Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

tai va, man irgi įdomu kodėl išrašė... nu bet tipo sako, tam, kad prilaikytų nėštumą ir kad netepliotų... dufas tipo yra nėštumo apsauga tokia...  :hmm:

o man 26m. Genetiniams tyrimams siunčia, nes tiek pas mane, tiek pas vyrą giminėj yra buvę išsigimimų... pas mane brolis yra su dauno sindromu...  :unsure:

Hmm, bet gal mamyte vyresne gimde? Na aisku geriau pasitikrinti :)

Na jei israse, tai gal geriau pagert :) ramaus tau nesiojimo  :4u:

tikiuos man irgi nereiks laukt ilgai II :)

Atsakyti

Merginos, ar normalu, kad teplioja? Na ne kraujas, bet išskyros rausvos tokios... jau man neramu... :cray: 

Duphastonas nepakenks tad gerk ramiai ir tik nesugalvok mesti, jai prqdesi tai gerai iki 12 savaiciu ir tada po biskeli mazinsi. Duphastonas yra sintetinis progesteronas, niekas kita, progesteronas yra hormonas be kurio nestumas neisilaikys ir neeaugs jai jo truksta ar yra mazai.progesteronas yra pagrindinis maistas nestumui pacioje pradZioje.  Pradejus ji gerti turetu nustoti teplioti visiskai. 

Atsakyti

ačiū, ramiau  dėl to :)) tikiuosi viskas bus gerai :) Linkiu jums visoms greitu metu pamatyti II kuoliukus :)

Atsakyti

Graži_moteris svarbu ginė patikrino, dabar daryk ką sakė ir ilsėkis  :nestuke 

Atsakyti

Nenusimink, gal kaip tik kazkas uzkibo jei pms nejauti :) man va ov arteja, bet isvis jokiu pojuciu, nei krutine, nei sonuose kokiu skausmu. Tai irgi neramina, bet skaiciau, kad gali ir nejaust nieko.

Na žiūrėsim, ši mėnesį aš daug kantresnė, praeita mėnesį jau būčiau pagadinus NT. Man žinok irgi OV nesijaučia, ši mėnesį tik gal pajutau kažkokį tai durima bet kokia 1 minutę ir viskas. Manau daug kas nejaučia, aš prieš bandant pastoti net nežinojau kad kitos jaučia. 

Atsakyti

Duphastonas nepakenks tad gerk ramiai ir tik nesugalvok mesti, jai prqdesi tai gerai iki 12 savaiciu ir tada po biskeli mazinsi. Duphastonas yra sintetinis progesteronas, niekas kita, progesteronas yra hormonas be kurio nestumas neisilaikys ir neeaugs jai jo truksta ar yra mazai.progesteronas yra pagrindinis maistas nestumui pacioje pradZioje.  Pradejus ji gerti turetu nustoti teplioti visiskai. 

Duphastonas buna tik su receptu?

Atsakyti

Duphastonas buna tik su receptu?

Receptinis vaistas  :4u: 

jai neramu galit progesterona isitirti antroje ciklo puseje ir bus aisku ar nera trukumo. Jo gali netrukti , bet buti ant ribos, kas gali buti kraujavimo priezastis nestumo metu. 

Atsakyti

Nežinau, ar rodo, teko lb apkarpyt foto, kad galėčiau įkelt 🙄

O to romperiuko pavyzdį kur radai, irgi youtube? Gal galėtum pasidalint?Priedas  20190925_215800.jpg   276,87KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Na žiūrėsim, ši mėnesį aš daug kantresnė, praeita mėnesį jau būčiau pagadinus NT. Man žinok irgi OV nesijaučia, ši mėnesį tik gal pajutau kažkokį tai durima bet kokia 1 minutę ir viskas. Manau daug kas nejaučia, aš prieš bandant pastoti net nežinojau kad kitos jaučia. 

Na as kantri kolkas, bet kaip ir visom norisi greiciau :D negi negali buti ov kaip visom anksciau, o ne 20cd :D siandien jau 17cd, bet dar manau tik uz keliu dienu ji :( bet darbuojames ir laukiam :D man sudure viena nakti sona, bet tas buvo pries pusantros savaites :(

Nežinau, ar rodo, teko lb apkarpyt foto, kad galėčiau įkelt 🙄

O to romperiuko pavyzdį kur radai, irgi youtube? Gal galėtum pasidalint?attachicon.gif20190925_215800.jpg

Oi koks fainutis megztukas!! Saunuole 😍 ar manes klausi del kombinezoniuko? As is knygutes mezgiau, norvegiskai parasyta, tai nelabai suprasi ka :(

Atsakyti

Oi koks fainutis megztukas!! Saunuole 😍 ar manes klausi del kombinezoniuko? As is knygutes mezgiau, norvegiskai parasyta, tai nelabai suprasi ka :(

Ačiū už pagyras, smagu girdėt iš profesionalės 😍

Na jei norvegiškai parašyta, tada tikrai nesuprasiu 😄

Atsakyti

Ačiū už pagyras, smagu girdėt iš profesionalės 😍

Na jei norvegiškai parašyta, tada tikrai nesuprasiu 😄

Tai va, o verst tiek daug nelabai laiko yra :D  :ax: 

Nu kur jau, tokia as ir profesionale, tik pradedancioji :D noreciau ismokt geriau :D

Atsakyti

Sveikos 😊 man žiemai reikia megztuko plataus ir šilto, gal norit kuri numegzti? 😁😁 nu jūs fantastiškos, auksarankės 😊👍 

Atsakyti