Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Turiu gal kvailą klausimą, bet ar laikot kojas pakėlusios po nd?  :D​ 

kiek domejausi tai koju pakelt nereikia. Reikia pakelt dubeni- pasidet pagalve po uzpakaliu   :rolleyes:​   as pasidedu ir paguliu taip kokias 15 min. 

Dar kalbant apie tas mmm taureles- tai buvau cia idejus straipsni, kad merginos isideda ja po ND kad niekas lauk neibegtu per nakti ir kad greiciau pastoja  :rolleyes:   nzn kiek tame tiesos, bet buvo straipsnis  :)  

va radau

https://www.delfi.lt...i.d?id=80093045

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 08 spalio 2019 - 15:35

kiek domejausi tai koju pakelt nereikia. Reikia pakelt dubeni- pasidet pagalve po uzpakaliu   :rolleyes:   as pasidedu ir paguliu taip kokias 15 min. 

Dar kalbant apie tas mmm taureles- tai buvau cia idejus straipsni, kad merginos isideda ja po ND kad niekas lauk neibegtu per nakti ir kad greiciau pastoja  :rolleyes:   nzn kiek tame tiesos, bet buvo straipsnis  :)  

va radau

https://www.delfi.lt...i.d?id=80093045

Sakyciau verta viska ismeginti.. kokios firmos taureles rekomenduotumet? Uzsisakiau dar vitaminu sau ir MB, Pre-seed lubrikanta, ovusense temperaturos matuokli, dabar dar taurele uzsisakysiu tai reiks stipriai dirbti prie namu darbu  :D 

Atsakyti

as irgi karingai nusiteikiau si menesi- OV testai, taurele (nzn kokios firmos- pirkau internetu- laukiu kol atnes). Dar nusiprikau Salaviju arbatos  :rolleyes:  skaiciau kad padeda lengviau pastot  :bigsmile:  o as arbatu megeja, tai pagersiu ir ta  :ax:​  

Atsakyti

as irgi karingai nusiteikiau si menesi- OV testai, taurele (nzn kokios firmos- pirkau internetu- laukiu kol atnes). Dar nusiprikau Salaviju arbatos  :rolleyes:  skaiciau kad padeda lengviau pastot  :bigsmile:  o as arbatu megeja, tai pagersiu ir ta  :ax:​  

Jau net pačiai iš savęs juokinga, ko tos moterys nepadaro tik :D reiks ir man taurelę įsidėti po nd, juk turiu, tai nepamaišys :D ir arbatos reik ieškoti nusipirkti :D tik kažin ar aš jos čia rasiu.. Nu aš skaičiau, kad geriau bent pusvalandį pagulėti, man MB atnešdavo pagalvę po dubenim pasidėti, dabar jau nebeneša, gal viltį prarado, tai nebesidedu :D reiks vėl bandyt dėtis :) 

Atsakyti

Tai reikia ir man pameginti rasti salaviju seklu, pameginsiu pagerti. Kur Gintare pirkai Salaviju arbatos?

Atsakyti

Na va, prolaktinas 204, tai geras. 

Laisvas tiroksinas FT4 - 14, kai norma nuo 11 iki 21 maždaug cia irgi viskas ok

Progesteronas 1.72, labai mažas.

Laukiu dar AMH ir TTH

Gal kas nusimanot? Čia gali grėsti menopauze su tokiu progesteronu? 

Atsakyti

Sveikos mergaitės :) Kiek jau čia jūs daug daug prirašėt, nespėju su jumis ☺️☺️☺️

Apie tą pasisakymą planavimo, tai aš ir esu iš tų kuri bet kam nesisako, galbūt sakyčiau niekam nesisakom. Tik TD forume bendravau su planiukem. Kažkaip ir dabar galvoju niekam nesakyti, nes kiek atsimenu kai buvo su pirmu, tai buvo iš visur kada, kada, o kai pastojau retas džiaugėsi. 🤔🤔

Aš ir susidomėjau ta taurelę 🤔🙈😀

O va mano mažylis susirgo, tai nuo šiandien pasedesim namuose, turėsiu daugiau laiko jums ☺️🤗

Atsakyti

Na va, prolaktinas 204, tai geras. 

Laisvas tiroksinas FT4 - 14, kai norma nuo 11 iki 21 maždaug cia irgi viskas ok

Progesteronas 1.72, labai mažas.

Laukiu dar AMH ir TTH

Gal kas nusimanot? Čia gali grėsti menopauze su tokiu progesteronu? 

Ne brangioji, tai tik reiskia kad kunas negamina naturaliai pakankamai progesterono, aisku dar ziurek ar atitinka ciklo faze prg norma. Jai vis tik permaza vadinasi tik pamacius teigiama testa reiketu gerti prg. 
TTH patodys skydliaukes veikla

AMH manau neateis taip greitai..? Nes man rods LT jo niekas nedaro, bent jau Anteja tai tikrai siuncia uzsienin ir atsakymas buna po 4 darbo dienu. 

Atsakyti

man dabar 80CD. tai net nezinau kaip cia viska vertinti ta progesterona...

man dabar krutine maudzia, nugaros apacia skauda ir pilva kaip pries mm, siandien net buvau nuejus i tualeta paziuret ar nekraujuoju... bet kzin ar su tokiu progesteronu ateis mm.....

Atsakyti

Neateis tikrai mm.. tau butina gerti prg kad susitvarkyt sita reikala. Ikeliu normas kad matytum.. su tokiu cikla cia bala zino oada kas ivyks.. Priedas  3579D9BA-B2AD-43E5-AB78-06A847843080.png   465,82KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

turiu sita, maciau normas...

manau man vel uzdegimas prasideda ten...... skaiciau kad gali but del hormonu disbalanso...

zinok su malonumu gerciau dufa, bet man tokie salutiniai poveikiai pasireiskia 3 vartojimo menesi.... bunu pikta kaip sirse, galva skauda nuolat, krutine tokia skausminga ne tik naktim bet ir dienom negalima net kentet viso sito pragaro buvo todel ismeciau net paskutines 2tabletes...

nezinau ka man daryt. esu tokia pasimetus, man taip skaudu...

be ov. stimuliacijos nieko nebus, o dar reiktu ta dufa gert... isprotejimas kazkoks. bet tam dar pritariu. o jau visokie IUI ir dirbtinis apvaisinimas tai niekada gyvenime tam nepritariau ir nepritarsiu.

mjo..... kad dar tik menesiniu nebutu tai dar baiki, dar galima butu kentet, bet kad dar plius uzdegimai tie kartojasi kaip uzkniso...

atleiskit uz negatyva merginos

Hal aciu tau labai uz pagalba...

Atsakyti

Tai kad nuo prg visom taip. Progesteronas ir yra atsakingas uz pms  :D . Gerk nakvisas ir bus lengviau. Paprasciausiai kai pas tave to hormono nera ir to pms nebuna reguliariai kas menesi tau atrodo, kad baisiai. O istikruju visom taip pat stogas ciuozia zinok.mane pirmus pora menesiu irgi buvo istikes sokas, bet dabar jau geriau siek tiek.

Pasakysiu paprastai, pries ar ne esi pries tyrimus/gydima  jai to atsisakysi tai ir leliuko nesulauksi..  tad jai nori susitvarkyti cikla teks kenteti ir gerti tables, kitokiu stebuklu nebus zinok... 

Atsakyti