Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Ačiū, man žiauriai skauda visą nugarą, tiksliau palei visą stuburą  :oh: Tempė užkilo iki 38,1, paskutinį kartą tokia buvo prieš 3,5 metų kažkur. Tada atsidūriau ligoninėje. Aš jei sergu man niekada niekada niekada nepakyla temperatūra, na max 37,2 ir taip jau nuo paauglystės  :huh2: Organizmas nelinkęs kovoti. Tai man čia šokas pamačius tokią temperatūrą. Guliu lovoje paslika, jei atsistoju iškart pykina  :oh: Tikiuosi įvyko perversmas mano organizme ir įsivažiuos jo apsauga. Ir labai tikiuosi kad tai nieko rimto  :unsure:​ 

Kaip negerai :( gal vis delto pasirodyk gydytojai? Negerai, kai tokie skausmai ir tempa :( 

Atsakyti

Sveikutes  :4u:  kaip savaitgaliaujat?

As darbuojuos ir laukiu ov, gal kuri testuojates irgi? Jau nuo vakar labai ryskus, tai iki ryt tikiuos sulaukt teigiamo ot :) ar yra kam buve, kad nera kiausinio baltymo iskyru pries ov? Ar po nd, sunkiau sprest apie iskyras?

Po ND gleivių jau nebertinam, nes neaišku ar moters, ar vyro turto tas gėris :D. Labai iškraipo. Mažiausiai po pusantros paros galima mėgint vertint...

Atsakyti

Garbanelele, 28 Rgs 2019 - 23:00, parašė: Po ND gleivių jau nebertinam, nes neaišku ar moters, ar vyro turto tas gėris :D. Labai iškraipo. Mažiausiai po pusantros paros galima mėgint vertint...
Na aisku tada :D tada laukiu toliau ka ot rodys, lyg ryskeja, bet dar nera testo juostele ryskesne uz kontroline :hmm: maudzia desini sona Priedas  20190929_024349.jpg   27,22KB   0 Parsiųsta kartųantra diena, bet vos vos, tai gal jau tuoj tuoj :)
Atsakyti

Na aisku tada :D tada laukiu toliau ka ot rodys, lyg ryskeja, bet dar nera testo juostele ryskesne uz kontroline :hmm: maudzia desini sona attachicon.gif20190929_024349.jpgantra diena, bet vos vos, tai gal jau tuoj tuoj :)

Jau narbuokites isijuose! Nebelauk  :rolleyes: 

Atsakyti

Tai nelaukiam, jau savaite kasdien nd :D greiciau ta ov ateitu ir pauze padaryt galetumem  :lol: 

Jau narbuokites isijuose! Nebelauk  :rolleyes:

Atsakyti

Na aisku tada :D tada laukiu toliau ka ot rodys, lyg ryskeja, bet dar nera testo juostele ryskesne uz kontroline :hmm: maudzia desini sona antra diena, bet vos vos, tai gal jau tuoj tuoj :)

Mėgink daryti po du OV testus ryte ir popiet kada darai. Aš kai gaudžiau, ryte pagavau teigiamą OV, o po pietų jau būčiau taip ir nepamačius to teigiamo.

Atsakyti

Sveikos, jau po truputi atsigaunu. Naktis tai sunki buvo, labai sąnarius skaudėjo ir temperatūra laikėsi. Atsikėliau su 39  :unsure: po poros valandų nukrito, pabuvau valandžiukę be jos, bet va jau vėl kyla 37,5  :oh:  Bet ir susirgti taip ne laiku reikia sugebėjimų. Ryt pas ginę turiu eiti, tai jaučiu teks atšaukti.

Atsakyti

Mėgink daryti po du OV testus ryte ir popiet kada darai. Aš kai gaudžiau, ryte pagavau teigiamą OV, o po pietų jau būčiau taip ir nepamačius to teigiamo.

Tai as dabar paskutines 2 dienas testuoju 3 kartus, bet atroso, kad svieseja, dar neisryskejus visiskai :( gal irgi praziopsojau teigiama :/

Atsakyti

Mergina, tau gal gripas. Iš savijautos lb panašu. Ryt ne pas ginę, o pas šeimos eik..

Sveikos, jau po truputi atsigaunu. Naktis tai sunki buvo, labai sąnarius skaudėjo ir temperatūra laikėsi. Atsikėliau su 39  :unsure: po poros valandų nukrito, pabuvau valandžiukę be jos, bet va jau vėl kyla 37,5  :oh:  Bet ir susirgti taip ne laiku reikia sugebėjimų. Ryt pas ginę turiu eiti, tai jaučiu teks atšaukti.

Atsakyti

Mergina, tau gal gripas. Iš savijautos lb panašu. Ryt ne pas ginę, o pas šeimos eik..

Aš ir taip manau, kad gripas užpuolė  :oh: jei nepagerės savijauta tai teks važiuoti pas daktarę, nors visai netrokštu aš ten eiti. Aš geriu karštus gėrimus Triflunex, o jis skirtas peršalimo ir gripo simptomams mažinti. Dabar svarbiausia temperatūrą suvaldyti. Sąnarių skausmą apmažinau nimesiliu. Dar mama atvežė aviečių, čiobrelių ir dar kažkokių žolių bei medučio. Tad labai tikiuosi kad ryt jau bus daug geriau ir neprireiks gydytojos pagalbos. :ax:​ 

Atsakyti

Aš ir taip manau, kad gripas užpuolė  :oh: jei nepagerės savijauta tai teks važiuoti pas daktarę, nors visai netrokštu aš ten eiti. Aš geriu karštus gėrimus Triflunex, o jis skirtas peršalimo ir gripo simptomams mažinti. Dabar svarbiausia temperatūrą suvaldyti. Sąnarių skausmą apmažinau nimesiliu. Dar mama atvežė aviečių, čiobrelių ir dar kažkokių žolių bei medučio. Tad labai tikiuosi kad ryt jau bus daug geriau ir neprireiks gydytojos pagalbos. :ax:​ 

Vargsiuke :( laikykis! Gerk daug karstu arbatu, pabandyk pagulet vonioj su druska ;) dabar toks metas, kai greit susirgti galima, tikekimes greit praeis ;)  :4u:​ 

Atsakyti

Tai as dabar paskutines 2 dienas testuoju 3 kartus, bet atroso, kad svieseja, dar neisryskejus visiskai :( gal irgi praziopsojau teigiama :/

Galbut jau ivyko, ant mano testuku raso jeigu beveik tokia pat ryskumo kaip kontroline tai uzsiskaito kaip kad teigiamas testas.

Mimozza bent jau geriau biski jautiesi, ryt turetum dar geriau jaustis  :) 

O as merginos taip noriu NT pagadinti nes palei viska mmm uz 2 dienu turetu pareiti. Bet prie to pacio ir nenoriu, nes nenoriu vel pamatyti balta testuka  :unsure: 

Atsakyti