Hal, sveikinu... Sakiau, kad susilaukusi vaikelio
Mano AMH 5.91. norma nuo 1,5 iki 9.5
Mergaitės, aš tokia laiminga. Man zodziu trūksta...
Tik norėčiau Hal konsultacijos taves paprašyti...
Nepykit merginos, kad asmeniškai neparašiau, nes manau kad gal kam beskaitant forumą pravers ši informacija...
Zodziu, aš nesergu mm jau 3 men. Progesteronas mažas 1,72. Suprantu kad reikia gines viso šito klaust.
Bet pas mane kai ciklas vykdavo natūraliai būdavo 32-33d, tai mano ov tada gal vykdavo apie 20CD, tai ar būtina gert po ov. Dufastono, pačiai ov. Jis nekenkia?
Ir kaip tu manai Hal, man būtina eit pas gine?
Atleisk už kvailus klausimus
Aciu panos labai! DZiaugiuosi, kad ir tokiu mazu pasiekimu.
Karina pirmiausia tavo TTH per aukstas.. su tokiu nepastosi tikrai tad reikes vaistu.
duphastonas tikrai nepakenks apskritai tavo sveikatai, bet kol susireguliuos ciklas tau reiketu nuo 20cd pradeti ji vartoti ir gerti 10 dienu, kad issaukti menesines. prg stipruma tau suregiuos gine, arba po viena bus arba po dvi duphastono tabletes dienoje. Ir taip bent 3-4 menesius maziausiai, kad ciklas nors siek tiek susiregiuotu.
Po tu 3-4 menesiu reiketu pasekti ar kiausides prandina folikulus, ar jie uzauga iki pilno dydzio ir ar sprogsta.
nes siuo metu ovuliacija pas tave tikrai nevyksta jokia su tokiu progesteronu..
manau tau tikrai reikia apailankyti pas gine, jau turesi atsakymus ir iskarto gales paskirti gydima. Nebijok tu tu mediku taip, viskas bus gerai.
Ačiū tau Hal.
Eisiu. Pagersiu dufastono puse metu ar ten 4men. Tada eisiu pas savo gine ir prašysiu kad nusiųsti mane i santariskes, važinės iu i Vilnių kad ten stebėtų tuos folikulus ir t.t
Nes pas mus sakė, kad gine mano tokiais dalykais neužsiima... Nežinau ar gali jų nematyt paprasta gine. Bet aj.. Koks skirtumas.
Svarbu dabar susireguliuoti ciklą.
Imanoma kad ginekologė paprasta nemato folikulus, typo tuom neužsiima, o mato kad gleivinė neauga?
Tiesa dar gali buti toks variantas kaip buvo man, folikulai nedaugdavo ir tiesiog nusesdavo i kiausintakius kaip cistos.. ir ju buvo tiek daug, kad nuo svorio fiziskai kiausides skaudejo istisai.
jau vien menesiniu dingimas yra didelis zenklas , kad pas gine reikia eiti butinai nes istiesu nezinia kas ten pas tave viduje vyksta.
turi susitvarkyti viska dabar, kad pastojus netektu asaru lieti..
tokie tie mano patarimai, tik is patirties, bet juos reiketu vertinti kritiskai ir suoliuoti pas gine. Jai jautiesi nesmagiai eidama i poliklina, eik privaciai.
as asmeniskai negaliu i poliklina, man kazkoks barjeras juodas yra ir niekaip. Turiu sava gine daug metu, ramiai pas ja lankausi. Tiesa esu isbandziu ir kitu, bet kazkaip nepavyko susikalbeti niekada.
Ačiū tau Hal.
Eisiu. Pagersiu dufastono puse metu ar ten 4men. Tada eisiu pas savo gine ir prašysiu kad nusiųsti mane i santariskes, važinės iu i Vilnių kad ten stebėtų tuos folikulus ir t.t
Nes pas mus sakė, kad gine mano tokiais dalykais neužsiima... Nežinau ar gali jų nematyt paprasta gine. Bet aj.. Koks skirtumas.
Svarbu dabar susireguliuoti ciklą.
Imanoma kad ginekologė paprasta nemato folikulus, typo tuom neužsiima, o mato kad gleivinė neauga?
Visiska nesamone. Daro echo ir kuo puikiausiai matosi net paciai paziurejus i ekrana kur kas yra. Man visada rodo ir aiskina uztat kai pradeda echo daryti as visada jau matau pati ir tik laukiu kol pakomentuos dydi. idomi tavo gine visai.. kol cikla reguliuosies kartu tau reikia ir skydliauke, nes zinok irgi uztruks kol nusimusi TTH”sa.
O tai idomiai, nuo ko gali tas TTH blogas būti?
Kaip supratau, jau jis pas mane per aukštas (3,34) tai reiškia kad kaip ir per daug, tai turėčiau but liekna, bet taip nėra. Nors medžiagų apykaitą pas mane be galo greita.. Tik valgau per daug matyt
O kas dėl gines tai tikrai įdomu. Eisiu pas kitą kuri yra pas mus mieste, ji man ir anksčiau rekomendavo tyrimus pasidaryt... Bpaklausiu ar ji tai daro, žiūri folikulus ir t.t
O tai idomiai, nuo ko gali tas TTH blogas būti?
Kaip supratau, jau jis pas mane per aukštas (3,34) tai reiškia kad kaip ir per daug, tai turėčiau but liekna, bet taip nėra. Nors medžiagų apykaitą pas mane be galo greita.. Tik valgau per daug matyt
O kas dėl gines tai tikrai įdomu. Eisiu pas kitą kuri yra pas mus mieste, ji man ir anksčiau rekomendavo tyrimus pasidaryt... Bpaklausiu ar ji tai daro, žiūri folikulus ir t.t
Dėl to TTH. Neseniai buvo Unikausko laidą, tai sakė, kad TTH yra bendras rodiklis. Reiktų išplėstinio tyrimo, kur nustato FT4 ir FT3 dar. Aktyvi skydliaukės hormono dalis yra FT3, kuri ir veikia mūsų organizme. Rekia vertinti ne tik bendrą, bet ir atkirai šitų FT kiekį. Nes gali būti kad giliau kažkas ne taip.
Ft4 pas mane 14, norma laboratorijos nuo 11 iki 19.
Kartais pagalvoju gal reikia mažiau ieškot ligų kur jų nėra. Man slaugytoja patarė pasidaryt FT4, jis geras. TTH atitinka bent jau labaratorines normas. Bet visvien teks pas endokronologa lankytis.
Dar ką tik perskaičiau kad situos tyrimus skydliaukės geriau daryt po pietų, aš dariau 8h ryto. Tai net nežinau
Nu va, O praėjo. Velyva šįkart, 19-20cd buvo tik šono maudimas ir kb.. Darbai atlikti maximumu. Dabar turbūt mėnesį sexo nenoresiu
![]()
Pas mus kai tik mano O savaitė, taip MB kažkas nutinka, dabar ir šeimoj bėdos ir darbe nesąmonių ir žodžiu jam nei jėgų, nei noro, o tik praeis O ir spėju viskas susitvarkys ir jam nuotaika atsiras ir žodžiu man pirmadienį nusimato O. Kažkaip reik pralinksminti MB, nes nu nekažką su tokiom nuotaikom...