Ar yra tokių kurios testavosi?
Labas,
Kolkas ne, jei nepramus ryt pameginsiu
Priminkit senai tetai, KB būna per O ar prieš O?
http://www.nspinfo.l...aklelio-gleives
Labai geras sitas ;) siaip kelios dienos iki ov ir per ov
Sveikos, mes stengiamės pusę metų, pirmus tris mėnesius dariausi dariausi pareigingai OT ir neužkibo. Kadangi pirmas mūsų vaikutis planuojamas ir viskas šviežia, tai emocijų kalnai. Ketvirtą mėnesį nesidariau testo, kelionėse buvom, bet taip maždaug sekiau dienas, penktą mėnesį vėl su OT, nu ir šį paskaičiau vieno ginekologo straipsnį, kad daugumai porų pamaišo OT, nes vyrui kartais iš to streso, kad va dabar reik neišeina (kas mums buvo 5 tą mėnesį), o moterims iš streso neišeina atpalaiduoti ir nepriima, neįsitvirtina. Žodžiu, manau, kad visko būna, kad nereik tikėti 100proc, bet norisi viską išbandyti. Nu tai nedariau dabar OT, bet vis tiek dirbom ir ką, iki mmm 8 dienom likus truputį sutepliojau ir šoną labai diegė. Nu ir jaučiau, kad rodos turi būti. Likus 6dienom nusipirkau testą, kuris rodo būtent 6dienas prieš mmm. Jis rašo, kad po 3min rodo, o man atsirado antra juostelė po 8-10min, pusėtinai ryški, bet tikrai matoma. Aš į ašaras, kiek laimės, su vyru į vaistinę, nusipirkom tokį patį ir dar elektroninius du. Nu ir kitą rytą elektroninis sako ne, o tas pats kur prieš tai parodė dvi juosteles rodo vieną. Nu žodžiu, išmečiau ir paskui nešti šiukšles, žiūriu atsiradusi ta antra juostelė (aišku po laiko, bet per tuos 6menesius bandymų dar niakad tokio testo neturėjau, tai vis džiaugsmas
) nu ir man žiauriai silpna, temperatūra 37, bet nu neigiama, ananasų sulčių žiauriai norėjau, tai prigeriau ir toliau liūdžiu. Pasidariau dar kart elektroninį testą likus 3dienom iki mmm ir neigiamas.
Reziumė, kad šiandien turėjau susirgti ir nesusirgau. Ryt ryte galvoju vėl pasidaryti testą. Nežinau kaip reikia visam šitam laukime išlikti ramiam ir nesukti sau tiek galvos?
P. S. Kaip gera, kad radau šitą temą, neima miegas, tai turėsiu bent ką paskaitinėti
Sveikos, mes stengiamės pusę metų, pirmus tris mėnesius dariausi dariausi pareigingai OT ir neužkibo. Kadangi pirmas mūsų vaikutis planuojamas ir viskas šviežia, tai emocijų kalnai. Ketvirtą mėnesį nesidariau testo, kelionėse buvom, bet taip maždaug sekiau dienas, penktą mėnesį vėl su OT, nu ir šį paskaičiau vieno ginekologo straipsnį, kad daugumai porų pamaišo OT, nes vyrui kartais iš to streso, kad va dabar reik neišeina (kas mums buvo 5 tą mėnesį), o moterims iš streso neišeina atpalaiduoti ir nepriima, neįsitvirtina. Žodžiu, manau, kad visko būna, kad nereik tikėti 100proc, bet norisi viską išbandyti. Nu tai nedariau dabar OT, bet vis tiek dirbom
ir ką, iki mmm 8 dienom likus truputį sutepliojau ir šoną labai diegė. Nu ir jaučiau, kad rodos turi būti. Likus 6dienom nusipirkau testą, kuris rodo būtent 6dienas prieš mmm. Jis rašo, kad po 3min rodo, o man atsirado antra juostelė po 8-10min, pusėtinai ryški, bet tikrai matoma. Aš į ašaras, kiek laimės, su vyru į vaistinę, nusipirkom tokį patį ir dar elektroninius du. Nu ir kitą rytą elektroninis sako ne, o tas pats kur prieš tai parodė dvi juosteles rodo vieną. Nu žodžiu, išmečiau ir paskui nešti šiukšles, žiūriu atsiradusi ta antra juostelė (aišku po laiko, bet per tuos 6menesius bandymų dar niakad tokio testo neturėjau, tai vis džiaugsmas
) nu ir man žiauriai silpna, temperatūra 37, bet nu neigiama, ananasų sulčių žiauriai norėjau, tai prigeriau ir toliau liūdžiu. Pasidariau dar kart elektroninį testą likus 3dienom iki mmm ir neigiamas.
