Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Grazi_moteris - sveikinu pamačius II wub.gif

Man skauda (.) (.) tai jau imu prisigalvoti ax.gif aišku kai pirmas planavimo ciklas, tai nėra ko tikėtis unsure.gif kodėl pradėjus planuoti pirmąjį mėnesį atsiranda milijonas nėštumo požymių doh.gif
Atsakyti

Grazi_moteris - sveikinu pamačius II wub.gif

Man skauda (.) (.) tai jau imu prisigalvoti ax.gifaišku kai pirmas planavimo ciklas, tai nėra ko tikėtis unsure.gifkodėl pradėjus planuoti pirmąjį mėnesį atsiranda milijonas nėštumo požymių doh.gif

na jau na jau- aisku kad gali tiketis  :4u:   

Atsakyti

:cry2:  :cry2:  :cry2:  :cry2:  :cry2:  :cry2: 

sugadinau... tikraja to zodzio prasme, sugadinau NT. Pasidariau ryte testa - neigiamas. O paskui ir mmm atėjo  :cry2:  galvojau i darbo nebenuvaziuosiu... vairuoju ir jauciu kaip asaros akyse kaupiasi  :cry2:  :cry2:​ 

Atsakyti

:cry2:  :cry2:  :cry2:  :cry2:  :cry2:  :cry2:

sugadinau... tikraja to zodzio prasme, sugadinau NT. Pasidariau ryte testa - neigiamas. O paskui ir mmm atėjo  :cry2:  galvojau i darbo nebenuvaziuosiu... vairuoju ir jauciu kaip asaros akyse kaupiasi  :cry2:  :cry2:​ 

:console: tikiu, kad liūdna. Bet tai ir ženklas, kad atėjo nauja pradžia ir reikia manyti kad pabaiga bus laiminga  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

:console: tikiu, kad liūdna. Bet tai ir ženklas, kad atėjo nauja pradžia ir reikia manyti kad pabaiga bus laiminga  :mirksiukas:​ 

ir jau bus 12 kartą - ta nauja pradžia  :cray:  neįsivaizduoju, kaip tris metus ir daugiau ištverti galima   :( 

Atsakyti

ir jau bus 12 kartą - ta nauja pradžia  :cray:  neįsivaizduoju, kaip tris metus ir daugiau ištverti galima   :(

Uzjauciu  :4u:  buvot pas daktarus?

Atsakyti

Gera drauge ir burbuliukai padeda 🤷🏼♀. O siaip laikykis  :4u: 

Atsakyti

Uzjauciu  :4u:  buvot pas daktarus?

man gine nieko tokio nenustate, kad netrukdytų pastoti. Vyras eis tirtis plaukiku. Jeigu ir pas vyra nieko neras, teks jau pradėti eiti pas kitus gydytojus ir vaisingumo klinika  :unsure:

Gera drauge ir burbuliukai padeda 🤷🏼♀. O siaip laikykis  :4u:

Biski stipresnio gurkstelejau  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dandelion fuzz: 23 rugsėjo 2019 - 19:33
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2019 09 23, 20:15)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Siaubas kaip man galvą skauda  :blink: atrodo, kad kas va taip galvą daužytų.  :bash:  Išgėriau vaistų tai suveikė, bet tik kokiom 15 min. ir vėl pradeda skaudėti  :oh:​ 

Atsakyti

Siaubas kaip man galvą skauda  :blink: atrodo, kad kas va taip galvą daužytų.  :bash:  Išgėriau vaistų tai suveikė, bet tik kokiom 15 min. ir vėl pradeda skaudėti  :oh:​ 

Gal spaudimas pakilęs/nukritęs? Pastarąjį kartą man pakilęs buvo, tai nesveikai galvą skaudėjo, net dejavau ir verkiau. Patepk smilkinius žvaigždute. Arba 50 g degtinės, padeda, išmėginau.

Atsakyti

ssalat uodegas panos..? maniskiai jau isitrauke rimtesnes striukes, as pati kerzus isitraukiau i dienos sviesa, salika. man viskas,volnoniniu kojinu sezonas atidarytas tikrai  :wub: 

Atsakyti