Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Cia yra tik grudetos varskes ;) bet visada galima pasidaryti jos paciam, pavirus piena su rugstele ar citrina ;) O as dirbsiu savaitgali, tik sekmadieni vakare laisva, tai nieko neveiksiu apart gulejimo priesais tv 😂 bei gaudymo ov 😅😂😂 dirbu apie 200-300 valandu per menesi jau apie metus, tai daug neveikiu ko kito :D

Tai kas per darbas toks, kad tiek dirbti reikia? Čia ne lt?  :huh2:  :blink:​ 

Atsakyti

Vasarą jau turėtų grįžti  :)​ Tokios net galimybės nesvarstėm visai šeimai persikraustyti. 

Ir kas kiek laiko matotės? 

Atsakyti

Sveikos mielosios. Jungiuos prie jūsų 2-ą kartą. 🤦‍♀️ Kažkaip vis nerandu nauju žinučių. Jau nuo balandžio planuojame antrą vaikelį, bet kaip nesiseka, taip nesiseka. Pirmąjam dabar 1,4m. Pradėjau gerti cyclebalance, kiek jis mums čia padės nežinau. Praėjo jau 6mėn planavimo, realiai aš suprantu, kad čia pagal kai kurias yra lašas jūroje, beet kodėl niekas dar nenori padėti išsiaiškinti, kodėl taip yra? Labai pergyvenu, kad taip ir nebesulauksim. 😥

Atsakyti

Tai kas per darbas toks, kad tiek dirbti reikia? Čia ne lt?  :huh2:  :blink:​ 

Per du darbus dirbu tai pasiemu daug ekstra pamainu :D as naktim dirbu, tai pamaina 10 valandu, tai taip ir gaunasi :) man naktim nesimiega, tai man geriau darbe ja prabut, plius pinigu uz tai gaut, lengvas darbas, tai nepersidirbu, tiek kad dirbu beveik kasdien :D norvegijoj as :)

Atsakyti

Sunui 13, ne pilvas o juodoji skyle  :D  gas ir kuuuuudas. Kur viskas sutelpa nezinau 🤷🏼♀

Labas naujokiai 🤗

Atsakyti

Beje, jei dabar kraujuoju, tai galiu užskaityti kaip mėnesines šitą kraujavimą???  :hmm:  ir po visko man tipo bus ovuliacija?  :unsure:​ 

Atsakyti

Beje, jei dabar kraujuoju, tai galiu užskaityti kaip mėnesines šitą kraujavimą???  :hmm:  ir po visko man tipo bus ovuliacija?  :unsure:

Man atrodo, kad taip ;)

Atsakyti

Ir kas kiek laiko matotės? 

Įvairiai, nuo šių metų pradžios ilgiausias laikotarpis buvo kai nesimatėm 1 mėnuo ir paskui nesimatysim porą mėn beveik. 

Atsakyti

Sveikos mielosios. Jungiuos prie jūsų 2-ą kartą. 🤦‍♀️ Kažkaip vis nerandu nauju žinučių. Jau nuo balandžio planuojame antrą vaikelį, bet kaip nesiseka, taip nesiseka. Pirmąjam dabar 1,4m. Pradėjau gerti cyclebalance, kiek jis mums čia padės nežinau. Praėjo jau 6mėn planavimo, realiai aš suprantu, kad čia pagal kai kurias yra lašas jūroje, beet kodėl niekas dar nenori padėti išsiaiškinti, kodėl taip yra? Labai pergyvenu, kad taip ir nebesulauksim. 😥

Labas  :4u:​ ginekologai skaito normalu nepastoti vienerius metus. Gali pasekti ovuliaciją matuodama BKT, darytis ovuliacijos testus. 

Atsakyti

Man atrodo, kad taip ;)

Na žiūrėsim 😁 reiks ovuliacijos testus panaudot, kad patikrinčiau ar cikslas susireguliavo...

Atsakyti

Beje, jei dabar kraujuoju, tai galiu užskaityti kaip mėnesines šitą kraujavimą???  :hmm:  ir po visko man tipo bus ovuliacija?  :unsure:​ 

Žinok net nežinau, bet gal reiktų pasirodyti ginekologei po kraujavimo ir pasitikrinti ar pilnai viskas išsivalė  :hmm:​ 

Atsakyti

Žinok net nežinau, bet gal reiktų pasirodyti ginekologei po kraujavimo ir pasitikrinti ar pilnai viskas išsivalė  :hmm:​ 

Pritariu  :4u:

Aš irgi ejau pas ginekologę, kai pabėgo žirniukas. Apžiūrėjo, pasakė kad viskas ok...tai ramiai toliau planuojam  :4u:

Atsakyti