Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Tai čia gal testas nustatyti ar dar neprasidėjo menopauzė? Čia manau jei mėnesinės dingsta ir nesilauki, tai tada darytis :D bet nu nežinau apie 50m. kai būna gali prasidėti, retais atvejais menopauzė ankstyva būna, tai neaktualu mums, ar ne? 

Labai suklydai.. ziauriai daug moteru su prasidejusia ankstuva menopauze. As viena is ju. Menesiniu dingimaa yra tik velesniam etape ir tai susija su progesterono kritimu. Ankstyvoji menopause prasideda kai AMH nukrenta... 

Atsakyti

Labai suklydai.. ziauriai daug moteru su prasidejusia ankstuva menopauze. As viena is ju. Menesiniu dingimaa yra tik velesniam etape ir tai susija su progesterono kritimu. Ankstyvoji menopause prasideda kai AMH nukrenta... 

Oj, aš čia visiškai nesusidūrus su tuo, tai tada nusikalbėjau  :unsure:​ 

Atsakyti

Super!

Mes taipat su MB nusprendem tyrimus visus pasidaryti  :)

Mano irgi užsiregistravo SG rytimui.

Gal žinote kiek reikia laukti atsakymo? Ir ar ėjot kartu su vyru pas gydytoja, kai jau rezultatus turejo?  

Atsakyti

Katara, net jai ir negerai.. tu gali pastoti. gali susilaukti vaikuciu, kabinkis i tai. zinau, kad skaudu ir sunku ir galva sujaukta ir nezinomybe kankina.. ir nera nieko kas galetu pataisyti situacija, bet tu gali susilaukti maziuku, galvok apie tai. ir laikykis stipriai stipriai.

Dar priklausys nuo to, kaip pavyks pašalinimas, jeigu bus nuspręsta šalinti. 

Atsakyti

15cd.. O  požymių jokių 

:unsure:​ 

Atsakyti

15cd.. O  požymių jokių 

:unsure:​ 

O kokie požymiai dažniausiai būna? Gal ir jums be požymių šį kartą :) 

Nes aš jei ne OT, tai tikrai neatskirčiau kada.. Kartais būna, kad skauda šone nebent, išskyros tai man niekad nebūna tokios, kokios turėtų būti...

Atsakyti

Nes aš jei ne OT, tai tikrai neatskirčiau kada.. Kartais būna, kad skauda šone nebent, išskyros tai man niekad nebūna tokios, kokios turėtų būti...

Mano O skausminga būna. Kartais net tabletes tenka gert. Ir plaukiu isskyrom.. 

Atsakyti

Sveikos.  Čia apsireikšti galiu kiek rečiau, nes džiaugiamės laiku kartu  :wub: Bet vis vien be jūsų negaliu, tai nosį karts nuo karto įkišu  :D 

Bet ot neparodo ar įvyko ovuliacija, ot parodo LH hormono pakilimą tik. 

Atsakyti

Sveikos.  Čia apsireikšti galiu kiek rečiau, nes džiaugiamės laiku kartu  :wub: Bet vis vien be jūsų negaliu, tai nosį karts nuo karto įkišu  :D

Bet ot neparodo ar įvyko ovuliacija, ot parodo LH hormono pakilimą tik. 

Baltas pavydas  :angel2:

O dėl testo, tai taip, bet jei kitų simptomų nėra, tai vis tiek man geriausias rodiklis gaudytis cikle  :)  nu aš tik temperatūros niekad nebandžiau matuotis  :unsure: OT kai dariausi, tai vieną mėnesį nei kart nebuvo teigiamas, tai galvoju gal išvis nebuvo tą mėnesį ovuliacijos, o šiaip tai kaip laikrodukas man visada 12cd būdavo.  :hmm:​ 

Atsakyti

Labas visoms :) noriu prisijungti ir aš planuojančių būrelio 🤗 Ar priimsite? :) 

Atsakyti

Labukas, žinoma priimsim :) 

Atsakyti

Labas visoms :) noriu prisijungti ir aš planuojančių būrelio 🤗 Ar priimsite? :)

Sveika! Junkis zinoma ;) papasakok apie save ;)

Atsakyti