Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Gal spaudimas pakilęs/nukritęs? Pastarąjį kartą man pakilęs buvo, tai nesveikai galvą skaudėjo, net dejavau ir verkiau. Patepk smilkinius žvaigždute. Arba 50 g degtinės, padeda, išmėginau.

Man pms skausmas čia, dažnas reiškinys prieš mmm. Blogai tai, kad po ranka neturėjau vaistų kai tik pradėjau jausti skausmą, nes paskui niekas nepadeda  :oh: visą naktį skaudėjo, tik kai pramerkiu akis tai ir lenda tik skausmas, šiandien irgi dar paskaudės  :bash: Mano spaudimas prie žemesnių ir jis pakrenta dar daugiau per pms. Alkoholio iš vis negaliu, net lašelio nes tada „mirtis” alyvose bus  :oh: 

Hal, žiauriai šalta. Pas mane vilnonės kojinės į trasą eina jau nuo praeitos savaitės, šianakt net miegojau su jomis. Žiauriai ne faina namie. Pavydžiu kas gyvena nuosavuose namuose ir šildosi kada tik nori  :ax:​ 

Atsakyti

As bute zidinuka pleskinu elektrini, nes kitaip tikrai numirciau 😳😳

Atsakyti

Man pms skausmas čia, dažnas reiškinys prieš mmm. Blogai tai, kad po ranka neturėjau vaistų kai tik pradėjau jausti skausmą, nes paskui niekas nepadeda  :oh: visą naktį skaudėjo, tik kai pramerkiu akis tai ir lenda tik skausmas, šiandien irgi dar paskaudės  :bash: Mano spaudimas prie žemesnių ir jis pakrenta dar daugiau per pms. Alkoholio iš vis negaliu, net lašelio nes tada „mirtis” alyvose bus  :oh:

Hal, žiauriai šalta. Pas mane vilnonės kojinės į trasą eina jau nuo praeitos savaitės, šianakt net miegojau su jomis. Žiauriai ne faina namie. Pavydžiu kas gyvena nuosavuose namuose ir šildosi kada tik nori  :ax:​ 

Oi, užuojauta dėl tokio skausmo, irgi dažnai būna prieš pat mmm. Kaip neurologė sakė, reikia su šituo skausmu susigyventi, nes nepadės praktiškai niekas. Kadangi jis dėl hormonų poveikio kyla. Bet mėgink tokiu tepaliuku žvaigždute smilkinius ir sprandą patept. Jis kažkaip palengvina.

Nesveikai šalta visur. Aš prisimuturiavau, pusę nakties kojos sušilt negalėjo, reiks šiandien "grielkos" pasiieškot  :D . Aš svarsčiau žieminę striukę išsitraukt, bet kaip ir anksti dar  :hmm:​ .

Atsakyti

Sulaukusios II   :wub:

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85
  • jogaileee3
  • Kategoriška
  • Katara
  • CherryBlossom
  • grazi_moteris_

Vis dar laukiančios II   :wub: 
08.22 pandos pusseserė nelaukia mmm
09.01 VeDo nelaukia mmm
09.21 Airisė nelaukia mmm
09.25 Dandelion fuzz nelaukia mmm
09.25 _mimozza_ laukia mmm
10.01 lucija_ nelaukia mmm
10.02 *Niloticus* nelaukia mmm
10.04 Gintare0820 laukia II
10.06 Amundsen nelaukia mmm

10.23 Garbanelele nelaukia mmm

00.00 -hal-

00.00 Karina2209

Atsakyti

Oi, užuojauta dėl tokio skausmo, irgi dažnai būna prieš pat mmm. Kaip neurologė sakė, reikia su šituo skausmu susigyventi, nes nepadės praktiškai niekas. Kadangi jis dėl hormonų poveikio kyla. Bet mėgink tokiu tepaliuku žvaigždute smilkinius ir sprandą patept. Jis kažkaip palengvina.

Nesveikai šalta visur. Aš prisimuturiavau, pusę nakties kojos sušilt negalėjo, reiks šiandien "grielkos" pasiieškot  :D . Aš svarsčiau žieminę striukę išsitraukt, bet kaip ir anksti dar  :hmm: .

“Negovori” as kailine liemene ant striukes uzsiritinau.. man saaaaltaaa.. sakes. 

Atsakyti

As megstu siluma, ir nors turime nama, ir grindinis sildymas jau senai pajungtas( apie 20-24 laipsniai namie laikos), bet as nesioju vilnones koines jau virs menesio  :D man tiesiog labai sala galunes, tai as neuzmiegu jei mano kojos ledines  :)
O spaudimas mano zemokas irgi, mazdaug 100/60 visada, buna ir 90/50, gal delto ir salta man visada  :) o ziemai va katik baigiau megzti vilnoni megztini, kad nesalt :D

yra cia daugiau mezganciu?

Atsakyti

Kazkada mezgiau, dabar jau pamirsau net.. 

Atsakyti

Oj Amundsen tai mes šalčio draugės  :D man ir amžinai šalta ir taip pat jei lėdos nesušyla nu niekaip neužmigsiu  :oh:  Čia taip pat jei nors čiut čiut kutens puslę ir jei tik lašelis joje yra irgi niekaip neužmigsiu :oh: Nors atrodo kad labiau miego noriu nei sysiot  :lol: Bet kol lašelis neišvara tol ir nemiegu  :fool:​Megzti tai nemoku, gerai kad turiu nuostabią močiutę kuri dar mezga ir aprūpina visą mano šeimyną gražiomis ir šiltomis kojinėmis  :wub:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 24 rugsėjo 2019 - 15:37

Oj Amundsen tai mes šalčio draugės  :D man ir amžinai šalta ir taip pat jei lėdos nesušyla nu niekaip neužmigsiu  :oh:  Čia taip pat jei nors čiut čiut kutens puslę ir jei tik lašelis joje yra irgi niekaip neužmigsiu :oh: Nors atrodo kad labiau miego noriu nei sysiot  :lol: Bet kol lašelis neišvara tol ir nemiegu  :fool:​Megzti tai nemoku, gerai kad turiu nuostabią močiutę kuri dar mezga ir aprūpina visą mano šeimyną gražiomis ir šiltomis kojinėmis  :wub:  

Man irgi lygiai taip pat su pusle, ir per diena begioju i tuoleta daznai  :hmm: :oh:  o juk nestukes dar dazniau pradeda begiot i tuoleta, tai jauciu bus problemu, teks apsigyvent tuolete :D as pradejau megzti norvegiskus, islandu rastus, tai labai patinka, nors niekad nemezgiau anksciau :D

Atsakyti

Va sau ir maniskiui numezgiau ziemai, dabar esu uzsisakius siulus leliuku megztukui ir kepurytei (drauge sausi gimdys) :) tai zadu pradet ketvirtadieni :) atsiprasau uz dideles foto, nezinau kaip jas mazesnes padaryt :D

Pridėta:

Atsakyti

Nelaukiu mmm spalio 24 d  :4u:​ 

Atsakyti

Va sau ir maniskiui numezgiau ziemai, dabar esu uzsisakius siulus leliuku megztukui ir kepurytei (drauge sausi gimdys) :) tai zadu pradet ketvirtadieni :) atsiprasau uz dideles foto, nezinau kaip jas mazesnes padaryt :D

O vaikyti, kokie tobuli!!! 😍😍 tavo vietoj, pardavinėčiau tokius ! ;)) norėčiau ir aš mokėti megzti, bet man žalias miškas tie virbalai 😁

Atsakyti