Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Graži_moteris laikykis, viskas bus ok  :nestuke 

O mimozza pasiruošus! Liux lauksim testuku foto! 

Aš šiandien irgi neiškenčiau tai viena pasidariau NT, baltas baltutėlis. Dariau iš ryto bet su antru šlapimu, tai čia gaunasi turi būti stiprus ar ne? Na, bet žodžiu mažai šansu kad mums kas pavyko.

Atsakyti

Kaip su antru slapimu? :hmm:​ 

Atsakyti

Jopšikmat, čiut nenualpau pamačius skaičius...  :cry2:  :cry2:  :cray: čia jau viskas???? Progesteronas laaabai blogas? Dievaži... verksiu tuoj...

Pridėta:

Atsakyti

Jopšikmat, čiut nenualpau pamačius skaičius...  :cry2:  :cry2:  :cray: čia jau viskas???? Progesteronas laaabai blogas? Dievaži... verksiu tuoj...

:hmm:  dar palauk kito testo rezultatu... gal kažkas negerai su testo atlikimu...  :4u: 

Atsakyti

Oi ***.. po svi tabletes gwrk du kart dienoje ir skambink ginei butinai. Nes jai israse ta paprasta prg tai bus per silpnas. Gulek moterie  :4u: 

Atsakyti

Oi ***.. po svi tabletes gwrk du kart dienoje ir skambink ginei butinai. Nes jai israse ta paprasta prg tai bus per silpnas. Gulek moterie  :4u:

Tai sakot dar dvi išgert dufo vakare? Nes dvi gėriau po tyrimo... o mano ginė jau nedirba, pavėlavau 10min... 😢😢

Atsakyti

Viskas mielosios... nukrito mano hcg...  :cray:bet nekraujuoju, tai kas dabar bus...?

Pridėta:

Atsakyti

Ech *****.. nieko nebus.. 

stipriai stipriai apkabinu.. 

vadinasi pas tave yra problemos su progesteronu ir turi jo vartoti po O ..

Atsakyti

O ką man toliau daryti...? Laukti kol pradėsiu kraujuoti...? Ar ką..? Nes dabar nei skauda man nieko, nei kraujuoju aš normaliai...

Atsakyti

Jeigu gali, registruokis ryt pas gine...  :4u:  

Atsakyti

Varyk pas ginė kuo greiciau  :4u: 

Atsakyti

Kaip su antru slapimu? :hmm: 

Turejau omeny kad jau buvau i toleta nuejus viena karta gal kokia 9 valanda, o testa dariau 11valanda.

Atsakyti