Reziumė, kad šiandien turėjau susirgti ir nesusirgau. Ryt ryte galvoju vėl pasidaryti testą. Nežinau kaip reikia visam šitam laukime išlikti ramiam ir nesukti sau tiek galvos?
P. S. Kaip gera, kad radau šitą temą, neima miegas, tai turėsiu bent ką paskaitinėti
Nenusimink dar, gal tikrai pastojai, tik elektroninis gal nera toks jautrus, kol mm nesulaukei dar neprarask vilties
Mes dar tik menesi darbuojames, testavaus ot kasdien, bet jau taip jie man atsibodo, kad nusprendziau jei si cikla nebus pavyke, daugiau niekad ju nedarysiu. Bandyt turet nd bent 3 kart savaitej, dziaugtis vienas kitu ir tikrai pavyks anksciau ar veliau aisku jei uztrunka ilgeliau vertetu pasitirt hormonus ir sveikata
aisku planuojancioms sunku apie tai nemastyti, neskaityti visu galimu forumu, straipsniu ivairiausiomis nestumo temomis, bet reikia megint atsipalaiduot ir ateis zirniukas ;)
Šiandien atsikėliau ir nuėjus darytis NT parėjo mmm. Tad prasidėjo mano 7 ciklas.
O apie mane, tai man 25m. Gyvename Norvegijoje. Buvau pas ginekolegę vasarą Lietuvoje ir tikriausiai užtaikiau ne ant tos, nes tik pasakė, kad jauna ir reik laiko ir pastosiu. Neparašiau jokių tyrimų, nuėjau jautri ir tik paklausiau, palinkčiojau ir tiek.. Planuojame lapkritį būti Lietuvoje ir nuvažiuoti į vaisingumo kliniką Vilniuje, norime labai vaikučio, tad jei tai gali padėti, kodėl gi ne kuo anksčiau pradėsime tirtis, tuo greičiau ateis aiškumas
Šiandien atsikėliau ir nuėjus darytis NT parėjo mmm. Tad prasidėjo mano 7 ciklas.
O apie mane, tai man 25m. Gyvename Norvegijoje. Buvau pas ginekolegę vasarą Lietuvoje ir tikriausiai užtaikiau ne ant tos, nes tik pasakė, kad jauna ir reik laiko ir pastosiu. Neparašiau jokių tyrimų, nuėjau jautri ir tik paklausiau, palinkčiojau ir tiek.. Planuojame lapkritį būti Lietuvoje ir nuvažiuoti į vaisingumo kliniką Vilniuje, norime labai vaikučio, tad jei tai gali padėti, kodėl gi ne
kuo anksčiau pradėsime tirtis, tuo greičiau ateis aiškumas
![]()
Iki to pasidarykit visus tyrimus kraujo, kad jau ateitumet su jais rankose, sutaupysit begales laiko ir turbut ir pinigeliu. Tik gryzus gali nulekti i Anteja ir prisiduoti krauja viskam, atsalymus turesi ta pacia arba sekancia diena ir nuejus jau tau kazka gales pasakyti arba paskirti tolesniu tyrimus.
