Amundsen kaip gražu auksines rankas turi mergyt.
prašom parodyti ką gražaus sukurpsi leliukui
Dandelion fuzz
pandos pusseserė, VeDo
kur prapuolusios? Airisė
, kaip tu laikaisi? Ar atėjo mmm?
Sulaukusios II
Vis dar laukiančios II
09.21 Airisė nelaukia mmm
09.25 _mimozza_ laukia mmm
10.01 lucija_ nelaukia mmm
10.02 *Niloticus* nelaukia mmm
10.04 Gintare0820 laukia II
10.06 Amundsen nelaukia mmm
10.23 Garbanelele nelaukia mmm
10.24 Dandelion fuzz nelaukia mmm
00.00 -hal-
00.00 Karina2209
pandos pusseserė
VeDo
Norėjau pasigirti, kad ir aš mezgu, bet kai pamačiau tavo šedevrus, tai man slėptis po lapais! Gyvenime tokio megztinio nenumegzčiau, nes man tų raštų mezgimas niekada nesigavo gražiai, vidkas nušleivoja.
Aš tai savo dukrytei mezgu rūbus, nes jai didelių dar nereikia 😄
Šiaip ir megzti ir nerti lb mėgstu, bet tik savam nešiojimui, nes viskas kreivai man gaunasi.
Dabar pradėjau mokytis siūti, tai ten irgi siūlės kreivos gaunasi 😅
O vaikyti, kokie tobuli!!! 😍😍 tavo vietoj, pardavinėčiau tokius ! ;)) norėčiau ir aš mokėti megzti, bet man žalias miškas tie virbalai 😁
Aciukas oi ne, per daug darbo, kad pardavinet, neapsimoketu
bet as naktimis dirbu, tai laikas greit prabega mezgant
as ir niekad nemokejau, bet prisiziurejau youtube ir ismokau, aisku yra dar kur tobuleti
_mimozza_, 24 Rgs 2019 - 18:35, parašė: Amundsen kaip gražuAciukas didelisauksines rankas turi mergyt.
prašom parodyti ką gražaus sukurpsi leliukui
Dandelion fuzz
![]()
![]()
Atejau pagirti megstiniu, fantastiskai grazu ❤❤. Del pardavineti i Etsy ar kitus uzsienio puslapius ir tikrai uzsidirbsi pinigeliu nes uzsienyje toks ranku darbas begalo vertinamas ❤
aciukas labai merginos, bet tik savam malonumui mezgu, neapsimoketu pardavinet, siulai cia brangus norgej
Norėjau pasigirti, kad ir aš mezgu, bet kai pamačiau tavo šedevrus, tai man slėptis po lapais! Gyvenime tokio megztinio nenumegzčiau, nes man tų raštų mezgimas niekada nesigavo gražiai, vidkas nušleivoja.
Aš tai savo dukrytei mezgu rūbus, nes jai didelių dar nereikia 😄
Šiaip ir megzti ir nerti lb mėgstu, bet tik savam nešiojimui, nes viskas kreivai man gaunasi.
Dabar pradėjau mokytis siūti, tai ten irgi siūlės kreivos gaunasi 😅
na jau, pasirodyk ir tu, maniskiai toli grazu nera tobuli, pridarau klaidu ir as, bet is klaidu mokomasi
Aciukas didelis
butinai pasirodysiu, kai pabaigsiu naujaji darbeli
esu jau viena kombinzoniuka numezgus busimam zirniukui
zinau, kad gal negerai, kad sakoma geriau nemegzt, nepirkt daiktu tol, kol nesilauki, bet as galvoju, kad smagu ruostis, o jei jau nepavyktu, tai visada galima padovanoti
Noriu pas tave užsisakyti tooookį savo leliui !!! 😁😁😁 nu nerealu ! 😁❤❤❤
Na va, kraujas patvirtino, dar siaubingai mažas nėštumas pagal kraują. Progesteroną išsitirti pamiršau 😔
Pagal mmm turėtų būti 5 savaitės, o pagal kraują vos dvi 😋