Aš suaugusiems kol kas dar nemezgu, neužtenka tiek valios 😄
Netikiu tokiom nesamonem 😅😂
Aš suaugusiems kol kas dar nemezgu, neužtenka tiek valios 😄
As kai salu visalaika, man norisi vilnos bet as dar tik pradedancioji, dar tik 3 megztinius tenumezgus gyvenime, daba tik labiau uzsikabinus kol atsibos
Sveikos
Tikros auksarankės jūs parėjo šiandien mano mmm, tai kitų nelauksiu jau ir giliai giliai mažiausioje širdies kertelėje tikiuosi jų nesulaukti ir pamatyti pagaliau aiškius II
Sulaukusios II
- svajojanti27
- Pegile
- Sange
- LoyalWarrior
- GammaOrionis
- lape_apykakle
- finy
- Adelė85
- jogaileee3
- Kategoriška
- Katara
- CherryBlossom
- grazi_moteris_
Vis dar laukiančios II
09.21 Airisė nelaukia mmm
10.01 lucija_ nelaukia mmm
10.02 *Niloticus* nelaukia mmm
10.04 Gintare0820 laukia II
10.06 Amundsen nelaukia mmm
10.23 Garbanelele nelaukia mmm
10.24 Dandelion fuzz nelaukia mmm
10.25 _mimozza_ nelaukia mmm
00.00 -hal-
00.00 Karina2209
pandos pusseserė
VeDo
Sveikos
Tikros auksarankės jūs
parėjo šiandien mano mmm, tai kitų nelauksiu jau ir giliai giliai mažiausioje širdies kertelėje tikiuosi jų nesulaukti ir pamatyti pagaliau aiškius II
Sulaukusios II
- svajojanti27
- Pegile
- Sange
- LoyalWarrior
- GammaOrionis
- lape_apykakle
- finy
- Adelė85
- jogaileee3
- Kategoriška
- Katara
- CherryBlossom
- grazi_moteris_
Vis dar laukiančios II
![]()
09.21 Airisė nelaukia mmm
10.01 lucija_ nelaukia mmm
10.02 *Niloticus* nelaukia mmm
10.04 Gintare0820 laukia II
10.06 Amundsen nelaukia mmm
10.23 Garbanelele nelaukia mmm
10.24 Dandelion fuzz nelaukia mmm
10.25 _mimozza_ nelaukia mmm
00.00 -hal-
00.00 Karina2209
pandos pusseserė
VeDo
Linkiu nebesulaukti mm maniskes tikriausiai ateis veliau, nes ov bus labai velai.. na aisku tikiuos mm ir nebeateis
bet visko gali but si cikla, gal dar neatsistate normaliai po spirales. kada keliausi pas saviski? Bandysi testuotis su ot? Ar zinai kada mazdaug ov vyksta
?
Linkiu nebesulaukti mm
maniskes tikriausiai ateis veliau, nes ov bus labai velai.. na aisku tikiuos mm ir nebeateis
bet visko gali but si cikla, gal dar neatsistate normaliai po spirales. kada keliausi pas saviski? Bandysi testuotis su ot? Ar zinai kada mazdaug ov vyksta
?
Lygiai po savaitės jau būsime kartu. Ov testų nedarysiu, nes nėra tikslo dėl PKS. Ankščiau dariausi tai teigiami buvo net kelis kartus, nes su PKS ir taip padidintas LH
Ar ji įvyks tai tik pats D žino, nes man ji retai kada vyksta
Pirmadienį eisiu pas ginę, kaip tik bus 5 cd, labai laukiu šio vizito
O man vis dar patepliojo ryte, bet taip normaliai.. 😔 9h nulėkiau priduot kraują ir išgėriau iškart dupho... tikiuoooosi, kad viskas bus gerai 🤗 labai nenoriu prarasti žirniuko 😔
O man vis dar patepliojo ryte, bet taip normaliai.. 😔 9h nulėkiau priduot kraują ir išgėriau iškart dupho... tikiuoooosi, kad viskas bus gerai 🤗 labai nenoriu prarasti žirniuko 😔
Laikysiu kumštukus, kad viskas būtų gerai, tik neįsileisk į galvą blogų minčių.
Oj panos sprogsiu jaučiu tuoj Prieš tai surijau 6 saldainius, o dabar gal kokį kilą arbūzo
Blogai kai niekuo neužsiėmus ir visokių pagundų namuose pilna
Užsisakiau užvakar vaistinėje nt Clear choise 3 pakuotes po 2 vnt , tai šiandien nusipirkau. Dabar būsiu pasiruošusi testų gadinimui
Labas visoms. Šiandien ir aš nusipirkau NT, o gal... Nežinau ar čia kokia liga kabinasi ar ką, bet silpna žiauriai tik miego noris.. Vakar ypač jautri buvau... Papykina kartais, bet jau čia man kiekvieną mėnesį taip tai tiek, kaip iki ryto ištverti nepasidarius NT...
Graži moteris, laikykis...
Laikykis, viskas bus gerai! O mes su tavimi
Oj panos sprogsiu jaučiu tuoj
Prieš tai surijau 6 saldainius, o dabar gal kokį kilą arbūzo
![]()
Blogai kai niekuo neužsiėmus ir visokių pagundų namuose pilna
Užsisakiau užvakar vaistinėje nt Clear choise 3 pakuotes po 2 vnt
, tai šiandien nusipirkau. Dabar būsiu pasiruošusi testų gadinimui
Tu irgi perkies nt anksciau laiko 😂 as dar liepa nusipirkau clearblue ankstyva, 2 clearblue su savaitemis, ir pries kelias dienas dar uzsisakiau 20vnt pakuote juosteliu su 10miu tai tikiuos pradet testuotis jau neuzilgo, tik ov reik dar sulaukt pirmiau