mirksiukas: negaila nes pigus zodziu jau cia i priklausomybe panasu  :frusty: pasidariau siandien nieko neiziuriu o jau tik dvi trys d like manau jau kazkas nors smezuotu jei butu,nors vakaryksciam matau bet as tik viena turbut matau  :lol: o pas tave kasnors smezuodavo jei nebudavo juose ar ne?

Atsakyti

Jooo kazkaip reikia susiimti :unsure: nes nu kazkaip tiek praskydau sy cikla nesuprantu visi simtomai kaip :nestuke irgi viska jauciu poto nebejauciu zodziu turbut pratrukau del per ilgo laukimo jau  :cry2: kaip manjake nt prisipikau jau net i kelias vaistines vaziavau nes geda daug vienoj pirkti ziuri tos vaistininkes  :lol:  :blink: kiek skaitinejau tai easy nt patikimiausi ar ne?kaip jus manot?aplamai dabar neberaso to jautrumo nei ant vieno tai kaip zinoti kokie jautriausi vaistininkes ir nzn  :hmm:                             

:D  :4u:​  

Atsakyti

tikrai taip..   as sau prizadejau, kad be mmm dienos- jokiu testu. Jokiu bereikalingu vilciu ir nusivylimu..

Atsakyti
Lauralina, man jie niekad vaiduoklių be reikalo nemetė. Jei kažką ir mačiau tai tik tada kai buvo.
Tai reik eit į vaistinę kur savitarna, pasiimi kiek nori biggrin.gif biggrin.gif

Gintare ir aš taip žadėjau bigsmile.gif žiūrėsim kaip seksis vykdyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finy: 25 sausio 2019 - 11:03
Atnešu sąrašėlį mirksiukas.gif
01.07 -hal- nelaukia mmm
01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm ​

Kur jūs???? 4u.gif

01.28 lauralina3 nelaukia mmm
02.03 _mimozza_ lauks mmm
02.04 Garbanelele laukia II
02.10 Sange nelaukia mmm
02.10 lape_apykakle nelaukia mmm
02.14 pegile laukia II
02.15 svajojanti27 nelaukia mmm
02.18 Gintare0820 nelaukia mmm
02.22 finy lauks arba nelauks mėmių
03.02 Airisė nelaukia mmm
Atsakyti

As irgi VIP prisipirkau pamaciau kad ten po du vnt tai uz du gaunasi 1.6 eur tai pigesniu jau nemaciau  :) bet ir tai vaistininkei sakau du sako dvi pakuotes ispute akis  :blink:  :D o as sakau daugiau nera nes is vitrinos eme tai nzn ka ji pagalvojo  :D ir dar sakau viena kitoky  :lol: tai gadinu po du i diena  :mirksiukas: negaila nes pigus zodziu jau cia i priklausomybe panasu  :frusty: pasidariau siandien nieko neiziuriu o jau tik dvi trys d like manau jau kazkas nors smezuotu jei butu,nors vakaryksciam matau bet as tik viena turbut matau  :lol: o pas tave kasnors smezuodavo jei nebudavo juose ar ne?

Nepergyvenk, man su pirmu nėštumo mm kai vėlavo 5d. parodė testas vaiduokliuką, aišku ant rytojaus jau buvo ryškus  :D​ 

Atsakyti

Nepergyvenk, man su pirmu nėštumo mm kai vėlavo 5d. parodė testas vaiduokliuką, aišku ant rytojaus jau buvo ryškus  :D​ 

as kai laukiausi pirma karta, mmm velavo 2 dienas, pasidariau viena vieninteli testa, kuris parode dvi ryskias juosteles  :wub:   turiu ji issaugojus iki dabar  :angel_not:​  

Atsakyti

as kai laukiausi pirma karta, mmm velavo 2 dienas, pasidariau viena vieninteli testa, kuris parode dvi ryskias juosteles  :wub:   turiu ji issaugojus iki dabar  :angel_not:​  

Na mano antras nėštumas, buvo taip, kad likus 8dienom iki mm pasidariau testą ir buvo vaiduokliukas, bet gan ryškus, o paskui jau mm vėluojant 2 dienas ryškus anyras brūkšniukas 😀😁. Aš ir turiu ir pirmo nėštumo ir antro testukus išsaugojus 😍

Atsakyti

Aš nelaukiu mm vasario 9 ;))

Atsakyti

01.07 -hal- nelaukia mmm

01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm ​

Kur jūs????  

01.28 lauralina3 nelaukia mmm

02.03 _mimozza_ lauks mmm

02.04 Garbanelele laukia II

02.09 Kategoriška nelaukia mmm

02.10 Sange nelaukia mmm

02.10 lape_apykakle nelaukia mmm