Papildyta:
Merginos dėl to amžiaus dar neaišku, nesenai bandot, tad bus matyt. O ką ginė sako?
Merginos dėl to amžiaus dar neaišku, nesenai bandot, tad bus matyt. O ką ginė sako?
Papildyta:
Man tai nieko, kai pasakiau, kad norim planuot trečią sakė pirmyn, šaunuoliai. Tik folio rūgšties didesnį kiekį liepė gerti 😉
Man tai nieko, kai pasakiau, kad norim planuot trečią sakė pirmyn, šaunuoliai. Tik folio rūgšties didesnį kiekį liepė gerti 😉
kiek geri? as 700
Papildyta:
man gine nieko nesake. ateik kai pastosi
Aš turiu merginą, pavasarį bus 5 m. Ji jau ir svaigsta apie broliuką ar sesutę. Labai jai reikia ir be galo laukia kada pas mane pilvelyje įsikurs stebukliukas
Finy. Mano rytas prasidėjo pilno grūdo avižine koše su šaldytomis uogomis. Priešpiečiams turėjo būt obuoliai, bet su savim nepasiiėmiau iš namų, tai suvalgiau datulių/riešutų batonėlį iš Lidl, prigriebiau pakeliui praeidama. Tarp kitko labai skanus, pirmą kart ragavau. Dabar ilsiuosi namučiuose. Neužilgo reiks eiti pietų gamintis.
Mimoza, o aš stengiuosi nevalgyt tų priešpiečių ir pavakarių.
Pasirodo juos reikia valgyti, nes tada taip neišalksti tarp valgymų ir per pietus ar vakarienę nepersivalgai. Aš ir ankščiau vengdavau juos valgyti, kai norėdavau svorį pamažinti. Dabar gudresnė kai planelį turiu ir jame viskas surašyta ką valgyti, bet vis vien surasdavau N priežasčių nukelti jo laikymasi 🙈 Bet šaunu, kad jums pasibėdavojau 😂
Aš nesu patyrusi persileidimo. Mūsų pirmoji buvo netyčiukė. Jai šiais metais bus jau 13. Negalvojau, kad likimas taip papokštaus - pirma netyčiukė, o va antro nesulaukiam jau virš 6 metų. Tikrai, žmogus planuoja, o kažkas juokiasi. Dabar juokauju, kad auklę užsiauginau.
Vajetau, tiek prisikentėjot...
Aš nesu patyrusi persileidimo. Mūsų pirmoji buvo netyčiukė. Jai šiais metais bus jau 13. Negalvojau, kad likimas taip papokštaus - pirma netyčiukė, o va antro nesulaukiam jau virš 6 metų. Tikrai, žmogus planuoja, o kažkas juokiasi. Dabar juokauju, kad auklę užsiauginau.
oj, kaip ilgai laukiat.. as cia kazkada pasakojau apie savo drauge, kuri norejo pastot 8 metus ir nieko... tik pradejo sportuot kasdiena- pastojo po menesio ar dvieju