As turiu du vaikus is pirmos santuokos, jie jau dideli, o su dabartiniu vyru mes kartu jai 6 metai.. tai man visi sako , kad reikia paskubeti ir vaika uzsigaminti nes jau zinai kaip cia su manim gyvena, bet be bendru vaiku
https://www.supermam...onas-amh/page-8
Paskaityk ten truputi žemiau, šitam buslapi BLACKNO1 pasisakymą 😍
O wau.. tik man IVF jauciu bus negalima todel kad man vaistu negalima jokiu kol kas, su kepenim problemos..
Aš neiškentusi praeitą mėnesį pasipasakojau vienai draugei, ji turi 6 mėnesių dukrytę, tai sako nu *****, kaip sunku suvokti, mes ir neplanavom ir saugojomės ir va, o kitiems taip sunkiai, vakar kaip tik ji atsiuntė nuoroda, kad nauja Lietuvoj knyga išleista apie nevaisingumą, paskui parašiau, kad lapkritį varysim tirtis, tai sakė tiki, kad pastosiu iki tyrimų, bet gal svarbiausia buvo tas kad kai pasakiau ėmė pasakot kiek dar savo aplinkoj turi žmonių, kuriems neišeina pastoti... Ir tas ir tas, omg.. Nu negi ir seniau taip būdavo? Kita draugė nežino,kad mes bandom, bet nesenai prasitarė, kad jau norėtų po metų vaikučio, sako man baisu, nes mano jaunesnė sesė jau, 2.5metų bando(sakė viską tyrės, nieko nerado) tai ir mums reik nebetemti. Ir atrodo, kai tik pradedi girdėti, tai kur pasisuki, ten neišeina..
Labukas merginos
Hal, jo žmonės tikrai baaaaisiai linkę pletkavoti ypač moterys jau po 50..
Tai kai mūsų paklausia, sakau kaip Dievas duos, tai vyro giminaitė sako tai tu dar mokaisi, tai pabaigusi viskas bus gerai. Tai gal į akis taip, o už akių... Nes su vyru jau 3m gyvenam, 1m susituokę... Tei va.
Visiem atsaunu: Kaip Dievas duos ir kažkaip papildomai klausimų nesulaukiu.
Na va, aš jau po labaratorijos, pridaviau kraują. Tokia slaugytoja faina pasitaikė, tokia nuoširdi... Dūrė į veną, tai net nepajaučiau...
toks jausmas kad apie mane parasei
as irgi sakau- kaip Dievas duos. Kad planuoju rimtai zino tik 3 zmones.
as irgi siandien pridaviau krauja- 5 nemazus megintuvelius net galva svaigt pradejo. Irgi sesele ziauriai maloni buvo
vos glostyt nepradejo
gera, kai taip maloniai priima.
Aš neiškentusi praeitą mėnesį pasipasakojau vienai draugei, ji turi 6 mėnesių dukrytę, tai sako nu *****, kaip sunku suvokti, mes ir neplanavom ir saugojomės ir va, o kitiems taip sunkiai, vakar kaip tik ji atsiuntė nuoroda, kad nauja Lietuvoj knyga išleista apie nevaisingumą, paskui parašiau, kad lapkritį varysim tirtis, tai sakė tiki, kad pastosiu iki tyrimų, bet gal svarbiausia buvo tas kad kai pasakiau ėmė pasakot kiek dar savo aplinkoj turi žmonių, kuriems neišeina pastoti... Ir tas ir tas, omg.. Nu negi ir seniau taip būdavo? Kita draugė nežino,kad mes bandom, bet nesenai prasitarė, kad jau norėtų po metų vaikučio, sako man baisu, nes mano jaunesnė sesė jau, 2.5metų bando(sakė viską tyrės, nieko nerado) tai ir mums reik nebetemti. Ir atrodo, kai tik pradedi girdėti, tai kur pasisuki, ten neišeina..
anskciau taip nebudavo...buvo itin reti atvejai. o dabar tai jau masine problema..
Merginos, nusipirkau menesiniu taurele nesu niekad bandzius ir nzn kas per daiktas. Bet sugunde aprasymas- kad keisti galima tik kas 12 valandu, kad niekas nesijaucia, galima ir sportuot ir maudytis. Susigundziau isbandyt
gal esat kuri bandzius?
Pridaviau krauja ir as, na panos laikau kumscius ir uz save ir uz jus. Aisku man laukti teks 4 dienas, bet vistiek
Merginos, nusipirkau menesiniu taurele
nesu niekad bandzius ir nzn kas per daiktas. Bet sugunde aprasymas- kad keisti galima tik kas 12 valandu, kad niekas nesijaucia, galima ir sportuot ir maudytis. Susigundziau isbandyt
gal esat kuri bandzius?
