Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Aš suaugusiems kol kas dar nemezgu, neužtenka tiek valios 😄

Atsakyti

Labas rytas :) 

Pasirodo būna ir taip. 

https://www.etaplius...stojo-30-moteru

Atsakyti

Labas rytas :)

Pasirodo būna ir taip. 

https://www.etaplius...stojo-30-moteru

Netikiu tokiom nesamonem 😅😂

Atsakyti

Aš suaugusiems kol kas dar nemezgu, neužtenka tiek valios 😄

As kai salu visalaika, man norisi vilnos :D bet as dar tik pradedancioji, dar tik 3 megztinius tenumezgus gyvenime, daba tik labiau uzsikabinus kol atsibos :D

Atsakyti

Sveikos  :) 

Tikros auksarankės jūs  :rolleyes: parėjo šiandien mano mmm, tai kitų nelauksiu jau ir giliai giliai mažiausioje širdies kertelėje tikiuosi jų nesulaukti ir pamatyti pagaliau aiškius II  :wub: 

Sulaukusios II  :wub: 

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85
  • jogaileee3
  • Kategoriška
  • Katara
  • CherryBlossom
  • grazi_moteris_

Vis dar laukiančios II  :wub: 
09.21 Airisė nelaukia mmm
10.01 lucija_ nelaukia mmm
10.02 *Niloticus* nelaukia mmm
10.04 Gintare0820 laukia II
10.06 Amundsen nelaukia mmm
10.23 Garbanelele nelaukia mmm
10.24 Dandelion fuzz nelaukia mmm
10.25 _mimozza_ nelaukia mmm
00.00 -hal-
00.00 Karina2209
pandos pusseserė
VeDo

Atsakyti

Sveikos  :)

Tikros auksarankės jūs  :rolleyes: parėjo šiandien mano mmm, tai kitų nelauksiu jau ir giliai giliai mažiausioje širdies kertelėje tikiuosi jų nesulaukti ir pamatyti pagaliau aiškius II  :wub:

Sulaukusios II  :wub:

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85
  • jogaileee3
  • Kategoriška
  • Katara
  • CherryBlossom
  • grazi_moteris_

Vis dar laukiančios II  :wub: 
09.21 Airisė nelaukia mmm
10.01 lucija_ nelaukia mmm
10.02 *Niloticus* nelaukia mmm
10.04 Gintare0820 laukia II
10.06 Amundsen nelaukia mmm
10.23 Garbanelele nelaukia mmm
10.24 Dandelion fuzz nelaukia mmm
10.25 _mimozza_ nelaukia mmm
00.00 -hal-
00.00 Karina2209
pandos pusseserė
VeDo

Linkiu nebesulaukti mm  :4u: maniskes tikriausiai ateis veliau, nes ov bus labai velai.. na aisku tikiuos mm ir nebeateis :D bet visko gali but si cikla, gal dar neatsistate normaliai po spirales. kada keliausi pas saviski? Bandysi testuotis su ot? Ar zinai kada mazdaug ov vyksta :)?

Atsakyti

Linkiu nebesulaukti mm  :4u: maniskes tikriausiai ateis veliau, nes ov bus labai velai.. na aisku tikiuos mm ir nebeateis :D bet visko gali but si cikla, gal dar neatsistate normaliai po spirales. kada keliausi pas saviski? Bandysi testuotis su ot? Ar zinai kada mazdaug ov vyksta :)?

Lygiai po savaitės jau būsime kartu.  :wub: Ov testų nedarysiu, nes nėra tikslo dėl PKS. Ankščiau dariausi tai teigiami buvo net kelis kartus, nes su PKS ir taip padidintas LH  :oh: Ar ji įvyks tai tik pats D žino, nes man ji retai kada vyksta  :unsure: Pirmadienį eisiu pas ginę, kaip tik bus 5 cd, labai laukiu šio vizito  :)​ 

Atsakyti

O man vis dar patepliojo ryte, bet taip normaliai.. 😔 9h nulėkiau priduot kraują ir išgėriau iškart dupho... tikiuoooosi, kad viskas bus gerai 🤗 labai nenoriu prarasti žirniuko 😔

Atsakyti

O man vis dar patepliojo ryte, bet taip normaliai.. 😔 9h nulėkiau priduot kraują ir išgėriau iškart dupho... tikiuoooosi, kad viskas bus gerai 🤗 labai nenoriu prarasti žirniuko 😔

Laikysiu kumštukus, kad viskas būtų gerai, tik neįsileisk į galvą blogų minčių.

Atsakyti

Oj panos sprogsiu jaučiu tuoj  :lol: Prieš tai surijau 6 saldainius, o dabar gal kokį kilą arbūzo  :oh:  :lol: Blogai kai niekuo neužsiėmus ir visokių pagundų namuose pilna  :D 

Užsisakiau užvakar vaistinėje nt Clear choise 3 pakuotes po 2 vnt :D , tai šiandien nusipirkau. Dabar būsiu pasiruošusi testų gadinimui  :lol:​ 

Atsakyti

Labas visoms. Šiandien ir aš nusipirkau NT, o gal... Nežinau ar čia kokia liga kabinasi ar ką, bet silpna žiauriai tik miego noris.. Vakar ypač jautri buvau... Papykina kartais, bet jau čia man kiekvieną mėnesį taip :D tai tiek, kaip iki ryto ištverti nepasidarius NT... :D

Graži moteris, laikykis... 

Atsakyti

Laikykis, viskas bus gerai! O mes su tavimi :4u: 

Oj panos sprogsiu jaučiu tuoj  :lol: Prieš tai surijau 6 saldainius, o dabar gal kokį kilą arbūzo  :oh:  :lol: Blogai kai niekuo neužsiėmus ir visokių pagundų namuose pilna  :D

Užsisakiau užvakar vaistinėje nt Clear choise 3 pakuotes po 2 vnt :D , tai šiandien nusipirkau. Dabar būsiu pasiruošusi testų gadinimui  :lol:​ 

Tu irgi perkies nt anksciau laiko 😂 as dar liepa nusipirkau clearblue ankstyva, 2 clearblue su savaitemis, ir pries kelias dienas dar uzsisakiau 20vnt pakuote juosteliu su 10miu :D tai tikiuos pradet testuotis jau neuzilgo, tik ov reik dar sulaukt pirmiau  :lol: 

Atsakyti