Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Stengiuosi negalvoti, na manau, kad gal vis labiau išeina, nors praeitą mėnesį, kai atrodė, kad lyg teigiamas testas pirmą kartą, tai tikriausiai perdegiau :) pusmetį jau planuojame, užsirašiau lapkritį pas ginekolegę, tai kažkaip ramiau dabar :)

Geriu folį ir B grupės vitaminus, tai gal jie ramesnę mane paliko, žiūrėsim kaip čia bus :D

Manau viskas bus gerai, ir greit sulauksite savo zirniuko :)

maniskis irgi pamirsta, tai vos ne i burna idedu  :D  :D  :D    

Va va, ir as panasiai ;D

Atsakyti

Sveikos :) aš truputį dingus.. daug visokių rūpesčių pas mane yra... ;) Mimozza, gero tau laiko su vyruku  :4u:  tik gaila, kad tenka nutolinti jums savo plamavimus. 

Mačiau kalbėjot apie menopausę 😁 aš dažnai galvodavau, kad man gal ji prasidėjo, kai man dar tik 26m 😁 nes kūno temperatūra labai kisdavo, tai karšta, tai šalta 😁 o sako čia vienas iš menopauzės sindromų... ;)

Beje, aš mmm nelaukiu 10.25d ;) poryt keliauju pas ginę apžiūrai ir palaiminimui, kad galim planuoti toliau :) tik šį mėn tiksliai kad nieko nebus, nes poryt vyras gula į ligoninę, o nuo to dienos man prasideda vaiingiausios dienos  :unsure:​ 

Atsakyti

Noriu ir aš į sąrašiuką 😊 mm nelaukiu spalio 22  :B​ 

Atsakyti

Grazi_moteris, linkiu kuo mažiau problemų... Pailsek, pasidaryk ramunėlių arbatos. Būk stipri, mes tave palaikome :)

Galvojau eisiu miegot, atjungsiu tlf, bet taip norėjosi čia parašyti... Rytoj baisu kažkiek prieš tuos tyrimus, bet kartu ir gerai, kad yra tokie forumai.. Daugiau sužinai nei iš ginekologų :D

Atsakyti

Aš irgi džiaugiuosi tokiais forumais, ypač jei juose nėra neigiamų žmonių. Skaitinėji ir nesijauti vieniša.

Aš kasdien perskaitau, ką susirašinėjat, tik nelabai turiu kuo pasisakyt. 

Atsakyti

Galvojau eisiu miegot, atjungsiu tlf, bet taip norėjosi čia parašyti... Rytoj baisu kažkiek prieš tuos tyrimus, bet kartu ir gerai, kad yra tokie forumai.. Daugiau sužinai nei iš ginekologų :D

Laikysiu kumštukus, kad viskas būtų gerai ir lauksim žinių po tyrimų :rolleyes: 

Man irgi taip gera, kad yra kur paskaityti kaip gyvena moterys su tais pačiais planavimais ir panašiais galvos sukimais, kaip mano :) o jūs draugėms pasakojatės, kad bandot pastoti ar, kad nesigauna? 

Atsakyti

Katara, būna tokie laikotarpiai kai neturi ką pasakyt, tai nereikia to daryt per prievartą. Kai užplūsta noras, tada ir reikia rašyt :D

Goodmorning, labai fainas nickas. Toks jaukus atrodo :)

Aš vienai draugei papasakojau, tai ji nelabai manęs suprato, vienu momentu net šiek tiek pasijuoke(pasakė: atvažiuokit pas mus jei ilgai nesigaus pastoti, su žvakė pastovėsim) nū gal čia tame yra humoro, gal ironijos, gal pasišaipymo.. Bet pati planavo pusantrų metų, nieko nesityre, bet turėjo reguliarias mm ir turi vaikutį sveika, jam irgi pusantrų metų. Tai sakė, kad po kokiu metu jos mama pradėjo sakyt, kad nesveiki jus, issitirkit, bet jai to neprireikė..

Tai manau pati planavimo momentu negavo reikiamos paramos, o tik gąsdinimus pagrinde, nežinau.. Bet mane tas jos pasakymas truputi ir prajuokino ir supykdė,, mintyse pagalvojau, kad jau kam kam, bet pas tave daugiau su tokiom savo problemom niekada ne eisiu ir nekalbėsiu apie save ir vyrą šia tema. 

