Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Vakar pradejo sildyma pas nus butuose!!! Valioooooo!!! Net katinai guli bambas isverte  :D 

Atsakyti

Vakar pradejo sildyma pas nus butuose!!! Valioooooo!!! Net katinai guli bambas isverte  :D

Kuris čia miestas? 🤔😁

Atsakyti

Pas mus dar nešildo. Puola mane virusas arba bral peršalau  :unsure:  Atsikėliau su perštenčia gerkle ir užgulta nosimi  :oh:​ 

Atsakyti

O man dievaži, mažakraujystė kokia išsivystys...  :blink: kraujuoju tai siaubingai... suprantu, kad turi išsivalyt, bet kiekvieną kart nuėjus į tualetą, kraujo išbėga tai gera stiklinė... net silpna būna kartais... :hmm:  :huh2:​ 

Atsakyti

Kedainiu krastas , na nerealiai dZiaugiuosi nes atsibo stirti istisai. 

Grazi moteris, taip deja ir turi kraujuoti... bet vistiek pas gine uzsirasyk butinai.

Atsakyti

Aš lovoje guliu  :unsure: tempė sukilo, kaulus skauda, tikra šūduva  :oh: einu kaistis  virdulio ir arbatos darytis. Va dabar norėčiau, kad MB būtų šalia tai galėčiau sau sirgti ir būt apšokinėtai  :lol: Ot savanaudiškos mintys  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti

Sveikos ;) man ryt jau 16sav, labai laukiu judesių. :)

Užjaučiu tave :(  mano draugei buvo panašiai kaip tau, pamatė testą ir paskui ankstyvas persileidimas buvo. Ji irgi sakė, kad kraujavo stipriau nei per paprastas mėnesines. 

Paskui po 4 ar 5 mėn pastojo ir tada jau viskas baigės laimingai, turi gražų sveiką berniuką. 

Tau nuoširdžiai patarčiau neskubėti su planavimais. Tu turi atsigauti fiziškai ir psichologiškai. Be to išsamiai išsitirti sveikatą ir būtinai hormonus, tam, kad kitas kartas būtų laimingas. Ir kad būtum rami. Kai baigsis kraujavimas nueik pas ginę, nueik pas šeimos gyd, pasidaryk išsamų kraujo tyrimą. Sveikata ne juokas, o nėštumo metu kaip jau minėjo Adele ligos linkę dar sustiprėt. Aš prieš pastojant klausiau ir ginės ir šeimos gyd sr su savo sveikata man saugu pastoti. Dantis visus susitaisiau. 

O man dievaži, mažakraujystė kokia išsivystys...  :blink: kraujuoju tai siaubingai... suprantu, kad turi išsivalyt, bet kiekvieną kart nuėjus į tualetą, kraujo išbėga tai gera stiklinė... net silpna būna kartais... :hmm:  :huh2:​ 

Atsakyti

Sveikutes  :4u:  kaip savaitgaliaujat?

As darbuojuos ir laukiu ov, gal kuri testuojates irgi? Jau nuo vakar labai ryskus, tai iki ryt tikiuos sulaukt teigiamo ot :) ar yra kam buve, kad nera kiausinio baltymo iskyru pries ov? Ar po nd, sunkiau sprest apie iskyras?

Atsakyti

Mimozza uzjauciu! As katik persirgau persalima  :) Bet nuo vakar pradejo skaudeti strienas, ir labiau kaire puse, tai nelabai suprantu nuo ko cia. Linkiu pasveikti!

Atsakyti

Mimozza uzjauciu! As katik persirgau persalima  :) Bet nuo vakar pradejo skaudeti strienas, ir labiau kaire puse, tai nelabai suprantu nuo ko cia. Linkiu pasveikti!

Ačiū, man žiauriai skauda visą nugarą, tiksliau palei visą stuburą  :oh: Tempė užkilo iki 38,1, paskutinį kartą tokia buvo prieš 3,5 metų kažkur. Tada atsidūriau ligoninėje. Aš jei sergu man niekada niekada niekada nepakyla temperatūra, na max 37,2 ir taip jau nuo paauglystės  :huh2: Organizmas nelinkęs kovoti. Tai man čia šokas pamačius tokią temperatūrą. Guliu lovoje paslika, jei atsistoju iškart pykina  :oh: Tikiuosi įvyko perversmas mano organizme ir įsivažiuos jo apsauga. Ir labai tikiuosi kad tai nieko rimto  :unsure:​ 

Atsakyti
Neištveriau ir pagadinau NT šiandien, toks baltas, kad net akina doh.gif
Grazi_moteris, labai gaila, kad pabėgo verysad.gif
Atsakyti

Greičiau sveik. 🎈 Kažkaip tas nugaros sksusmas įtartinas :( o dar pykinimas :( jei negerės ar blogės manau lėk pas gyd. 

Man irgi lb retai kada tempa, lb. Jei būna 38, tai nau nekas. Vasarį prasirgom visa šeima viens po kito kažkokia zaraza . 

Ačiū, man žiauriai skauda visą nugarą, tiksliau palei visą stuburą  :oh: Tempė užkilo iki 38,1, paskutinį kartą tokia buvo prieš 3,5 metų kažkur. Tada atsidūriau ligoninėje. Aš jei sergu man niekada niekada niekada nepakyla temperatūra, na max 37,2 ir taip jau nuo paauglystės  :huh2: Organizmas nelinkęs kovoti. Tai man čia šokas pamačius tokią temperatūrą. Guliu lovoje paslika, jei atsistoju iškart pykina  :oh: Tikiuosi įvyko perversmas mano organizme ir įsivažiuos jo apsauga. Ir labai tikiuosi kad tai nieko rimto  :unsure:​ 

Atsakyti