Iš antro ! Net nesitikėjau, kad taip greit pavyks
Och, baltas pavydas ir sveikinimai! Man irgi antras ciklas, pažiūrėsim, jei po savaitės nesulauksiu mmm, gal netyčia ir man taip greitai pavyks
Ar naudojai kokia kontracepcija pries bandymus ;)?
Stebejai ov?
Liepos pabaigoj nustojau vartoti kontraceptikus, kuriuos vartojau beveik 4 metus ;) o ovuliaciją puikiai jausdavau, skaudėdavo per tą dieną, o ir kalendoriuje puikiai parodydavo kada ji, nes mano ciklas labai super reguliarus ;) nei dienos anksčiau, nei vėliau neprasidėdavo mmm.
Labas rytas :)nesuprantu kodėl, bet vakarykščiai, dienos meto testukai buvo ryškesni...
o čia šiandien ryto ir tai išryškėjimas po kokių 20-25min...
Draugių nėra ir net panašu, kad tikrai jau jų nebus... na tikiuosi čia viskas gerai...
O vyrui kaip pranešiau? Mes ryte abu, kai neprasidėjo mmm, lakstėm iš kampo į kampą, negalėdami suvokti, kad gal užkibo 😁 vyras laimingas, bet sako, kol nėra pilvo, man sunku patikėt, kad jau būsiu tėtis 😁😁😁
Graži moteris. Testukuose tikrai matosi antra juostelė. Nepergyvenk. Testų jautrumas gal skiriasi, nes yra 10MIU pats ankstyviausias, 20Miu, 30Miu, pati juk gal žinai. Tai kad labai nepergyvenk. Kol nepradėjai kraujuoti ir nieko neskauda, tol nepergyvenk. Juk sakei, kad esi kraują išsitirti, tai palauk ramiai Viskas gerai
o as grizau po operacijos, jau ir atsigavau sestadieni ejom i zygi 11 km su MB
gaminom valgyt ant lauzo.. super diena
man si menesi uzdrausta planuot nestuma...sake, reikia sulaukt mmm. O jos gali veluot 3-4 menesius bet labai tikiuosi kad ateis taip kaip planuota ir tada jau galesim planuot
labai tikiu, kad dabar jau nebus jokiu kliuciu
Sveikinu 🎈🎈🎈
Testai, kuriuos darei vakar yra jautresni už tuos, kurie daryti šnd. Dėl to mažiau ryškus. Jei vistiek neramu, tai kas 2 d kartok testą, brt tokį patį kokį darei šnd ar vakar. Kažkurį iš jų. Man tai Clear choice patiko.
Arba pasidaryk Hcg, bet kai menesinės reguliarios neateina, testas teigiamas tai kaip ir aišku viskas.
Labas rytas :)nesuprantu kodėl, bet vakarykščiai, dienos meto testukai buvo ryškesni...
![]()
o čia šiandien ryto ir tai išryškėjimas po kokių 20-25min...
Draugių nėra ir net panašu, kad tikrai jau jų nebus... na tikiuosi čia viskas gerai...
O vyrui kaip pranešiau? Mes ryte abu, kai neprasidėjo mmm, lakstėm iš kampo į kampą, negalėdami suvokti, kad gal užkibo 😁 vyras laimingas, bet sako, kol nėra pilvo, man sunku patikėt, kad jau būsiu tėtis 😁😁😁
Sveikinu 🎈🎈🎈 Testai, kuriuos darei vakar yra jautresni už tuos, kurie daryti šnd. Dėl to mažiau ryškus. Jei vistiek neramu, tai kas 2 d kartok testą, brt tokį patį kokį darei šnd ar vakar. Kažkurį iš jų. Man tai Clear choice patiko. Arba pasidaryk Hcg, bet kai menesinės reguliarios neateina, testas teigiamas tai kaip ir aišku viskas.Tai va, aš kraują prisiduot noriu tik dėl to, kad sužinočiau tiksliau kiek jau laiko ;) o kad nėščia, tai faktas kaip blynas... tampo darbe visą dieną...