Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Galvoju pagaudysiu O ir nuleksiu pas gine paziuret ar vyksta tikrai, nes praita ir uzpraita meneSi vyko pilnai tad buvo realus sansas uzkibti, deja nebuvo vyro namie.. sykarta grysta kita savaitgali, gal sakau netycia pagauciau.. zinai kaip apie ta vilti sako, durniu motina  :D

tai labai gerai! gaudyk ir pagausi vistiek kada kai vyras bus  :4u:  :D​  

Atsakyti

mano TTH 2,6 tai sake geras dar.  :4u:

O dibtinio nera ko bijot, juk svarbiausia rezultatas  :nestuke   man irgi dirbtinis svieciasi ir as visai rami  :rolleyes:​  

zinau, kad nera blogai ir as nesu pries ji  :4u:  tiesiog niekada negalvoji, kad tai nutiks Tau (Mums)  :unsure:  ..

Aisku reikia dar išgirsti ką gydytoja pasakys. Ir darysim viską, kad susilauktume leliuko (-ų)  :nestuke  :4u:  tiesiog psichologiskai labai tokios naujienos paveikia.

Atsakyti

Dėl nepasiseks, tai kartais geriau, kai tokia nuojauta, atėjus mm ne tiek nusivylimo, o jei neateina, būna dar didesnė staigmena :D

Nu kokia šaunuolė dėl miltų    :clap_1:  Kodėl nusprendėt nevalgyt? 

Kuo toliau, tuo blogiau darėsi su pilvo pūtimu. Kartais vaizdelis kaip kokių 20 savaičių nėštumo būdavo. Apie savijautą net nekalbu. Pilvo raižymas, nuolat, atsiprašant norint bezdėt, ir psichologinių problemų pradeda atsirasti.

Na būna, kad pasiduodu didžiuliui norui, bet tada savaitę atsikankinu.

Atsakyti

Galvoju pagaudysiu O ir nuleksiu pas gine paziuret ar vyksta tikrai, nes praita ir uzpraita meneSi vyko pilnai tad buvo realus sansas uzkibti, deja nebuvo vyro namie.. sykarta grysta kita savaitgali, gal sakau netycia pagauciau.. zinai kaip apie ta vilti sako, durniu motina  :D

Nu ir super, kad prisipirkai, viltis miršta paskutinė  :4u: 

Atsakyti

nu saunuole  :4u:   as nzn ar istverciau be miltu...bet va be cukraus jau dvi savaites  :rolleyes:  :B   jokiu sausauniu, bulkuciu, pyrageliu. Nieko kas saldu  :B   skaiciau kad kazkas dare tyrimus- suskirste moteris i dvi grupes (tas kurios bande pastot). Tos kurios nevalge nieko saldaus, valge daug darzoviu ir buvo fiziskai aktyvios- pastojo 40 % dagiau uz tas kurios buvo neaktyvios, valge viska is eiles  :rolleyes:  

Nu įdomu  :hmm:  aš kažkada cukraus visai buvau atsisakiusi, o dabar vis man kažko norisi, vyras atsisakęs visai cukraus dėl odos, o aš karts nuo karto kokį saldainį suvalgau, ypač per pms  :D nu ir nesinori man jo atsisakyti ... galvojau gal su vyru kartu, bet ai, norisi kartais nors tu ką.. stengiuosi citrusinių vaisių nevalgyti, o juos labai mėgstam, man saldumynas būdavo :D bet tikrai pastebėjau, kad juos valgant per mm, tai daug lengviau mm praeina :hmm:   Pačio cukraus tai nėr namuose ir nededu jo niekur, duoną ir blynus kepu su medum :) 

Atsakyti

Nu įdomu  :hmm:  aš kažkada cukraus visai buvau atsisakiusi, o dabar vis man kažko norisi, vyras atsisakęs visai cukraus dėl odos, o aš karts nuo karto kokį saldainį suvalgau, ypač per pms  :D nu ir nesinori man jo atsisakyti ... galvojau gal su vyru kartu, bet ai, norisi kartais nors tu ką.. stengiuosi citrusinių vaisių nevalgyti, o juos labai mėgstam, man saldumynas būdavo :D bet tikrai pastebėjau, kad juos valgant per mm, tai daug lengviau mm praeina :hmm:   Pačio cukraus tai nėr namuose ir nededu jo niekur, duoną ir blynus kepu su medum :)

blynus kepi su medum?  :bigsmile:   ta prasme i tesla dedi? papasakok  :ax:   as tai medu dedu ant iskeptu blynu. Cukraus niekada nededu i tesla.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 11 spalio 2019 - 14:58

Kiek aš darius testų ir kiek skaičius, tai Clear blue tinka jau vėliau. O pačiai pradžiai prigriebt jautriausias Amediplus žalias. Bet reik vertint ne po laiko. O iš pigesnių man lb pasiteisino ir jau 10dpo parodė Clear choice ir pregnatest pats pigiausias :)

Matai as norvegijoj gyvenu, ne lietuvoj ;) bet as turiu nusipirkus kruvele is babyplan juosteliu su 10 miu, tai jie tiksliai parodys jei jau kas bus :) na siandien 12 dpo, bet dar nieks nevyksta, kazkaip jauciu, kad teks test darbus sekanti cikla :) bet dabar jau nebeseksiu ov nieko, tiesiog darbuosimes kas 2-3 dienas ir tiek :)

Atsakyti

Man panašiai buvo praeitą ciklą, aš tada elektroninį nusipirkau, tai jei neištvėrsi,manau jie tiksliausi :)

Turiu pora elektroniniu clearblue, bet juos panaudosiu tik jei veluos mm kazkiek laiko :)

Atsakyti

blynus kepi su medum?  :bigsmile:   ta prasme i tesla dedi? papasakok  :ax:   as tai medu dedu ant iskeptu blynu. Cukraus niekada nededu i tesla.

Jap, jei norisi saldžių, tai ištirpinu ir išmaišau, į visus pyragus taip pat. Nu žodžiu kur reik cukraus tai jį ištirpintą dedu :) 

Atsakyti

Panos gryzo mano AMH! Pakilo, nedaug , bet pakilo! 0,42 dabar  :D . Na gal po biskeli kazkaip taip ir dasitemsiu iki to 1! Va , labai norejau pasidziaugti su jumis! 

norejau dar rasyti apie tuos blynus be cukraus, ale net is galvos viskas isgaravo  :D  :D 

Atsakyti

Jap, jei norisi saldžių, tai ištirpinu ir išmaišau, į visus pyragus taip pat. Nu žodžiu kur reik cukraus tai jį ištirpintą dedu :)

reiks pabandyt  :essen:​  

Atsakyti

Panos gryzo mano AMH! Pakilo, nedaug , bet pakilo! 0,42 dabar  :D . Na gal po biskeli kazkaip taip ir dasitemsiu iki to 1! Va , labai norejau pasidziaugti su jumis! 

norejau dar rasyti apie tuos blynus be cukraus, ale net is galvos viskas isgaravo  :D  :D

Jazau, išsišiepiau iki ausų! Sveikinimai ir laikau kumščius, kad geičiau tas 1!

O dėl blynų, tai MB nusipirkęs proteino kažkokio su skoniu, tai aš dabar vietoj medaus jo vieną kaušą įdedu, saldumo pilnai užtenka :D 

Atsakyti