Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos, 

naujokes  :4u:

mano TTH  - 2,11 tai turbut dar gerai? Bet antradieni kartosiu visus tyrimus dar... 

gavome SG rezultatus.. ir jie nelabai geri  :(  Nustate dideli kieki antikuniu. pas gydytoja konsultacija tik kita men. Jeigu tik pas ji, tai gal vaistais pavyks pagydyti, bet jeigu pas abu mus tie antikuniai yra, tai tik dirbtinis apvaisinimas svieciasi  :cry2:  :cry2:  :cry2:  Net nezinau ka bedaryti dabar... vakar tik su valerijonais uzmigau  :cray:​ 

mano TTH 2,6 tai sake geras dar.  :4u: 

O dibtinio nera ko bijot, juk svarbiausia rezultatas  :nestuke   man irgi dirbtinis svieciasi ir as visai rami  :rolleyes:​  

Atsakyti

Amundsen- kaip tu?  Kartojai testa? 

Atsakyti

Na net nezinau, manau apgavikas tas clearblue, skaiciau, kad jie beveik visada meta neryskia juostele :( siandien juostelisnis tuscias, tai manau per daug tiketis neverta :) na bet gal ryt poryt jau rodys ka :)

Atsakyti

Na net nezinau, manau apgavikas tas clearblue, skaiciau, kad jie beveik visada meta neryskia juostele :( siandien juostelisnis tuscias, tai manau per daug tiketis neverta :) na bet gal ryt poryt jau rodys ka :)

laikau kumscius  :4u:​  

Atsakyti

Sveikos :). Šį mėnesį turiu nuojautą, kad tikrai nepasiseks, nes mano OV sakyčiau buvo tada, kai buvau išvykus ir toli nuo vyro  :oh: .

Pasigirsiu, jau maždaug nuo kovo beveik nevalgau nieko, kas turi kvietinių/miežinių/ruginių miltų. Virškinimas būna susitvarkęs, kol neužvalgau. O ir svoris pakrito savaime.

Atsakyti

Sveikos :). Šį mėnesį turiu nuojautą, kad tikrai nepasiseks, nes mano OV sakyčiau buvo tada, kai buvau išvykus ir toli nuo vyro  :oh: .

Pasigirsiu, jau maždaug nuo kovo beveik nevalgau nieko, kas turi kvietinių/miežinių/ruginių miltų. Virškinimas būna susitvarkęs, kol neužvalgau. O ir svoris pakrito savaime.

Dėl nepasiseks, tai kartais geriau, kai tokia nuojauta, atėjus mm ne tiek nusivylimo, o jei neateina, būna dar didesnė staigmena :D

Nu kokia šaunuolė dėl miltų    :clap_1:  Kodėl nusprendėt nevalgyt? 

Atsakyti

Kiek aš darius testų ir kiek skaičius, tai Clear blue tinka jau vėliau. O pačiai pradžiai prigriebt jautriausias Amediplus žalias. Bet reik vertint ne po laiko. O iš pigesnių man lb pasiteisino ir jau 10dpo parodė Clear choice ir pregnatest pats pigiausias :) 

Atsakyti

Man panašiai buvo praeitą ciklą, aš tada elektroninį nusipirkau, tai jei neištvėrsi,manau jie tiksliausi :)

Atsakyti

Labuka mergiotes  :4u: 

prisipirkau ovuliaciniu testu, neklauskit kodel, pati nezinau  :hmm:  :D 

Atsakyti

Labuka mergiotes  :4u:

prisipirkau ovuliaciniu testu, neklauskit kodel, pati nezinau  :hmm:  :D

gerule  :D   :4u:  

as irgi jau vakar pradejau matuot, buvo 10 ciklo diena  :)​  

Atsakyti

nu saunuole  :4u:   as nzn ar istverciau be miltu...bet va be cukraus jau dvi savaites  :rolleyes:  :B   jokiu sausauniu, bulkuciu, pyrageliu. Nieko kas saldu  :B   skaiciau kad kazkas dare tyrimus- suskirste moteris i dvi grupes (tas kurios bande pastot). Tos kurios nevalge nieko saldaus, valge daug darzoviu ir buvo fiziskai aktyvios- pastojo 40 % dagiau uz tas kurios buvo neaktyvios, valge viska is eiles  :rolleyes:​  

Atsakyti

gerule  :D   :4u:  

as irgi jau vakar pradejau matuot, buvo 10 ciklo diena  :)  

Galvoju pagaudysiu O ir nuleksiu pas gine paziuret ar vyksta tikrai, nes praita ir uzpraita meneSi vyko pilnai tad buvo realus sansas uzkibti, deja nebuvo vyro namie.. sykarta grysta kita savaitgali, gal sakau netycia pagauciau.. zinai kaip apie ta vilti sako, durniu motina  :D 

Atsakyti