Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

kai isbandysi- parasyk nuomone  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Geras! O kiek jūs laiko jau bandot ir ar turit jau vaikučių? Aš praleidus busiu  :ax:​ 

jau metus su trupuciu..  :unsure:   ginekologe metus laiko nepastebejo polipo gimdoje...  dabar ji isoperavo- labai tikiu, kad jis buvo pagrindine nepastojimo priezastis. 

Pakeiciau ginekologa- eisiu ketvirtadieni kalbet ka darom toliau  :)  gal reikia jau dabar uzsirasyt dirbtiniam- nes yra keliu menesiu eiles. O jeigu pavyks per ta laika naturaliai tai bus super  :wub:  

kiek laiko jus planuojat? 

Atsakyti

Geras, kaip greitai. Mes irgi eisim dirbtinu keliu jei nepasiseks. Dabar labai laukiu Ovusense kada ateis, noriu pamatyti ar ivyksta ovuliacija ir kada.

aha, labai greitai... matyt dar ir nuvaziavo i klinika geru ciklo laiku. Sake nuo pirmos dienos apsilankymo klinikoje iki pastojimo- 2 savaites  :wub:​  ji vaziavo i Ryga. 

Atsakyti

jau metus su trupuciu..  :unsure:   ginekologe metus laiko nepastebejo polipo gimdoje...  dabar ji isoperavo- labai tikiu, kad jis buvo pagrindine nepastojimo priezastis. 

Pakeiciau ginekologa- eisiu ketvirtadieni kalbet ka darom toliau  :)  gal reikia jau dabar uzsirasyt dirbtiniam- nes yra keliu menesiu eiles. O jeigu pavyks per ta laika naturaliai tai bus super  :wub:  

kiek laiko jus planuojat? 

Mes pusmetį, bet atrodo, kaip amžinybė  :D aš galvoju, kad dabar po operacijos jau turėtumėt pastoti greit   :4u:​ 

Atsakyti

Merginos, nusipirkau menesiniu taurele  :victory2:   nesu niekad bandzius ir nzn kas per daiktas. Bet sugunde aprasymas- kad keisti galima tik kas 12 valandu, kad niekas nesijaucia, galima ir sportuot ir maudytis. Susigundziau isbandyt  :bigsmile:   gal esat kuri bandzius?  :bigsmile:​ 

Aš naudoju jau kokį pusmetį Gentle Day taurelę. Labai labai patenkinta, man niekad neprabėga, bet 12 val. Nelaukiu, kad kokias 5-6 keičiu, apart nakties. Būčiau anksčiau žinojusi, kad toks geras daiktas, būčiau jau seniai seniai pradėjusi  :D svarbu dydį atitaikyt tinkamą :)

Atsakyti

Aš naudoju jau kokį pusmetį Gentle Day taurelę. Labai labai patenkinta, man niekad neprabėga, bet 12 val. Nelaukiu, kad kokias 5-6 keičiu, apart nakties. Būčiau anksčiau žinojusi, kad toks geras daiktas, būčiau jau seniai seniai pradėjusi  :D svarbu dydį atitaikyt tinkamą :)

nu va as irgi pasisikaiciau tokiu teigiamu atsiliepimu ir susigundziau  :rolleyes:  :D   as nusipirkau maziausia dydi  :hmm:  reiks ziuret- jeigu pratekes- gal reikes didesnio tada  :hmm:​ 

Atsakyti

Gal ir man reiktų užsisakyti naują ir didesnę, gal rimtai per maža mano man, tai ir neprigija :hmm:

Aišku būtų geriau, kad nebebūtų mėnesinių jau :D​  :nestuke 

Atsakyti

Tiek prigyret taureles kad dabar ir aš ieškosiu nusipirkti  :D mano buna labai gausios kelias dienas tai turiu labai dažnai keistis ir tamponą ir paketą kad neprabegtu.

Atsakyti

Tiek prigyret taureles kad dabar ir aš ieškosiu nusipirkti  :D mano buna labai gausios kelias dienas tai turiu labai dažnai keistis ir tamponą ir paketą kad neprabegtu.

Užkrečiama  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Linkiu visoms kad nereiktu tu taureliu kuri laika visai  :D  :D  :D  :4u:​ 

Atsakyti

Turiu gal kvailą klausimą, bet ar laikot kojas pakėlusios po nd?  :D​ 

Atsakyti

Turiu gal kvailą klausimą, bet ar laikot kojas pakėlusios po nd?  :D 

Mes kolkas nelaikem, tik stengiausi bent pagulet siek tiek, neiskart stotis. Bet manau si menesi pameginsim palaikyti, idomu kiek laiko reikia laikyti?

Atsakyti