Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

aha, as turiu 8 metu berniuka  :)   MB neturi vaiku.. vakar papasakojau visa NT istorija su vaiduokliukais ir .t.t. nuliudo, bet sake, kad mes tik pradejom planuot, kad viskas bus gerai. Po to kalbejom, kad juk buvom abu sergantys gripu kai darem ND  :rolleyes:    gal ir gerai kad buvo taip kaip buvo, matyt taip turejo but  :angel_not:   vakar MB padare vakariene, isgerem vyno, nusiraminau.  :rolleyes:

o jus turit vaikuciu? 

Taip turiu du berniukus, 9metų ir 5 metų ir vat kažkaip sugalvojom, kad dar mūsų kompanijai trūksta trečio žmogučio.....na tai gerai, kad nurimot, viskas bus gerai bandysim gal šį ciklą pavyks. Aš visada galvoju, kad jei jau lemta tai bus, jei ne tai ne ir nieko tu čia jau nepadarysi.....aš tikiu kažkaip likimu....., nes kaip sakoma mes planuojam, bet visus planus koreguoja iš viršaus. Tad nusprendžiau ramiai, nebestresuot ir tiek nebesvajot, nes labai sunku kai tenka nusivilti. Kai nebuvau patyrus šito jausmo su abiem pastojimais, tai sunkiau viską priimti.....atrodo, kaip taip gali būti 😆😀😁. Bet pasirodo gali.....labai. 

Atsakyti

Gintare 4u.gifneliūdėk, dar tik planavimo pradžia, viskas dar prieš akis mirksiukas.gif
Mes neturime smile.gif

Tai linkiu kio greičiau sulaukti šio stebuklo. Aš galvoju, kad toms kurios neturi vaikučių iš vis labai sunku susitaikyti su nusivylimais.

Atsakyti
QUOTE(svajojanti27 @ 2019 01 23, 08:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72330960" data-time="1548224270"><div><pvartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai linkiu kio greičiau sulaukti šio stebuklo. Aš galvoju, kad toms kurios neturi vaikučių iš vis labai sunku susitaikyti su nusivylimais.</p>

Patikėkit. Skambės gal skaudžiai kitoms,bet paprastas savaiminis persileidimas yra gėris lyginant kai lauki jo ir žinai kad kitaip nebus. Niekada nebūčiau pagalvojus, kad išvalymas gali būti tokia palaima, nes tas laukimas žudo. Čia iš savo patirties, kitoms gal kitaip...
Atsakyti

Patikėkit. Skambės gal skaudžiai kitoms,bet paprastas savaiminis persileidimas yra gėris lyginant kai lauki jo ir žinai kad kitaip nebus. Niekada nebūčiau pagalvojus, kad išvalymas gali būti tokia palaima, nes tas laukimas žudo. Čia iš savo patirties, kitoms gal kitaip...

Jei gerai supratau jūs buvot pastojusi, bet persileidot? 

Atsakyti

omg...kas tau buvo? 

man buvo ansktyvas savaiminis persileidimas vasara..tada dar net neplanavom.. o dabar manau, kad vel buvo uzkibe, bet neissilaike.. as galvoju, kad gal mano amzius kaltas.. man bus 37..

Atsakyti
Teisingai supratot, švenčių proga turėjau abraziją, 7 su biškiu savaičių įtatė nesivystantį, po savaitės patvirtino. Tad 9 savaitę išvalymą padarė. Nuo pirmo echo iki išvalymo buvo žiaurus laikotarpis... žadėjom šventėm pranešt džiugią naujieną, tačiau teko liūdną. Kadangi šventės buvo pas mus naujuose namuose neturėjom kaip nuslėpt nuo namiškių.

Gintare 4u.gif kelintą savaitę?

Kaip merginos pirmas rytas su sveikesne mityba? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finy: 23 sausio 2019 - 09:28

omg...kas tau buvo? 

man buvo ansktyvas savaiminis persileidimas vasara..tada dar net neplanavom.. o dabar manau, kad vel buvo uzkibe, bet neissilaike.. as galvoju, kad gal mano amzius kaltas.. man bus 37..

Gintare mano toks pats amžius, kaip jūsų aš ir galvoju gal tas amžius kiša koją 🤔

Atsakyti

Teisingai supratot, švenčių proga turėjau abraziją, 7 su biškiu savaičių įtatė nesivystantį, po savaitės patvirtino. Tad 9 savaitę išvalymą padarė. Nuo pirmo echo iki išvalymo buvo žiaurus laikotarpis... žadėjom šventėm pranešt džiugią naujieną, tačiau teko liūdną. Kadangi šventės buvo pas mus naujuose namuose neturėjom kaip nuslėpt nuo namiškių.

Gintare 4u.gifkelintą savaitę?

O čia tai tikrai žiauru, eina sau dvi savaites laukti......uch finy patirtis tikrai ne kokia, na bet vėl kaip sakau taip buvo lemta, gal lėliukas būtų su apsigimimais.....

Atsakyti
Svajojanti, tai tą ir sakau vyko įvyko, skaudu. O čia ir skaudu ir lauki ir nieko padaryt negali ir kankinies. Tai žinoma, vadinasi taip lemta buvo, vadinasi buvo kažkas ne taip.
Žinoma visiem savos bėdos skausdesnės.
Atsakyti

Gintare 4u.gifkelintą savaitę?

vargse, uzuojauta..  :4u:  linkiu daugiauto nepatirt  :huh2:  

niekas man tiksliai nieko nenustate. turejo but mazdau 5-6 savaite. prasidejo pilvo skausmai, kraujavimas. Gydytoja pasake tik tiek, kad organizmas atmete ir ziuret kaip bus. Jeigu bus sviezias kraujas- vaziuot i ligonine. Bet po 3 dienu viskas praejo. Atejo mmm ir viskas..  po to pasidariau skydliaukes hormonu tyrima ir paaiskejo, kad greiciausiai problema buvo tame. Israse vaistus. dabar 2 menesiai kiap geriu. Tikiuosi greitai  :nestuke   :angel_not:​ 

Atsakyti

Mes turim dukrytę 7 metų. Kaip man viena protinga moteris sakė, jei bėga, nelaikyk, vadinasi taip reikia ir kažkas greičiausiai negerai. Kad ir kaip skauda.... Jai sustabdė persileidimą, bet vaikui paskui išlindo negerumai. Aišku, kitas klausimas kai jau nėštumas didelis.

O aš vakar vakare ir šiandien atsispyriau pagundai, saldėsiams. Kad ne taip širdį draskytų, nusipirkau persimonų ;)

Atsakyti

Gintare mano toks pats amžius, kaip jūsų aš ir galvoju gal tas amžius kiša koją 🤔

manau, kad kisa koja tas amzius... ne jaunyn gi.. man tai nieko, as turiu viena sunu..vis geriau nei nieko, tik liudna del MB. Mes kartu pradejom  nauja gyvenima, ir noretusi bendro vaikucio..bet kaip bus taip bus  :unsure:​  jis mano sunu myli kaip savo.

Atsakyti