Blee.. eina sikti.
Tiesiai sviesiai klausiu, o tai ko neini uz €€ pas endo? Nes as nuvariau 30 suplojau ir rami galva.. nes menesiai reikia eiliu laukti visur 🙄
Pamėgins užregistruoti pati ginė pas endo. Tai gausis ankščiau nei pačiai mokamai
Kaip jus savo vyrams pranestumet/esat pranesusios apie tokias naujienas?
Man asmeniskai nemanau, kad gautusi nustebinti kazkaip idomiau, nes baisiai nemoku laikyt paslapciu, istraukia is manes greit ka gaus kaledom, gimtadieniui ir pan tai tikriausiai paprastai ivyks, kai ivyks, parodysiu testa ir tiek
bet va tikiuos tevus ir uosvius nustebint kaledom, jei pavyks uzkibt iki ju, tai galvoju echo foto kaip nors idomiau ipakuot ir padaryt staigmena
bet ziuresim kaio cia gausis
Man asmeniskai nemanau, kad gautusi nustebinti kazkaip idomiau, nes baisiai nemoku laikyt paslapciu, istraukia is manes greit ka gaus kaledom, gimtadieniui ir pan
tai tikriausiai paprastai ivyks, kai ivyks, parodysiu testa ir tiek
bet va tikiuos tevus ir uosvius nustebint kaledom, jei pavyks uzkibt iki ju, tai galvoju echo foto kaip nors idomiau ipakuot ir padaryt staigmena
bet ziuresim kaio cia gausis
Man taipat sunku labai islaikyt paslapti tokius dalykus, bet noreciau pameginti jo apie tevus ir uosvius irgi ka nors idomiai supakuot butu fainai, galvojau gal koki torta ar pyraga su uzrasu “busimiems seneliams”
Aha labai tikiuos, kad tai ivyks greit
kada nelauki mm?
10.01, tai dar biskuti yra laiko. Sia savaite su ov testukais bandau pagauti kada mazdaug ovuliacija, vakar buvo ryskesnis, tai gal kazkur dabar ir vyksta. Nelabai tiksliai darausi testukus, tai pervelai, tai skysciu prigerus. Kada tu nelauki?
10.01, tai dar biskuti yra laiko. Sia savaite su ov testukais bandau pagauti kada mazdaug ovuliacija, vakar buvo ryskesnis, tai gal kazkur dabar ir vyksta. Nelabai tiksliai darausi testukus, tai pervelai, tai skysciu prigerus. Kada tu nelauki?
Na as nelaukiu apie 10.06, tiksliai nezinau, nes tik pries pora savaiciu spirale issiemiau, mm neturejau pora metu, tik vos tepliojimus kartais, tai galvoju ciklas apie 27-31 diena, tai 10.06-10.10 kazkur turetu buti ;) aisku tikiuos nesulauksiu ;) as ir ov daraus, po truputi ryskeja, bet vis dar blanki antroji juostele ;) kalendorius sako, kad turetu ov buti sekmadieni, bet manau bus veliau ;) ar jauti kokiu pojuciu pries ov ar per ja?
Tai tikekimes ir nesulauksi, esu girdejus kad po spirales ir kontraceptiniu moterys greitai pastoja, bet nezinau kiek tiesos. Teisybe pasakius, visiskai nejauciu ov, ir delto kartais baiminuosi kad ji net nevyksta, bet dar tik 3 ciklai kaip bandom, ir nera kad butumem labai atkaklus, stengiames daugiau megautis kolkas. Tik pirma cikla kaip pradejom meginti tai atrode kad viska jauciu, visokiu simptomu nestumo buvau prisigalvojus nuo pat vidurio ciklo dabar biski apsiraminau
bet vistiek skaitineju visokius straipsnius ir t.t.
tu jauti?
Tai tikekimes ir nesulauksi, esu girdejus kad po spirales ir kontraceptiniu moterys greitai pastoja, bet nezinau kiek tiesos. Teisybe pasakius, visiskai nejauciu ov, ir delto kartais baiminuosi kad ji net nevyksta, bet dar tik 3 ciklai kaip bandom, ir nera kad butumem labai atkaklus, stengiames daugiau megautis kolkas. Tik pirma cikla kaip pradejom meginti tai atrode kad viska jauciu, visokiu simptomu nestumo buvau prisigalvojus nuo pat vidurio ciklo
dabar biski apsiraminau
bet vistiek skaitineju visokius straipsnius ir t.t.
tu jauti?
Na as irgi skaiciau, kad po spirales iskart pastoja dauguma, tai tikiuos pasiseks taip ir man Na as nezinau ar jauciu, man ov tik turetu ateiti
pirmadienio nakti pabudau is skausmo vienam sone, ir maudimo pilvo apacioje, bet truko labai trumpai, tai nezinau ar gali skaitytis kad cia pries ov, jei savaite pries
Na mes bandom reguliariai nd kas antra diena daryt, o kai jau ov testai rodys vaisingas ir bus teigiamas, tada bandysim kasdien, tai idomu ar pavyks pataikyt si menesi, ir ar isvis ov vyks
As taip pat skaitineju viska , bet bandau bandyt atsipalaiduot ir biski atsiribot nuo inirtingo planavimo, tiesiog plaukt pasroviui, bet nelabai iseina, nekantrus zmogus as :DD
Sveikos, man siurprizą padaryti būtų sunku, nes abu labai laukiam ir tikiu klaus na kaip ar užkibo. Katukik šovė į galvą mintis, kad gal reikės įsimesti į lagaminą tekstilės markerių, ir jei pavyktų pagaliau pamatyti II, kas labai mažai tikėtina, bet viltis yra nors ir nedidelė
tai padėčiau dukrytei užsirašyti ant maikytės užrašą „Aš būsiu sesė”
o testuką įpakuočiau į dovavų dėžutę ir taip pasitiktume abi grįžtantį iš darbo
Beje aš su pirmąją iškart pastojau po kontraceptikų, o va antrojo taip nepavyko iš kart pagauti.