Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveika prisijungusi  :4u: , labai liūdna dėl netekties. Ar senai planuojat? 

Nuo praeitų metų, tada balandį pagaliau pavyko ir deja birželį per savo gimtadienį sužinojau kad viskas :( tai dabar jau kai atsigavom ir organizmas mano vel atsistate galima toliau megint :cray:​ 

Atsakyti

Nuo praeitų metų, tada balandį pagaliau pavyko ir deja birželį per savo gimtadienį sužinojau kad viskas :( tai dabar jau kai atsigavom ir organizmas mano vel atsistate galima toliau megint :cray:​ 

Och....  :unsure: Labai linkiu greit vėl suplanuoti ir kad viskas eitųsi sklandžiai  :) 

Atsakyti

Uzjauciu :( na tikekimes greit pasiseks pagaut zirniuka vel ir sikart sekmingai :4u:​ 

Atsakyti

Del keleta priezasciu  :D

pirmiausia su tokiu AHM vilciu pastoti mazai, tai kaip ir pakikta viskas likimo valiai istiesu nes nelabai vilties yra..

antriausia tai vyras islekes gan ilgam tai kaip ir nera tikslo isvis cia tas mm sekti. Ale man jus visos patinkat tai ir pasilieku su jumis papliurpti nors nestumas man ir nenusimato jokioj ateity  :D

Hal, tikiu kaip tau skaudu... Suprantu tave, sunku kai nieko nebegali pakeisti, bet žiūrėjau YouTube filmukus rusų kalba ir ten viena daktarė ginekologė sakė ar psichologė šeimos, kad jei moteris turi gimdą, nors gabalėlį kiausintakio, o vyras turi tai.... Pastojimas tikrai įmanomas. Taip, galbūt mes materialiame pasaulyje tikim tik skaičiais, bet manau tikrai būna visko... Nenusimink taip, mes tave palaikome. 

Kartais pati jaučiuosi tokia paluzusi, bet turiu vilties... Svajonės pildosi... 

Atsakyti

Hal, tikiu kaip tau skaudu... Suprantu tave, sunku kai nieko nebegali pakeisti, bet žiūrėjau YouTube filmukus rusų kalba ir ten viena daktarė ginekologė sakė ar psichologė šeimos, kad jei moteris turi gimdą, nors gabalėlį kiausintakio, o vyras turi tai.... Pastojimas tikrai įmanomas. Taip, galbūt mes materialiame pasaulyje tikim tik skaičiais, bet manau tikrai būna visko... Nenusimink taip, mes tave palaikome. 

Kartais pati jaučiuosi tokia paluzusi, bet turiu vilties... Svajonės pildosi... 

Aciu uz siltus zodzius  :wub:

O tau nera jokios priezasties prarasti vilti, susitikrinsi sveikatele, hormonus ir sulauksi maziuko butinai  :4u: pamatysi! 

Atsakyti

Nebegaliuuuu  :cray: ... ginekologė nusiuntė pas endokrinologę dėl vėl padidėjusio prolaktino. Vėl gavau bromkriptino. Ir vėl mėginti bent 4 mėnesius... neviltis ima. Galvoju ieškotis kitos ginekologės ir kažkokios nuomonės dar.

Atsakyti

Nebegaliuuuu  :cray: ... ginekologė nusiuntė pas endokrinologę dėl vėl padidėjusio prolaktino. Vėl gavau bromkriptino. Ir vėl mėginti bent 4 mėnesius... neviltis ima. Galvoju ieškotis kitos ginekologės ir kažkokios nuomonės dar.

Bet tai pupa jai tavo prolaktinas aukstas tur ir bepastosi.. kita gine nieko naujo tau nepasakys nes taip pat pirma lieps susitvarkyti prolaktina.. 

Atsakyti

Sveikos. Turiu nostalgiją šiai temai, kažkada čia susiplanavau savo pirmą vaikutį. Šiuo metu nutarėm planuoti antrą. Bandau jungtis  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Sveikos. Turiu nostalgiją šiai temai, kažkada čia susiplanavau savo pirmą vaikutį. Šiuo metu nutarėm planuoti antrą. Bandau jungtis  :bigsmile: 

As tave pamenu 😄😄 kiek mazajai metu ? 

Atsakyti

As tave pamenu 😄😄 kiek mazajai metu ? 

Aš ne.. Gal kitu nicku buvai? Pas mane berniukas, gruodį bus treji 

😁

Atsakyti

Bet tai pupa jai tavo prolaktinas aukstas tur ir bepastosi.. kita gine nieko naujo tau nepasakys nes taip pat pirma lieps susitvarkyti prolaktina.. 

Na viena endokrinologė vos už durų neišspyrė, ko atėjau. Pagal polikliniką riba yra 531 ten kažkokių matavimo vnt. Pas mane dabar 566. Ankščiau buvo apie 580. Tai ir šita sako na toks ant ribos. Tai nežinau nežinau.

Atsakyti

Aš ne.. Gal kitu nicku buvai? Pas mane berniukas, gruodį bus treji 

😁

Tave tave, as in ir out is sito forumo daug laiko, tai kazkaip prisimenu.. 

Na viena endokrinologė vos už durų neišspyrė, ko atėjau. Pagal polikliniką riba yra 531 ten kažkokių matavimo vnt. Pas mane dabar 566. Ankščiau buvo apie 580. Tai ir šita sako na toks ant ribos. Tai nežinau nežinau.

Na jai pati sako, kad nezino tada keisk. Bandei intike ziureti kazka pati del prolaktino? 

Atsakyti