Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos merginos! Su rugsėjo pirmąja ;) šiandien aš išleidau savo pirmagimį į pirmą klasę, apsiverkiau net...  :cry2: aš pati jaučiuosi dar vaikas, o čia jau mano mažylis pirmokas 😁😁😁 o mano klasiokės iš 17 merginų, tik trys mes turim vaikų. O visos kitos dar visiški vaikai 😁 (26m) ;) 

Beje, mano naujienos tokios... turiu įtrūkusį bambos žiedą. Kaip chirurgas pasakė, kai pastosiu, tikimybė 90%, kad prasiskirs raumenys...  :(  :cray: 

Beje... baigiau sirgti ketvirtadienį. Paskui buvo du myliukai... ir bleeeeem, šiandien teplioja man... kas per velnias???  :blink:  :hmm: per 7m, nei karto nebuvo tokių nesamonių... jau laukiu vizito pas ginę, nes nebežinau kas darosi su manimi...

Atsakyti

Su svente jus ir jusu atzalas  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos merginos! Su rugsėjo pirmąja ;) šiandien aš išleidau savo pirmagimį į pirmą klasę, apsiverkiau net...  :cry2: aš pati jaučiuosi dar vaikas, o čia jau mano mažylis pirmokas 😁😁😁 o mano klasiokės iš 17 merginų, tik trys mes turim vaikų. O visos kitos dar visiški vaikai 😁 (26m) ;) 

Beje, mano naujienos tokios... turiu įtrūkusį bambos žiedą. Kaip chirurgas pasakė, kai pastosiu, tikimybė 90%, kad prasiskirs raumenys...  :(  :cray:

Beje... baigiau sirgti ketvirtadienį. Paskui buvo du myliukai... ir bleeeeem, šiandien teplioja man... kas per velnias???  :blink:  :hmm: per 7m, nei karto nebuvo tokių nesamonių... jau laukiu vizito pas ginę, nes nebežinau kas darosi su manimi...

gali tepliot del miomos arba polipu..  :huh2:​ 

Atsakyti

Dvi dienos iki mm ruzavas Pregna vel durniuoja Priedas  7C406BD3-32D0-49FF-BC1E-A2EF453EFB46.jpeg   101,54KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti

-hal- laikau kumscius  :angel_not:  :4u:​ 

Atsakyti
  1. melagiukas tikrai tikrai. Jokiu vilciu zinok kad ryskes, nuvarysiu nusipirksiu dar pora kad ryt pasidaryti , bet tikrai nieko nebus mergyt. 
Atsakyti

Labas Hal, tikiuosi viskas gerai... Ir antram testuke matosi vos vos rožinė juostelė 😉

Atsakyti

Praita menesi tas pats buvo.. 

Atsakyti

Sveikos, 

Hal viršutiniame tai nieko nematau, apatiniame kažkas lyg lenda, bet spalvos neįmatau. Tačiau laikai kumštukus kad pasitvirtintų ir ryškėtų  :) 

Buvau pas ginę  :) viską aptarėme, KT jau nebesiūlo kaip kalbėjo ankščiau. Užsirašiau jau echo iš kart po mmm tai bus 5-6 mmm ir viską patikrins, o tada jau kalbėsime apie ov stimuliaciją  :yahoo: liepė toliau gerti cyclebalance. Dar laukiu tepinėlio atsakymo bus tik ryt  :oh:​  lyg kažkas prikibęs bet į grybą sakė nepanašu.

Atsakyti

Parnešu sąrašėlį arčiau, na greit merginos prisiduodat ko saulaukėt mmm ar II  :rolleyes: Kaip kitos jaučiasi, kurios mmm nelaukia šiomis dienomis?

Sulaukusios II  :wub: 

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85
  • jogaileee3
  • Kategoriška
  • Katara
  • CherryBlossom

Vis dar laukiančios II  :wub: 
08.20 Karina2209 nelaukia mmm
08.22 pandos pusseserė nelaukia mmm
09.01 VeDo nelaukia mmm
09.02 lucija_ nelaukia mmm
09.07 Gintare0820 nelaukia mm
09.21 Airisė nelaukia mmm
09.22 grazi_moteris_ nelaukia mmm
09.24 Garbanelele nelaukia mmm
09.25 Dandelion fuzz nelaukia mmm
09.25 _mimozza_ laukia mmm
00.00 -hal-

Atsakyti

Jop, virsutinis tikrai visiskai tuscias, idejau palyginimui. Ryt ryte pakartosiu, bet zinau kad nieko nebus.

Atsakyti

Hal labai silpnai matau apatiniame, laikysiu kumscius kad parysketu!

Mimozza, kaip super! Reiks ir man uzsirasyti pas ginekologe gal ir man viskas aiskiau paliktu. 

Man stipriai teplioja, kolkas rimtai dar nepramuso, bet man daznai taip menesines prasideda tai dabar nelaukiu mmm 10.01

Atsakyti