Rugseji issiemiau Mirena ir nuo tada bandom. Ziuresim kiek mums cia uztruks
mm nelaukiu vasario 10 diena.
01.07 -hal- nelaukia mmm
01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm
01.23 finy labai laukia mmm
01.28 lauralina3 nelaukia mmm
02.03 _mimozza_ lauks mmm
02.04 Garbanelele laukia II
02.10 Sange nelaukia mmm
02.10 lape_apykakle nelaukia mmm
02.14 pegile laukia II
02.15 svajojanti27 nelaukia mmm
02.18 Gintare0820 nelaukia mmm
03.02 Airisė nelaukia mmm
Galima sakyt, kad ne. Ankščiau ir BKT matavau, ir OV testus bandžiau. Bet pamačiau, kad labai save užspaudžiu, stresuoju be galo ir laukdama paskui. Dabar nebent gleives pastebiu ir GK patikrinu kartais. Tik tiek.
Mane vėl berti pradeda, tik dabar ir veidą . Tikiuosi bus pavieniai spuogiai. Kaip šešiolikinė
Kantrybės, lauralina . Aš save stabdau. Būna sėdžiu ir mėginu kažką jausti. Ir gaunasi: jaučiu, jaučiu .... ne, visai nieko nejaučiuJooo kazkaip reikia susiimti nes nu kazkaip tiek praskydau sy cikla nesuprantu visi simtomai kaip irgi viska jauciu poto nebejauciu zodziu turbut pratrukau del per ilgo laukimo jau kaip manjake nt prisipikau jau net i kelias vaistines vaziavau nes geda daug vienoj pirkti ziuri tos vaistininkes kiek skaitinejau tai easy nt patikimiausi ar ne?kaip jus manot?aplamai dabar neberaso to jautrumo nei ant vieno tai kaip zinoti kokie jautriausi vaistininkes ir nzn
Sveikos prieš savaitę pradėjau planuot antrą vaiką. Pirmoji jau didelė, tai man viskas lyg pirmą kartą, atrodo nieko nežinau nerimauju dėl vartojamų vaistų nuo spaudimo. Ar jau prieš planuojant reikia su gydytoja pasitart ?
Sveika, na geriau prieš planuojant pasirodyt gydytojai.....reik folio rūgštį pradėt gert....pasitartum dėl vaistų nuo spaudimo....