Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Ir tas pykinimas mano tikrai neramina...  :blink:  :hmm:​ 

Atsakyti

Tie patys testukai dar labiau išryškėjo, praėję dabar po darymo kelios jau min... 

Pridėta:

Atsakyti

Tie patys testukai dar labiau išryškėjo, praėję dabar po darymo kelios jau min... 

Siti labai ryskus! Tyliai sveikinu  :yahoo: 

Atsakyti

Aš dar pati nesuvokiu, kad tai vyksta. Drebu visa, širdis daužosi kaip pašėlus... 

Atsakyti

oh wau kaip smagu!!!! Sveikinu labai labai!!!  Jai nuleidinesi krauja del tikrumo tai pasidaryk ir prg, tiesiog del saves  :4u: 

Atsakyti

oh wau kaip smagu!!!! Sveikinu labai labai!!!  Jai nuleidinesi krauja del tikrumo tai pasidaryk ir prg, tiesiog del saves  :4u: 

Reiks antradienį būtinai nuvykti pasidaryt kraują ;) prasidės nekantrumas dabar didžiausias... pagal paskutines mmm, man dabar būtų 5 savaitės ;) gimdymas planuojamas būtų gegužės 31d.  :) o jei tikrai laukiuosi ir viskaa gerai, būtų tobula pagimdyto per savo gimtadienį - gegužės 25d. :D

Atsakyti

Jei čia tiesa, kad laukiuosi, tai siunčiu jums savo virusiuką !!!  :nestuke  :4u:  :yahoo:​ 

Atsakyti

Jei čia tiesa, kad laukiuosi, tai siunčiu jums savo virusiuką !!!  :nestuke  :4u:  :yahoo:​ 

Manau tikrai laukies, juosteles rausvos, kad ir neryskios ;) pasidaryk krauja, bei dar viena testuka ryt ryte palyginimui :) sveikinimai didziausi  :4u:  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikinu  :wub: kokie gražūs testukai   :bigsmile:

O kokius čia darei?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 22 rugsėjo 2019 - 14:31

Sveikinu  :wub: kokie gražūs testukai   :bigsmile:

O kokius čia darei?

Clearchoise ir žalią, ankstyvo nėštumo nustatymo iš gintarinės :D pavadinimo nepamenu, šiukšles išnešiau 😁

Atsakyti

Sveikinu! Čia tikrai teigiami! 

Atsakyti

Graži moteris, sveikinu... Labai ryškūs testukai. Lengvo nėštumo tau  :)  :nestuke​ 

Atsakyti