O taip tai pagrinde internete bendrauju su jum, tėvų darželį visa planiukiu paskaitau, birželinukus apie 60psl perskaičiau... Tada dar turiu faina drauge su kuria susirasom per fb. Tai labiau toks internetinis palaikymas :P

Atsakyti

Katara, būna tokie laikotarpiai kai neturi ką pasakyt, tai nereikia to daryt per prievartą. Kai užplūsta noras, tada ir reikia rašyt :D

Goodmorning, labai fainas nickas. Toks jaukus atrodo :)

Aš vienai draugei papasakojau, tai ji nelabai manęs suprato, vienu momentu net šiek tiek pasijuoke(pasakė: atvažiuokit pas mus jei ilgai nesigaus pastoti, su žvakė pastovėsim) nū gal čia tame yra humoro, gal ironijos, gal pasišaipymo.. Bet pati planavo pusantrų metų, nieko nesityre, bet turėjo reguliarias mm ir turi vaikutį sveika, jam irgi pusantrų metų. Tai sakė, kad po kokiu metu jos mama pradėjo sakyt, kad nesveiki jus, issitirkit, bet jai to neprireikė..

Tai manau pati planavimo momentu negavo reikiamos paramos, o tik gąsdinimus pagrinde, nežinau.. Bet mane tas jos pasakymas truputi ir prajuokino ir supykdė,, mintyse pagalvojau, kad jau kam kam, bet pas tave daugiau su tokiom savo problemom niekada ne eisiu ir nekalbėsiu apie save ir vyrą šia tema. 

O taip tai pagrinde internete bendrauju su jum, tėvų darželį visa planiukiu paskaitau, birželinukus apie 60psl perskaičiau... Tada dar turiu faina drauge su kuria susirasom per fb. Tai labiau toks internetinis palaikymas :P

Suprantu del drauges, tikrai ne faina, kai neparodo supratimo, juolab, kai paciai ilgai uztruko. Arba buna kitos, kurioms ilgai nesiseke, vos ne kad linki ir kitom taip.. negrazu taip :)

Man irgi paskutines dienos, kazkaip tik stebetoja daugiau nei ka pasisakyti, bet paskaitau kasdien :)

Td taip pat planuojancias seku, ten siek tiek daugiau planuojanciu, tai daugiau beplepanciu :)

Man kazkaip labai ilgai eina laikas po ovuliacijos, atrodo aisku kas tas pora savaiciu, bet taip noris suzinot ar pasiseke si cikla, ar naujam nusiteikt :)

Atsakyti

Mes nesisakom, tik as sitam forume. Esu sakiusi kad “galvojam” tai is kitu kas pastojo iskart idomiu nuomoniu sulaukiau, tai kazkaip nesinori net sakytis. Kam pasiseka iskart pastoti jie kitaip ziuri I sita dalyka. 

Siaip noreciau gal pasisakyti kam nors, bet tik tiem kas butu supratingi.

Atsakyti

Uch.. na as pasakiau vienai, tai pareiske kad neatsipalaiduoju uztat ir nepastoju ir pasigyri, kad jai tik ikisk ir ji jau laukiasi.. tai prikandau liezuvi ir pagalvojau-durne! O siaip daugiau niekam. Zmones linke smerkti ir pletkavoti labai baisiai kazkodel, as daug metu negyvenau lt ir buvau ipratus but nematoma tai kazkaip visi tie pletkai ir apgavystes mane labai stipriai skaudina. As is esmes esu zmogus introvertas, tai dabar uzsibarikadavau visiskai kai pamaciau, kad zmones kuriuos laikiau draugais nedraugauja nei puse tiek nuosirdziai kaip as galvojau. 

Istikro nei seima nezino. Su jumis cia nuosirdziai paplepu, dar turiu drauge ir bendraujam internetu nes ji uz tukstanciu kilometru ir yra nelietuve...

Atsakyti

Labukas merginos :)

Hal, jo žmonės tikrai baaaaisiai linkę pletkavoti ypač moterys jau po 50..

Tai kai mūsų paklausia, sakau kaip Dievas duos, tai vyro giminaitė sako tai tu dar mokaisi, tai pabaigusi viskas bus gerai. Tai gal į akis taip, o už akių... Nes su vyru jau 3m gyvenam, 1m susituokę... Tei va. 

Visiem atsaunu: Kaip Dievas duos ir kažkaip papildomai klausimų nesulaukiu.

Na va, aš jau po labaratorijos, pridaviau kraują. Tokia slaugytoja faina pasitaikė, tokia nuoširdi... Dūrė į veną, tai net nepajaučiau... :) 

Atsakyti

Labai tave suprantu  :4u:  as pati intraverte ir nelinkusi per daug bendraut su kitais, forumas aisku vieta, kur galiu socializuotis tam tikra prasme :)..

O del draugiu, tai jau senai isitikinau, kad niekuom negali pasitiket, gali sypsotis i akis, o apsmeizti nusisukus.. esu labai nusvilus su viena tokia "drauge", net dukart, tad daugiau nebesileidziu zmoniu taip arti :/.. bet va uztai turiu nuostabia antraja puse, ir be jo daugiau man kaip ir nieko nereikia :)  :wub:​ 

Atsakyti