Aš turiu, bet aš ar nemoku įsidėti, ar kas negerai, kartais viskas super, o kartais prabėga ir turiu jau kelis metus ir niekaip neišmokstu įsidėti, kad neprabėgtų. Pas mane labai gausios šiaip mėnesinės, gal dėl to dar, bet keičiu aš bent kas 3-4valandas. O šiaip tikrai nesijaučia
toks jausmas kad apie mane parasei
![]()
![]()
as irgi sakau- kaip Dievas duos. Kad planuoju rimtai zino tik 3 zmones.
as irgi siandien pridaviau krauja- 5 nemazus megintuvelius
net galva svaigt pradejo. Irgi sesele ziauriai maloni buvo
vos glostyt nepradejo
gera, kai taip maloniai priima.
Aš irgi pradėjau sakyti, kaip Dievas duos Nes visos giminės vis užklausia, čia kada mano mama užspaudė, aš sakau pranešim, kai bus, o MB sako mes dar norim sau pagyvent, mama sako, negalvokit, kad kai jau užsimanysit tik kyšt ir bus, tai jūs čia netempkit, o dirbkit
kažkada mama man taip gražiai, dar ne planavom tuo metu sako taip lyg niekur nieko, žinok KT labai negerai, paskui sunku pastoti, sakau aš nenaudoju jų, taip persimainė veidas sako, tai jei šitiek laiko kartu ir nenaudoji, tai gal kažkas negerai, kad nepastoji, nenormalu, sakau mes kitaip saugomės, sako a, nu tai gerai. Tai aš pagalvojau, kad jei pasakyčiau dabartinę situaciją, tai sakytų ,, aš taip ir sakiau! ".
Žinau, kad ji nieko blogo nenorėdama, anūkų labai laukia
Oj jūs čia visos tiek tyrimų darėtės, lauksim! Laikau kumštukus už visas. Žinojimas yra gėris
Aš irgi pradėjau sakyti, kaip Dievas duos
Nes visos giminės vis užklausia, čia kada mano mama užspaudė, aš sakau pranešim, kai bus, o MB sako mes dar norim sau pagyvent, mama sako, negalvokit, kad kai jau užsimanysit tik kyšt ir bus, tai jūs čia netempkit, o dirbkit
kažkada mama man taip gražiai, dar ne planavom tuo metu sako taip lyg niekur nieko, žinok KT labai negerai, paskui sunku pastoti, sakau aš nenaudoju jų, taip persimainė veidas sako, tai jei šitiek laiko kartu ir nenaudoji, tai gal kažkas negerai, kad nepastoji, nenormalu, sakau mes kitaip saugomės, sako a, nu tai gerai. Tai aš pagalvojau, kad jei pasakyčiau dabartinę situaciją, tai sakytų ,, aš taip ir sakiau! ".
Žinau, kad ji nieko blogo nenorėdama, anūkų labai laukia
Oj jūs čia visos tiek tyrimų darėtės, lauksim! Laikau kumštukus už visas. Žinojimas yra gėris
as mamai pasakiau, kad planuojam..bet kad neina.. nes irgi klause kelis kartus. Bet kazkaip daugiau ir nelieciam tos temos. Ji tik pasake, kad geria, kad nors viena vaikiuka turi..tai jeigu ir nebus daugiau- vistiek kitaip. Ir dar dvi drauges zino..su viena pradejom planuot kartu pries metus...ji jau tuoj iseis motinystes atostogu..o as... o dabar su kita drauge planuojam. Ji panasaus likimo- isoperavo didziule mioma. Ji net negales gimdyt pati.. Tai dabar su ja pasikalbam.
Pakeiciau savo ginekologa- eisiu ketvirtadieni kalbet ka darom toliau..
Sveikos,
Aš irgi turiu menstruacinę taurelę, iš ties ji puiki. Jokio bėgimo, varvėjimo jausmo. Pačios taurelės visai nesijaučia. Man ji patiko, tik va jau daugiau kaip metai nebesinaudoju, kažko organizmas pradėjo atmetinėti jei vienkartinai įsidedu ekstra atvejams viskas ok. O jei naudoju kelias dienas atrodo viskas viduje patinsta
kai pradėjau naudotis buvo viskas puiku gal daugiau nenei pusę metų, o paskuipaskui va kokius čiūdus organizmas pradėjo krėsti
Dabar nusižiūrėjau mėnesinių kelnaites
Reikės užsisakyti ir išmėginti
Toms kurios darėsi tyrimus kantrybės, mes laukiam atsakymų kartu su jumis