Sveikos, mes stengiamės pusę metų, pirmus tris mėnesius dariausi dariausi pareigingai OT ir neužkibo. Kadangi pirmas mūsų vaikutis planuojamas ir viskas šviežia, tai emocijų kalnai. Ketvirtą mėnesį nesidariau testo, kelionėse buvom, bet taip maždaug sekiau dienas, penktą mėnesį vėl su OT, nu ir šį paskaičiau vieno ginekologo straipsnį, kad daugumai porų pamaišo OT, nes vyrui kartais iš to streso, kad va dabar reik neišeina (kas mums buvo 5 tą mėnesį), o moterims iš streso neišeina atpalaiduoti ir nepriima, neįsitvirtina. Žodžiu, manau, kad visko būna, kad nereik tikėti 100proc, bet norisi viską išbandyti. Nu tai nedariau dabar OT, bet vis tiek dirbom
ir ką, iki mmm 8 dienom likus truputį sutepliojau ir šoną labai diegė. Nu ir jaučiau, kad rodos turi būti. Likus 6dienom nusipirkau testą, kuris rodo būtent 6dienas prieš mmm. Jis rašo, kad po 3min rodo, o man atsirado antra juostelė po 8-10min, pusėtinai ryški, bet tikrai matoma. Aš į ašaras, kiek laimės, su vyru į vaistinę, nusipirkom tokį patį ir dar elektroninius du. Nu ir kitą rytą elektroninis sako ne, o tas pats kur prieš tai parodė dvi juosteles rodo vieną. Nu žodžiu, išmečiau ir paskui nešti šiukšles, žiūriu atsiradusi ta antra juostelė (aišku po laiko, bet per tuos 6menesius bandymų dar niakad tokio testo neturėjau, tai vis džiaugsmas
Žinau kaip jaučiatės. Mano istorija su pirmu - nustojom saugotis liepą. 2 ciklai - nieko. Ėmiau daryt OT, matuoti temperatūrą ir t.t. Žodžiu, atrodo viskas tobulai apskaičiuota. Rugsėjis, spalis, lapkritis. Nieko. Gruodis, sausis, vassris. Nieko. Depresija vos ne. Tyrimai pas ginę - sveika kaip agurkas. Kovo mėn atvirai tariant uzp**so. Numečiau visus sekimus, skaičiavimus. Iš serijos, nenori - nereikia. Atsipalaidavau. Sexo net nenorėjau, per daug pareiga buvo tapęs. Tą mėn tik 2 kartai buvo. Ateina kovo galas. Kažkaip vaikštau vieną dieną turgelyje ir galvoju "hmm, ar ne vakar mm turėjo būti? Turiu namie kažkokį testą likusį, gal išbandyt?". Ateinu, gryn su nuotaika "ant durniaus", sysioju. Nieko nebus, juk tik du myliukai ir tie kaip papuolė. Vaiduoklis!!! Vos nenualpau!! Dabar vaiduoklis va zuja ir bando telefoną atimti 😁 mums visoms būtinai pasiseks!
Žinau kaip jaučiatės. Mano istorija su pirmu - nustojom saugotis liepą. 2 ciklai - nieko. Ėmiau daryt OT, matuoti temperatūrą ir t.t. Žodžiu, atrodo viskas tobulai apskaičiuota. Rugsėjis, spalis, lapkritis. Nieko. Gruodis, sausis, vassris. Nieko. Depresija vos ne. Tyrimai pas ginę - sveika kaip agurkas. Kovo mėn atvirai tariant uzp**so. Numečiau visus sekimus, skaičiavimus. Iš serijos, nenori - nereikia. Atsipalaidavau. Sexo net nenorėjau, per daug pareiga buvo tapęs. Tą mėn tik 2 kartai buvo. Ateina kovo galas. Kažkaip vaikštau vieną dieną turgelyje ir galvoju "hmm, ar ne vakar mm turėjo būti? Turiu namie kažkokį testą likusį, gal išbandyt?". Ateinu, gryn su nuotaika "ant durniaus", sysioju. Nieko nebus, juk tik du myliukai ir tie kaip papuolė. Vaiduoklis!!! Vos nenualpau!! Dabar vaiduoklis va zuja ir bando telefoną atimti 😁 mums visoms būtinai pasiseks!
![]()
Oj, kaip norėtųsi taip užsimiršti, stengiuosi daugiau darbais dabar užsiimti, bent taip nuimu dėmesį per kitą O būsime kelionėje, kur šilta, tai gal ten pavyks atsipalaiduoti
Laaaabai džiaugiuosi už jus, tikiu, kad viskas ateis, kai ateis laikas ir mums visoms, tik ta kantrybe reikia apsiginkluoti
Oj, kaip norėtųsi taip užsimiršti, stengiuosi daugiau darbais dabar užsiimti, bent taip nuimu dėmesį
per kitą O būsime kelionėje, kur šilta, tai gal ten pavyks atsipalaiduoti
Laaaabai džiaugiuosi už jus, tikiu, kad viskas ateis, kai ateis laikas ir mums visoms, tik ta kantrybe reikia apsiginkluoti
Dažnai būna žinok kad iš kelionių tėvai kai ką parsiveža