Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Amundsen kaip gražu  :wub: auksines rankas turi mergyt.  :bigsmile: prašom parodyti ką gražaus sukurpsi leliukui  :ax: 

Dandelion fuzz  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

pandos pusseserė, VeDo kur prapuolusios? :hmm: Airisė , kaip tu laikaisi? Ar atėjo mmm? 

Sulaukusios II  :wub:

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85
  • jogaileee3
  • Kategoriška
  • Katara
  • CherryBlossom
  • grazi_moteris_

Vis dar laukiančios II  :wub: 
09.21 Airisė nelaukia mmm
09.25 _mimozza_ laukia mmm
10.01 lucija_ nelaukia mmm
10.02 *Niloticus* nelaukia mmm
10.04 Gintare0820 laukia II
10.06 Amundsen nelaukia mmm
10.23 Garbanelele nelaukia mmm
10.24 Dandelion fuzz nelaukia mmm
00.00 -hal-
00.00 Karina2209
pandos pusseserė
VeDo

Atsakyti

Atejau pagirti megstiniu, fantastiskai grazu ❤❤. Del pardavineti i Etsy ar kitus uzsienio puslapius ir tikrai uzsidirbsi pinigeliu nes uzsienyje toks ranku darbas begalo vertinamas ❤

Atsakyti

Norėjau pasigirti, kad ir aš mezgu, bet kai pamačiau tavo šedevrus, tai man slėptis po lapais! Gyvenime tokio megztinio nenumegzčiau, nes man tų raštų mezgimas niekada nesigavo gražiai, vidkas nušleivoja. 

Aš tai savo dukrytei mezgu rūbus, nes jai didelių dar nereikia 😄 

Šiaip ir megzti ir nerti lb mėgstu, bet tik savam nešiojimui, nes viskas kreivai man gaunasi.

Dabar pradėjau mokytis siūti, tai ten irgi siūlės kreivos gaunasi 😅

Atsakyti

O vaikyti, kokie tobuli!!! 😍😍 tavo vietoj, pardavinėčiau tokius ! ;)) norėčiau ir aš mokėti megzti, bet man žalias miškas tie virbalai 😁

Aciukas  :wub: oi ne, per daug darbo, kad pardavinet, neapsimoketu :D bet as naktimis dirbu, tai laikas greit prabega mezgant :) as ir niekad nemokejau, bet prisiziurejau youtube ir ismokau, aisku yra dar kur tobuleti :D

Atsakyti

_mimozza_, 24 Rgs 2019 - 18:35, parašė: Amundsen kaip gražu :wub: auksines rankas turi mergyt. :bigsmile: prašom parodyti ką gražaus sukurpsi leliukui :ax: Dandelion fuzz :4u: :4u: :4u:
Aciukas didelis :wub: butinai pasirodysiu, kai pabaigsiu naujaji darbeli :D esu jau viena kombinzoniuka numezgus busimam zirniukui :ax: zinau, kad gal negerai, kad sakoma geriau nemegzt, nepirkt daiktu tol, kol nesilauki, bet as galvoju, kad smagu ruostis, o jei jau nepavyktu, tai visada galima padovanoti :)

Pridėta:

Atsakyti

Atejau pagirti megstiniu, fantastiskai grazu ❤❤. Del pardavineti i Etsy ar kitus uzsienio puslapius ir tikrai uzsidirbsi pinigeliu nes uzsienyje toks ranku darbas begalo vertinamas ❤

aciukas labai merginos, bet tik savam malonumui mezgu, neapsimoketu pardavinet, siulai cia brangus norgej :)

Norėjau pasigirti, kad ir aš mezgu, bet kai pamačiau tavo šedevrus, tai man slėptis po lapais! Gyvenime tokio megztinio nenumegzčiau, nes man tų raštų mezgimas niekada nesigavo gražiai, vidkas nušleivoja. 

Aš tai savo dukrytei mezgu rūbus, nes jai didelių dar nereikia 😄 

Šiaip ir megzti ir nerti lb mėgstu, bet tik savam nešiojimui, nes viskas kreivai man gaunasi.

Dabar pradėjau mokytis siūti, tai ten irgi siūlės kreivos gaunasi 😅

na jau, pasirodyk ir tu, maniskiai toli grazu nera tobuli, pridarau klaidu ir as, bet is klaidu mokomasi :) 

Atsakyti

Aciukas didelis :wub: butinai pasirodysiu, kai pabaigsiu naujaji darbeli :D esu jau viena kombinzoniuka numezgus busimam zirniukui :ax: zinau, kad gal negerai, kad sakoma geriau nemegzt, nepirkt daiktu tol, kol nesilauki, bet as galvoju, kad smagu ruostis, o jei jau nepavyktu, tai visada galima padovanoti :)

Noriu pas tave užsisakyti tooookį savo leliui !!! 😁😁😁 nu nerealu ! 😁❤❤❤ 

Atsakyti

Na va, kraujas patvirtino, dar siaubingai mažas nėštumas pagal kraują. Progesteroną išsitirti pamiršau 😔 

Pagal mmm turėtų būti 5 savaitės, o pagal kraują vos dvi 😋

Pridėta:

Atsakyti

Amundsen- grazus mezginiai  :4u:   o katino grooooozis!  :wub:   :4u:​  

Atsakyti

Grazi_moteris nu idomiai  :rolleyes:   idomu kaip tada gydytoja gimdymo data skaiciuos?  :hmm:   jauciu kad pagal mmm  :)  

Atsakyti

Kalbant apie mezgimus- tai jau blogesnes mezgejos uz mane turbut nera  :D  Nors pati pirma zaisliuka savo sunui numezgiau pati  :wub:   kad ir sleivas kreivas, bet savas ir su meile megstas. Mezgiau kai laukiausi  :wub:​  

Atsakyti