Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Galbut jau ivyko, ant mano testuku raso jeigu beveik tokia pat ryskumo kaip kontroline tai uzsiskaito kaip kad teigiamas testas.

Mimozza bent jau geriau biski jautiesi, ryt turetum dar geriau jaustis  :)

O as merginos taip noriu NT pagadinti nes palei viska mmm uz 2 dienu turetu pareiti. Bet prie to pacio ir nenoriu, nes nenoriu vel pamatyti balta testuka  :unsure:

Na ant maniskio raso, kad teigiamas tik tokios pat spalvos ar ryskesnis, bet manau, jau praziopsojau teigiama, dabar tik blankeja :) dar pasitikrinsiu nakti, gal man tik naktim ryskus tebuna, bet jei bus blankus, tai tada vadina ov ivyko nakti arba bus siandien :) arba isvis neivyks.. nes jokiu pojuciu neturiu nei krutinej nei pilve.. vakar tik nakti nutirpo pilvas pusei minutei, tai taip keista buvo.. galejo ov tada buti?? Na zodziu zinosim buvo ar kas nebuvo uz poros savaiciu  :hmm:  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti

Galbut jau ivyko, ant mano testuku raso jeigu beveik tokia pat ryskumo kaip kontroline tai uzsiskaito kaip kad teigiamas testas.

Mimozza bent jau geriau biski jautiesi, ryt turetum dar geriau jaustis  :)

O as merginos taip noriu NT pagadinti nes palei viska mmm uz 2 dienu turetu pareiti. Bet prie to pacio ir nenoriu, nes nenoriu vel pamatyti balta testuka  :unsure:

Oj tikrai jau daug geriau jaučiuosi, net akyse šviesiau kai temperatūra nukritusi ir nebekyla  :) 

Tai luktelk tada ir testuką darykis sekančią dieną jei mmm neateitų.  :)​ 

Atsakyti
Parnešu sąrašėlį, atėjo nelabosios 😔

Sulaukusios II wub.gif wub.gif wub.gif
[*]svajojanti27
[*]Pegile
[*]Sange
[*]LoyalWarrior
[*]GammaOrionis
[*]lape_apykakle
[*]finy
[*]Adelė85
[*]jogaileee3
[*]Kategoriška
[*]Katara
[*]CherryBlossom

Vis dar laukiančios II wub.gif 
09.21 Airisė nelaukia mmm
10.01 lucija_ nelaukia mmm
10.04 Gintare0820 laukia II
10.06 Amundsen nelaukia mmm
10.23 Garbanelele nelaukia mmm
10.24 Dandelion fuzz nelaukia mmm
10.25 _mimozza_ nelaukia mmm
10.30 *Nikoticus* labai laukia II
00.00 -hal-
00.00 Karina2209
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niloticus*: 30 rugsėjo 2019 - 10:42

Sveikos. Na ryt keliausiu pas ginę ir žiūrėsiu ką pasakys man dėl planavimo toliau, tai pažiūrėsim ar į sąrašiuką įeisiu 😋

Atsakyti

Labukas merginos :)

Kaip nuotaikos, kai lyja?

Hal, o kodėl pas tave 00.00, kaip ir pas mane? :) 

Atsakyti

Sveikos

Sveikos. Na ryt keliausiu pas ginę ir žiūrėsiu ką pasakys man dėl planavimo toliau, tai pažiūrėsim ar į sąrašiuką įeisiu 😋

Aš jau įrašius pas save špargalkėje tik vietoje datos 00.00 tad tikrai įkelsiu :) o kai jau sulauksi sekančių tada ir pakeisiu į tikrą datą :)

Čia manęs reik klaust :D nes aš tuos nuliukus sugalvojau :rolleyes: Tie nuliukai rodo, kad mergaitė yra su mumis, bet nežino kada tos mėnesinės ateina. Hal buvo dingusios mmm, tai todėl ir liko su 00.00, o tau nuliukai nes lyg dar neatėjo mmm ir nežinai kada ateis.

Beje ir aš sėdu ant 00.00, buvau pas ginę pakalbėti dėl stimuliacijos. Taigi liūdnas vaizdas mano kiaušidžių, sakė ovuliacija natūraliai nei šį ciklą, greičiausiai ir kitą ciklą nebūtų. Gavau kontraceptikų Diane35 3 mėnesiams, kad kiaušidės pailsėtų, nes dabar jei stimuliuotų mažai tikėtina kad kas išaugtų. Tad jau gavau vizitą gruodžiui  :) ir tikiuosi uždegs žalią šviesą stimuliacijai  :)​ 

Atsakyti

O ne tu rašei, kad per mėnesį dirbi 200-300 val ? Jei taip tai manau pervargsti mergyt, ir imunitetas nusilpęs, o visa tai atsiliepia ir moteriškiems dalykams. Esu skaičiusi, kad jau vieni metai naktinio darbo atsiliepia sveikatai. 

