Hal, mačiau buvai pasidalinus menopauzes testais, kad tokie yra... Tai va, ačiū už idėją, šiandien reiks ir man užsisakyti, nes numanau kad ir man taip gali būti... Nes jaučiuosi žiauriai pavargusi, miego noriu pastoviai, mėnesinių jau vėl 3 men nera..Galvoju jei tas menopauzes testas bus teigiamas, tai pasidaryciau AMH, ir jei ten kritinė riba tai net nebeeiciau pas jokias ginekologes, sutaupyciau daug nervų.. Kaip laikotės merginos?
Hal, mačiau buvai pasidalinus menopauzes testais, kad tokie yra... Tai va, ačiū už idėją, šiandien reiks ir man užsisakyti, nes numanau kad ir man taip gali būti... Nes jaučiuosi žiauriai pavargusi, miego noriu pastoviai, mėnesinių jau vėl 3 men nera..Galvoju jei tas menopauzes testas bus teigiamas, tai pasidaryciau AMH, ir jei ten kritinė riba tai net nebeeiciau pas jokias ginekologes, sutaupyciau daug nervų.. Kaip laikotės merginos?
Jai nera mm tai vaziuok ir pasidaryk AMH ir PRG.. man taip buvo kaip tau, tada ir pamate kas vyksta su manim. Negading sau nervu iatikro bereikalo laukdama..
man pramuse mm tai varysiu prisiduoti del AMH nes noriu suzinoti ar yra kokie pakitimai.
Labukas, žinoma priimsim
Sveika! Junkis zinoma ;) papasakok apie save ;)
Ačiū, labai malonu, kad priimate Mes turime viena sūnelį, jam dabar jau ketveri.
Sugalvojome su vyru, kad reikia jau antro
nors jau ankščiau kartais vis atsipalaiduodavom, bet ir neužkibo netyčiukas:) Dabar nusprendėm rimtai tuo užsiimti
Šiaip nelaukiu mmm spalio 14d, tačiau rugsejo pabaigoje geriau antibiotikus, tai ši ciklą saugojomes, o nuo kito pradėsim
Na merginos Airisė, lucija, Gintare, Amundsen kas pas jus girdėti?
goodmorning ir Pikų*dama sekantį kartu ir jus į sarašiuką įtrauksim, tik priminkit kada dabar mmm nelaukiat
Sulaukusios II
- svajojanti27
- Pegile
- Sange
- LoyalWarrior
- GammaOrionis
- lape_apykakle
- finy
- Adelė85
- jogaileee3
- Kategoriška
- Katara
- CherryBlossom
Vis dar laukiančios II
09.21 Airisė nelaukia mmm
10.01 lucija_ nelaukia mmm
10.04 Gintare0820 laukia II
10.06 Amundsen nelaukia mmm
10.23 Garbanelele nelaukia mmm
10.24 Dandelion fuzz nelaukia mmm
10.30 *Niloticus* labai laukia II
00.00 -hal-
00.00 Karina2209
00.00 grazi_moteris_
00.00 _mimozza_
Ačiū, labai malonu, kad priimate
Mes turime viena sūnelį, jam dabar jau ketveri.
nors jau ankščiau kartais vis atsipalaiduodavom, bet ir neužkibo netyčiukas:) Dabar nusprendėm rimtai tuo užsiimti
Šiaip nelaukiu mmm spalio 14d, tačiau rugsejo pabaigoje geriau antibiotikus, tai ši ciklą saugojomes, o nuo kito pradėsim
Sveika, prisijungusi Smagaus bendravimo, bet linkiu ilgai neužsibūti su planiukėmis ir greit sulaukti II
Ačiū, labai malonu, kad priimate
Mes turime viena sūnelį, jam dabar jau ketveri.
Sveika prisijungusi, linkiu, kad greit užkibtų žirniukas
Aš nelaukiu mmm spalio 29d. Pasibaigė mano mmm dabar, tai kibsim darbuotis, net nežinau ką dar galima padaryti, kad žirniukui padėti užkibti
Sveika prisijungusi, linkiu, kad greit užkibtų žirniukas
Aš nelaukiu mmm spalio 29d. Pasibaigė mano mmm dabar, tai kibsim darbuotis, net nežinau ką dar galima padaryti, kad žirniukui padėti užkibti
Tiesiog atsipalaiduoti ir apie žirniuko užkibimą kuo mažiau galvoti. Kuo daugiau galvoji, tuo labiau kiaulystės dėsniai išlenda
man pramuse mm tai varysiu prisiduoti del AMH nes noriu suzinoti ar yra kokie pakitimai.
Su mmm linkiu, kad būtų geresnis rezultatas arba bent jau toks pat. O tu E vitaminą esi gėrus? Kažkur mačiau, kad jis padeda atstatyti kažkiek AMH. Tik va kokį kiekį aišku nepamenu
Su mmm
linkiu, kad būtų geresnis rezultatas arba bent jau toks pat. O tu E vitaminą esi gėrus? Kažkur mačiau, kad jis padeda atstatyti kažkiek AMH. Tik va kokį kiekį aišku nepamenu
![]()
Neteko jo gerti kaip atskiro, bet ar ne svieste jo daug? Nes man liepe daugiau sviesto valgyti ir sake pasisavinimas per riebala geresnis. Dabar net nepamenu ar kartais nenusisnekejau..
Neteko jo gerti kaip atskiro, bet ar ne svieste jo daug? Nes man liepe daugiau sviesto valgyti ir sake pasisavinimas per riebala geresnis. Dabar net nepamenu ar kartais nenusisnekejau..
Žinok nežinau net kur jo yra Aš esu gėrusi atskirai, paprašiau vaistinėje kad duotų, nes planuoju pastoti tai davė patį stipriausią. Ar padėjo nežinau, kažko tikrai nepajaučiau. Dar va reikės D vitaminą sugerti kai grįšiu į LT, dar nepasiekiau žemutinės normos
reikės jaučiu ir C vitamino pavartot organizmo pastiprinimui, dabar gersiu KT tai nebaisu dėl mmm nutolinimo.
Žinok nežinau net kur jo yra
Aš esu gėrusi atskirai, paprašiau vaistinėje kad duotų, nes planuoju pastoti tai davė patį stipriausią. Ar padėjo nežinau, kažko tikrai nepajaučiau. Dar va reikės D vitaminą sugerti kai grįšiu į LT, dar nepasiekiau žemutinės normos
reikės jaučiu ir C vitamino pavartot organizmo pastiprinimui, dabar gersiu KT tai nebaisu dėl mmm nutolinimo.
As zinau kad AMH pakelia isvis su vitaminais, masazais, akupunkturom ir t.t. tai as jau ir siaip ilgai ant vitaminu kurso, dabar siek tiek susimazinau, bet siaip vitaminas d, gelezinis ir vitaminas c bei zuvu taukai vieni pirmuju ka liepe vartoti, tada papildomai geriau inafolica ir geriu biotina del plauku. man labai pagerejo savijauta ir labai jautesi ovuliacija kai geriau ta arbata, pameni pasakojau, bet dabar pabaigiau tai kazkaip ir visi o simptomai baigesi. sakau gal vel pasipirkti..? tiesa baigiau nakvisas gerti tai PMS buvo tragiskas si menesi...
ka tu gero geri? koks kt tikslas? sorry jai praleidau.