Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Mimozza- as nedingus. Rasiau pries kelias dienas, kad sulaukiau mmm- kaip ir tikejausi, nes neleido planuot is karto po polipo salinimo operacijos. O si menesi kibsim i darbus  :wub:   siandiens nusipirkau OV testuku  :rolleyes:   jeigu nepavyks pastot per 3 menesius- kreipsimes del dirbtinio apvaisinimo  :)​   ketvirtadieni susitiksiu su ginekologu ir apie viska pakalbesim- kas ir kaip. 

Kitu mmm nelaukiu 28 spalio :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 07 spalio 2019 - 12:14

Maciau raset del vitaminu- as geriu folio rugsti- ir MB vis duodu po tableciuke  :D  

Atsakyti

Sveika, prisijungusi  :4u: Smagaus bendravimo, bet linkiu ilgai neužsibūti su planiukėmis ir greit sulaukti II  :)

Dėkui :) 

Sveika prisijungusi, linkiu, kad greit užkibtų žirniukas  :4u:

Aš nelaukiu mmm spalio 29d. Pasibaigė mano mmm dabar, tai kibsim darbuotis, net nežinau ką dar galima padaryti, kad žirniukui padėti užkibti  :unsure:

o kiek jau ilgai planuojate?:) Manau, geriausias planas yra-  atsipalaiduoti ir negalvoti apie užkibima ;D 

Atsakyti

Maciau raset del vitaminu- as geriu folio rugsti- ir MB vis duodu po tableciuke  :D  

Aš taip pat kartais vyrui duodu folio rugsti, nors sakiau paciam gerti bet pamirsta... :huh2:  :hmm:​ 

Atsakyti

Labai suklydai.. ziauriai daug moteru su prasidejusia ankstuva menopauze. As viena is ju. Menesiniu dingimaa yra tik velesniam etape ir tai susija su progesterono kritimu. Ankstyvoji menopause prasideda kai AMH nukrenta... 

As nesu susidurus su situ testu, bet pameginciau, nes esu girdejus kad daug kam buna anksciau.

Atsakyti

Mano irgi užsiregistravo SG rytimui.

Gal žinote kiek reikia laukti atsakymo? Ir ar ėjot kartu su vyru pas gydytoja, kai jau rezultatus turejo?  

Laba.. zinok dar nebuvom tai nezinau nieko.. papasakok kaip jums seksis

Atsakyti

Na merginos Airisė, lucija, Gintare, Amundsen kas pas jus girdėti?  :rolleyes:

goodmorning ir Pikų*dama sekantį kartu ir jus į sarašiuką įtrauksim, tik priminkit kada dabar mmm nelaukiat  :)

Sulaukusios II  :wub:

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85
  • jogaileee3
  • Kategoriška
  • Katara
  • CherryBlossom

Vis dar laukiančios II  :wub: 
09.21 Airisė nelaukia mmm
10.01 lucija_ nelaukia mmm
10.04 Gintare0820 laukia II
10.06 Amundsen nelaukia mmm
10.23 Garbanelele nelaukia mmm
10.24 Dandelion fuzz nelaukia mmm
10.30 *Niloticus* labai laukia II
00.00 -hal-
00.00 Karina2209
00.00 grazi_moteris_
00.00 _mimozza_

Sveika lewasite, tikiuos ilgai neuzsibusi  :) 

Man mm atkeliavo kaip priklauso vakar, dabar nelaukiu mm 11.03. Mes uzsisakem ta Ovu sense kur jums siunciau pries tai, ismeginsim, nes man su termometru neiseina normaliai pagauti temperaturos o su testukai irgi nelabai suprasi. Taipat registruosimes sia savaite pas daktarus viska pasitikrinti, tik neaisku kada gausim.

Atsakyti

Dėkui :)

o kiek jau ilgai planuojate? :) Manau, geriausias planas yra-  atsipalaiduoti ir negalvoti apie užkibima ;D 

Stengiuosi negalvoti, na manau, kad gal vis labiau išeina, nors praeitą mėnesį, kai atrodė, kad lyg teigiamas testas pirmą kartą, tai tikriausiai perdegiau :) pusmetį jau planuojame, užsirašiau lapkritį pas ginekolegę, tai kažkaip ramiau dabar :)

Geriu folį ir B grupės vitaminus, tai gal jie ramesnę mane paliko, žiūrėsim kaip čia bus :D 

Atsakyti

Na va, užsirašiau ryt ryte tyrimams: AMH, progesteronui, prolaktinui(anksčiau buvo virš normos, kai buvau 15m)ir TTH(Skydliauke) turiu įtarimų kad neviskas tvarkoj.

Pagaliau pasiryžau... 

Saunuole!

Atsakyti

Aš taip pat kartais vyrui duodu folio rugsti, nors sakiau paciam gerti bet pamirsta... :huh2:  :hmm:​ 

maniskis irgi pamirsta, tai vos ne i burna idedu  :D  :D  :D    

Atsakyti

ka tu gero geri? koks kt tikslas? sorry jai praleidau.

Aš nieko, va tris mėn sėdėsiu ant KT, reikia užslopinti kiaušides, o tada gruodį jei viskas ok bus pirmoji ov stimuliacija. 

Gintare, va kai pasakei dabar, kad rašei tai kažką pamenu.  :D Mat praeitą savaitę karščiaviau, paskui pas MB atvykom tai galva nedirbo gerai  :oh:​ 

Atsakyti

Na merginos Airisė, lucija, Gintare, Amundsen kas pas jus girdėti?  :rolleyes:

goodmorning ir Pikų*dama sekantį kartu ir jus į sarašiuką įtrauksim, tik priminkit kada dabar mmm nelaukiat  :)

Sulaukusios II  :wub:

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85
  • jogaileee3
  • Kategoriška
  • Katara
  • CherryBlossom

Vis dar laukiančios II  :wub: 
09.21 Airisė nelaukia mmm
10.01 lucija_ nelaukia mmm
10.04 Gintare0820 laukia II
10.06 Amundsen nelaukia mmm
10.23 Garbanelele nelaukia mmm
10.24 Dandelion fuzz nelaukia mmm
10.30 *Niloticus* labai laukia II
00.00 -hal-
00.00 Karina2209
00.00 grazi_moteris_
00.00 _mimozza_

Na mano nelaukiamos mm turejo ateit spalio 6, bet tiketina, kad man ov buvo rugsejo 29, tai siandien yra 8dpo, labai tikiuos, kad nebus per trumpa antra faze ir mm neateis :). Dariaus siandien nt, bet aisku, kad per anksti :). Spalio 15 esu uzsirasius pas ginekologa ir tikiuos suzinoti kanors daugiau ar buvo man ov, ar auga folikulai ir pan ;). Siaip jokiu pms nejauciu, krutine isvis nejautri, tik vos vos pabrinkus. Pilve irgi jokiu pojuciu jau savaite. Tai nzn net cia pries gera ar bloga :/

Atsakyti