Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Geras, Kazi ka butent ar arbata daro su hormonais.

Mano pazystama praveme visus du nestumus beveik iki gimdymo ir Abu berniukai 😁 

Na ne visiem pasiteisina tada :D skaiciau, kad salavijai turi ar padeda su kazkuriuo hormonu, nebepamenu tiksliai :)

Aha nėščiom negalima. Bet ją galima gerti tik kai baigiasi mmm ir tik 10-11 dienų. Bent jau taip rašo. Įtariu NO sudėtinga ją rasti manau 

Na yra maciau internete, bet kad man jau 10 ciklo diena, tai jei nepavyks gal isigysiu :) bet maciau augaliukus nuo balandzio iki liepos imanoma nusipirkti, kad turet namie savu, tai reiks nepamirst nusipirkt :)

Atsakyti

Labas merginos :)

Aš irgi čia kasdien užsuku pažiūrėt gal kas ką parašė :)

Planuot dabar ne planuojam, nes dar liko 8 žvakutes sunaudot nuo uždegimo, geriu ta cyclebalance, bet mėnesinių dar nėra. Tai kaip ir planuot nelabai galim kažką :)

Šiandien ryte ir vėl buvo užėjęs vėrkimo, raudojimo greičiau priepuolis... Gerai kad jie man užeina tik koki kartą į mėnesį, nes kas kartą sunkiau sustot, į viską žiūrėt racionaliai ir nusiraminti.... Bet paskui viskas kaip nieko nebuvę, kaip naujas žmogus, niekam nepasakoju apie tai, kadangi nėra aplinkoje tokiu žmonių kurie suprastų mane...

Čia tokie raudojimo "priepoliai', kad nepastoji??? Senai bandot? 

Nesinori galvoti apie dirbtinį apvaisinimą??? 🤔 

Linkiu stiprybės ir nenukabint nosies  :4u:​ 

Atsakyti

Sakot ND darot kiekvieną dieną 😁 o jei pas mus tai daroma 4-5 kart per mėnesį, prieš ov, per ov ir po ov, kokia tikimybė, kad pastosiu greitai? Kažkur skaičiau, kad tik 10% tikimybė yra pastoti, kai retai daromi nd 😁 

Mano dienelės turi prasidėti sekmadienį, bet šiandien iš nekatrumo nusipirkau testą, darysiu ryt ryte, nu o vdrug parodys ką 😁😁😁 aš optimistė 😁

Atsakyti

O kodel jums iseina taip retai ;)?

Atsakyti

Man užkibo penktą mėnesį, kurį buvo vos trys kartai kas antrą dieną per ovuliaciją. 

Prieš tai irgi būdavo kas dvi dienas per ovuliaciją, ir Bt matavsu ir mano ciklas super reguliarus, bet pavyko kažkodėl 5 mėnesį, nors visus viską darėm taip pat. 

Mes turbut nd darot permazai, kaip matau kas pastojot labiausiai pasiteisino kiekviena diena. Mes si menesi daugmaz kas diena, tik iskart po mmm nemeginom. Reikia stipriau mums I darbus kibti 😁

Atsakyti

Teoriškai užtenka ir vieno karto, tik jis turi būt laiku.:D  Pas jus nebus per retai, jeigu pataikot ant ovuliacijos. Svarbu ovuliacijos savaite, bent kas antrą dieną daryt ;) jusu ciklas reguliarus ? Bandykit Bt matuot. 

Sakot ND darot kiekvieną dieną 😁 o jei pas mus tai daroma 4-5 kart per mėnesį, prieš ov, per ov ir po ov, kokia tikimybė, kad pastosiu greitai? Kažkur skaičiau, kad tik 10% tikimybė yra pastoti, kai retai daromi nd 😁 

Mano dienelės turi prasidėti sekmadienį, bet šiandien iš nekatrumo nusipirkau testą, darysiu ryt ryte, nu o vdrug parodys ką 😁😁😁 aš optimistė 😁

Atsakyti

Hmm, nežinau nei kaip paaiškinti 😁😁😁 

Mes negyvenam kartu dabar su vyru (pas mus viskas gerai). Nu jis per kelią nuo manęs gyvena ;) 

Dėl to retai nakvojam kartu, ir dėl to retai būna pas mus meilė 😁😁 plius jis vyras, jis nesupranta koks sudėtingas yra tas planavimas ;) jis galvojo išvis, kad pastosiu iškart po pirmo pabaigimo manyje 😁 (vyrui 35m). O dabar teigia, kad nenori sekso padaryti darbu... o aš jam ir sakau, kad galima padirbėti per visas vaisingas dienas, o paskui apsiraminti... :D 

Atsakyti

Teoriškai užtenka ir vieno karto, tik jis turi būt laiku. :D  Pas jus nebus per retai, jeigu pataikot ant ovuliacijos. Svarbu ovuliacijos savaite, bent kas antrą dieną daryt ;) jusu ciklas reguliarus ? Bandykit Bt matuot. 

Kaip laikrodukas, ciklas 28d ir nei diena daugiau ar mažiau :D dėl to džiaugiuosi ir visada jaučiu kada man ovuliavija. O dėl bt matavimo, nežinau ar turėčiau kantrybės ir laiko tam, plius per mažai apie tai apsišvietus esu. Žinau tik kad matuoti reikia iš pačio ryto, kai tik pramerki akis. O kur ją matuoti???  :hmm:  :blink:​ 

Atsakyti

Gerai, kad ne man vienai baisiai smalsu kodel porose tiek mazai sekso  :hmm:  :ax: .

Atsakyti

Kas vienam yra mažai, kitam yra normaliai. Aš neįsivaizduoju kaip kasdien galima. Ar kas antrą. 

Gerai, kad ne man vienai baisiai smalsu kodel porose tiek mazai sekso  :hmm:  :ax: .

Atsakyti

Kas vienam yra mažai, kitam yra normaliai. Aš neįsivaizduoju kaip kasdien galima. Ar kas antrą. 

Pritariu, pas visus apetitas skirtingas siam reikale. Mums kiekviena diena butu taipat perdaug.

Atsakyti

Pritariu, pas visus apetitas skirtingas siam reikale. Mums kiekviena diena butu taipat perdaug.

Sveikos, 

o kiek metų jūs kartu su savo vyrais? 

Nes mes jau 6 metai nuo pažinties, tai pradžioje taip, tikrai ir po kelis kartus per dieną būdavo. O dabar jau rutina, ir po darbų pavargę būname. O mes net vaikų dar neturime :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dandelion fuzz: 18 rugsėjo 2019 - 19:42