Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos,

Aš irgi turiu menstruacinę taurelę, iš ties ji puiki. Jokio bėgimo, varvėjimo jausmo. Pačios taurelės visai nesijaučia. Man ji patiko, tik va jau daugiau kaip metai nebesinaudoju, kažko organizmas pradėjo atmetinėti  :unsure: jei vienkartinai įsidedu ekstra atvejams viskas ok. O jei naudoju kelias dienas atrodo viskas viduje patinsta  :oh: kai pradėjau naudotis buvo viskas puiku gal daugiau nenei pusę metų, o paskuipaskui va kokius čiūdus organizmas pradėjo krėsti  :oh: Dabar nusižiūrėjau mėnesinių kelnaites  :lol: Reikės užsisakyti ir išmėginti  :D

Toms kurios darėsi tyrimus kantrybės, mes laukiam atsakymų kartu su jumis  :)

menesiniu kelnaites? oho  :blink:   negirdejau apie tokias  :D  reikes pasidomet  :D 

tau gal nuo taureles sudedamuju daliu gavosi alergija. Gal tiesiog reiktu pakeist gamintoja  :rolleyes:​   dabar maciau reklamuoja kazkokias naujas- jos brangesnes bet dar geresnes kokybes.

Atsakyti

as mamai pasakiau, kad planuojam..bet kad neina.. nes irgi klause kelis kartus. Bet kazkaip daugiau ir nelieciam tos temos. Ji tik pasake, kad geria, kad nors viena vaikiuka turi..tai jeigu ir nebus daugiau- vistiek kitaip. Ir dar dvi drauges zino..su viena pradejom planuot kartu pries metus...ji jau tuoj iseis motinystes atostogu..o as...  :cry2:   o dabar su kita drauge planuojam. Ji panasaus likimo- isoperavo didziule mioma. Ji net negales gimdyt pati..  Tai dabar su ja pasikalbam. 

Pakeiciau savo ginekologa- eisiu ketvirtadieni kalbet ka darom toliau.. 

Mieloji  :console: Dabar tikiu viskas bus gerai ir greit sulauksi džiugių žinių.  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Mieloji  :console: Dabar tikiu viskas bus gerai ir greit sulauksi džiugių žinių.  :bigsmile:​ 

aciu  :4u:   nu as irgi kazkaip tikiu labai  :angel_not:   net jeigu neiseis naturaliai- mes visiskai ramiai nusiteike dirbtiniam apvaisinimui. Net pasvajojam, kad jeigu darysim dirbtini- tai noresim dvynuku  :wub:​  

Atsakyti

menesiniu kelnaites? oho  :blink:   negirdejau apie tokias  :D  reikes pasidomet  :D

tau gal nuo taureles sudedamuju daliu gavosi alergija. Gal tiesiog reiktu pakeist gamintoja  :rolleyes:​   dabar maciau reklamuoja kazkokias naujas- jos brangesnes bet dar geresnes kokybes.

Aš ir nesenai jas užmačiau, bet jas pardavinėja už nemažą kainą LT, bet aš susiradau tokias pat iš ali, ir ten jas labai labai giria, bei kaina labai gera  :)​ Visko gali būti, kad sualergizavo. Ai kol kol kas nepirksiu naujos, maniškė ir atrodė neprasta pagal gamintoją, bet arba tinka arba ne. 

Atsakyti

Aš ir nesenai jas užmačiau, bet jas pardavinėja už nemažą kainą LT, bet aš susiradau tokias pat iš ali, ir ten jas labai labai giria, bei kaina labai gera  :)​ Visko gali būti, kad sualergizavo. Ai kol kol kas nepirksiu naujos, maniškė ir atrodė neprasta pagal gamintoją, bet arba tinka arba ne. 

gali imest nuoroda kaip tos kelnaites atrodo?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sulaukusios II  :wub: 

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85
  • jogaileee3
  • Kategoriška
  • Katara
  • CherryBlossom

Vis dar laukiančios II  :wub: 
09.21 Airisė nelaukia mmm
10.06 Amundsen nelaukia mmm
10.23 Garbanelele nelaukia mmm
10.22 Pikų*dama nelaukia mmm
10.24 Dandelion fuzz nelaukia mmm
10.25 grazi_moteris_ nelaukia mmm
10.28 Gintare0820 nelaukia mmm
10.29 goodmorning nelaukia mmm
10.30 *Niloticus* labai laukia II
11.03 lucija_ nelaukia mmm
00.00 -hal-
00.00 Karina2209
00.00 _mimozza_

Atsakyti

aciu  :4u:   nu as irgi kazkaip tikiu labai  :angel_not:   net jeigu neiseis naturaliai- mes visiskai ramiai nusiteike dirbtiniam apvaisinimui. Net pasvajojam, kad jeigu darysim dirbtini- tai noresim dvynuku  :wub:​  

Aš irgi galvoju, kad jeigu nesigaus natūraliai, tai tikrai esu už dirbtinį :)

Atsakyti

Aš irgi galvoju, kad jeigu nesigaus natūraliai, tai tikrai esu už dirbtinį :)

mano viena drauge pastojo po dirbtinio apvaisinimo.. viskas uztruko 2 savaites!  :rolleyes:   :)  

MB man sako- gal is karto darom dirbtini- tai bus dvynukai  :D   jis labai tu dvynuku nori. Bet as sakau, kad visdel to bandom dar 3-4 menesius. Jeigu jau ne tada dirbtinis  :rolleyes:​  

Atsakyti

mano viena drauge pastojo po dirbtinio apvaisinimo.. viskas uztruko 2 savaites!  :rolleyes:   :)  

MB man sako- gal is karto darom dirbtini- tai bus dvynukai  :D   jis labai tu dvynuku nori. Bet as sakau, kad visdel to bandom dar 3-4 menesius. Jeigu jau ne tada dirbtinis  :rolleyes:​  

Geras! O kiek jūs laiko jau bandot ir ar turit jau vaikučių? Aš praleidus busiu  :ax:​ 

Atsakyti

gali imest nuoroda kaip tos kelnaites atrodo?  :rolleyes:​ 

https://m.aliexpress...9Q1570527029503

Atsakyti

Pas mus irgi panasiai, visi ragina. As visada sakau “kadanors” nenoriu kad klausinetu, ar jau, ar jau. Ir kalbetu uz nugaros, kad va nesigauna.

As pasiskambinau uzsiregistruoti pas daktara ir pasake kad nera vietu  :bash: laikau kumscius uz jusu tyrimu atsakymus!

Atsakyti

MB man sako- gal is karto darom dirbtini- tai bus dvynukai  :D   jis labai tu dvynuku nori. Bet as sakau, kad visdel to bandom dar 3-4 menesius. Jeigu jau ne tada dirbtinis  :rolleyes:  

Geras, kaip greitai. Mes irgi eisim dirbtinu keliu jei nepasiseks. Dabar labai laukiu Ovusense kada ateis, noriu pamatyti ar ivyksta ovuliacija ir kada.

Atsakyti