Sveikos

Aš jau įrašius pas save špargalkėje tik vietoje datos 00.00 tad tikrai įkelsiu :) o kai jau sulauksi sekančių tada ir pakeisiu į tikrą datą :)

Čia manęs reik klaust :D nes aš tuos nuliukus sugalvojau :rolleyes: Tie nuliukai rodo, kad mergaitė yra su mumis, bet nežino kada tos mėnesinės ateina. Hal buvo dingusios mmm, tai todėl ir liko su 00.00, o tau nuliukai nes lyg dar neatėjo mmm ir nežinai kada ateis.

Beje ir aš sėdu ant 00.00, buvau pas ginę pakalbėti dėl stimuliacijos. Taigi liūdnas vaizdas mano kiaušidžių, sakė ovuliacija natūraliai nei šį ciklą, greičiausiai ir kitą ciklą nebūtų. Gavau kontraceptikų Diane35 3 mėnesiams, kad kiaušidės pailsėtų, nes dabar jei stimuliuotų mažai tikėtina kad kas išaugtų. Tad jau gavau vizitą gruodžiui  :) ir tikiuosi uždegs žalią šviesą stimuliacijai  :)​ 

Atsakyti

O ne tu rašei, kad per mėnesį dirbi 200-300 val ? Jei taip tai manau pervargsti mergyt, ir imunitetas nusilpęs, o visa tai atsiliepia ir moteriškiems dalykams. Esu skaičiusi, kad jau vieni metai naktinio darbo atsiliepia sveikatai. 

Ačiū mieloji, kad rūpiniesi, bet ne aš taip dirbu, jei ne klystu tai Amundsen. Aš namie karaliauju ir nedirbu šiuo metu. 

Atsakyti

Del keleta priezasciu  :D 

pirmiausia su tokiu AHM vilciu pastoti mazai, tai kaip ir pakikta viskas likimo valiai istiesu nes nelabai vilties yra..

antriausia tai vyras islekes gan ilgam tai kaip ir nera tikslo isvis cia tas mm sekti. Ale man jus visos patinkat tai ir pasilieku su jumis papliurpti nors nestumas man ir nenusimato jokioj ateity  :D 

Atsakyti

Sveikos, po nesekmingo nestumo griztu i forumus paplepet ir toliau planuoti :) kaip visoms sekasi?  :) as rytoj gadinsiu nt, kadangi esu savo cikluose kol kas susipainiojusi kol galutinai viskas neatsistate :hmm:​ 

Atsakyti

Kategoriška, 30 Rgs 2019 - 13:44, parašė: O ne tu rašei, kad per mėnesį dirbi 200-300 val ? Jei taip tai manau pervargsti mergyt, ir imunitetas nusilpęs, o visa tai atsiliepia ir moteriškiems dalykams. Esu skaičiusi, kad jau vieni metai naktinio darbo atsiliepia sveikatai.
Cia as dirbu tiek daug ir naktimis :D taip zinau, kad didele zala sveikatai, bet tikiuos netrugdys pastoti :) bet skaiciau, kad dirbancioms naktimis didesne rizika persileisti :( na bet jei blogai jausiuos pasiimsiu bilioteni :)

_mimozza_, 30 Rgs 2019 - 13:37, parašė: Sveikos Aš jau įrašius pas save špargalkėje tik vietoje datos 00.00 tad tikrai įkelsiu :) o kai jau sulauksi sekančių tada ir pakeisiu į tikrą datą :) Čia manęs reik klaust :D nes aš tuos nuliukus sugalvojau :rolleyes: Tie nuliukai rodo, kad mergaitė yra su mumis, bet nežino kada tos mėnesinės ateina. Hal buvo dingusios mmm, tai todėl ir liko su 00.00, o tau nuliukai nes lyg dar neatėjo mmm ir nežinai kada ateis. Beje ir aš sėdu ant 00.00, buvau pas ginę pakalbėti dėl stimuliacijos. Taigi liūdnas vaizdas mano kiaušidžių, sakė ovuliacija natūraliai nei šį ciklą, greičiausiai ir kitą ciklą nebūtų. Gavau kontraceptikų Diane35 3 mėnesiams, kad kiaušidės pailsėtų, nes dabar jei stimuliuotų mažai tikėtina kad kas išaugtų. Tad jau gavau vizitą gruodžiui :) ir tikiuosi uždegs žalią šviesą stimuliacijai :)
Oi taip ilgai vel nusikele :( na bent jau gruodi gal pradesi stimuliacija, tad daugiau sansu, kad tapsi mamyte 2020 ;) bandyk gerinti sveikata, kad butum pasiruosus zirniukui. O man atrodo jau ivyko ov vakar, nepagavau ot labai ryskaus, bet galejo but, kad nespejau laiku prasitestuoti :/, na bet ot jau blankeja, tai tikrai lh banga praejo, tai tikiuos jau kita savaite rasti kanors gero zadancio nt :)

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amundsen: 30 rugsėjo 2019 - 16:05

Sveikos, po nesekmingo nestumo griztu i forumus paplepet ir toliau planuoti :) kaip visoms sekasi?  :) as rytoj gadinsiu nt, kadangi esu savo cikluose kol kas susipainiojusi kol galutinai viskas neatsistate :hmm:​ 

Sveika prisijungusi  :4u: , labai liūdna dėl netekties. Ar senai planuojat? 

Atsakyti