Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Man sekasi normaliai... Dar liko dvi žvakutės, o paskui atsigriebsim...  Šį savaitgalį užskaitau... Šeštadienį linksminomes su anyta kaimo šventėj, taip atšokom kad net kojas maudė... Ir alkoholis kažkaip be pasekmių praėjo... O šiandien mano gimtadienis, tai tik išgėriau šampano truputį, nes pykina... Visa savaitę šią pykino kas dieną, bandžiau ir valgyt, ir nevalgyt, bet visvien tas nemalonus jausmas... Galvoju gal NT nusipirkt. Gal stebuklas įvyko. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karina2209: 22 rugsėjo 2019 - 17:04

Man sekasi normaliai... Dar liko dvi žvakutės, o paskui atsigriebsim...  Šį savaitgalį užskaitau... Šeštadienį linksminomes su anyta kaimo šventėj, taip atšokom kad net kojas maudė... Ir alkoholis kažkaip be pasekmių praėjo... O šiandien mano gimtadienis, tai tik išgėriau šampano truputį, nes pykina... Visa savaitę šią pykino kas dieną, bandžiau ir valgyt, ir nevalgyt, bet visvien tas nemalonus jausmas... Galvoju gal NT nusipirkt. Gal stebuklas įvyko. :)

O kada tavo mmm turi būti?? 

Mane irgi pykino kelias dienas, bet net neįtariau, kad gal užkibo... o dar penktadienį su kolegom šventėm gimtadienį  :oh: po metų laiko negėrimo, užteko man 3 taurių šampano, kad vakar visą dieną tualetą apsikabinus būčiau.. o šiandien testas teigiamas... tikiuosi nieko blogo nebus... 

Bet jei manai, kad galėjo užkibti, sugadink testą, o gal visgi bus kas? ;)

Atsakyti

Nu va, šiandien visi daryti testukai 😁 žalias darytas prieš 5min 😁 šiandienai gana 😁

Pridėta:

Atsakyti

Gana gana šiandienai testukų.. Nesinervuok labai dėl nieko, viskas bus gerai :)

Mano mm turėjo būti rugpjūčio 23, bet nėra dar iki šiol, priežasties nežinau, bet kai buvau echoskopijoj tai gydytoja nematė nėštumo, testukai nieko nerodė. Rodo uždegimą, tai va gydausi 24d, 8d žvakučių nuo uždegimo, paskui atstatomosios mikroflora (per kurias ir nesusilaikėm su vyru nors nežinau ar buvo galima.), dabar va Vartoju tas pačias nuo uždegimo, liko dar dvi žvakutės. Tai faktiškai nuo galimo pastojimo praėjo apie 12d. Tei va...

Turiu namie ov. Testų sako kad jie rodo nėštumą irgi, bet net nežinau, gal vieno rodo nėštumą kitom ne, įdomu kaip čia yra.. :) 

Atsakyti

Nu va, šiandien visi daryti testukai 😁 žalias darytas prieš 5min 😁 šiandienai gana 😁

Jau tikrai, kad garantuotai turi zirniuka, kaip faina  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikinimai Grazi_moteris  :yahoo:  :nestuke jeigu jau dienos metu aiskiai matosi juostele, tai tikrai teigiamas  :wub:  dabar tegul tvirtai isikimba visiems 9 men. 

Man mmm prasidėti turi trečiadienį irgi. Turiu viena NT namie, gal reikes rytoj ryte pagadinti  :hmm:  siaip simptomai nera tokie pries nestuma, kaip buvo ana karta, kai zirniukas pabego  :unsure:  tada ir miegoti norejosi kiaura diena, ir i tualeta laksciau vos ne kas 5 min :D aisku papulius ir dabar maudzia, bet taip visada pries prasidedant mmm buna  :mastau:​ 

Atsakyti

O žinokit man krūtinės visai neskauda... ir su pirmu sūnum absoliučiai neskaudėjo...  :hmm:​ 

Atsakyti

O žinokit man krūtinės visai neskauda... ir su pirmu sūnum absoliučiai neskaudėjo...  :hmm:​ 

Na kaip sako, kiekvienas neštumas vis kitoks  :4u:   oj, gal nenuprotėsiu jeigu šį mėnesį vėl nieko nebus  :cry2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dandelion fuzz: 22 rugsėjo 2019 - 19:45

Karina pamegink pasidaryti testuka, sako daznai buna kai nesitiki.

Dandelion Fuzz laikykis, ateis ir musu laikas  :nail: 

Atsakyti

Sveikinu! Gal gali priminti iš kelinto ciklo užkibo?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikinu! Gal gali priminti iš kelinto ciklo užkibo?  :rolleyes:​ 

Iš antro ! Net nesitikėjau, kad taip greit pavyks  :yahoo:​ 

Atsakyti

Iš antro ! Net nesitikėjau, kad taip greit pavyks  :yahoo:​ 

Ar naudojai kokia kontracepcija pries bandymus ;)?

Stebejai ov?

Atsakyti