Ačiū Hal, eisiu pirmadienį pas šeimos daktarą... Gerai kad į mokslus man tik 5d...
***** Ale problemos lygioj vietoj. Kiek gi galima...
Ką jūs veikiat? Bulbu dar nekasat?
Ačiū Hal, eisiu pirmadienį pas šeimos daktarą... Gerai kad į mokslus man tik 5d...
***** Ale problemos lygioj vietoj. Kiek gi galima...
Ką jūs veikiat? Bulbu dar nekasat?
Kasim jau ant dienu as su mamka morku salotas marinavau, siandien astru pomidoru ir papriku padaza darau irgi ziemai i stiklainiukus
patinpersalus juodai, koseju, snargliuoju, pikta esu kaip velnias neimanoma
spjaidaus ugnim. Zinai dar kai daugiabuciai, kazkokia boba vaikus is kieme isvare kad slepyniu nezaistu tai **** kaip pasiutau!! Liepiau vaikam eiti ir pasakyti, kad jai tetute toliau taip sauks tai jai lasu reikes nuo sirdies ir greitosios nes aparpulis istiks. O jai netinka tai visada gali kraustytis i privatu nama. Karve *****. Va isiburbuliavau
Flojerita, mansu pirmiausia turi tiksliai žinoti ar esi nėščia ir tik paskui daryti išvadas. Jei tu myli vyrą ir jis tave, tada nesuprantu kokio problemos. O ir neaišku ką jis padarė. Gali man AŽ parašyti ;))
stiprus jonazoliu vaistai padeda. Bet pirmiausia suzinok ar isvis nescia kad negertum nestumui kenkenciu vaistu. Ir taipat pas psichologa 😊
Sekmes, viskas bus gerai.
Sveikos,
Vakar su dukrele visą dieną mieste prabuvom. Pasivaikščiojom, prasiblaškėm kavinukėje papietavom. Tai namo grįžom pavargusios juodai, bet su daugybę įspūdžių šiandien vėl buvom iškeliavusios iš namų keletai valandų, parsinešėm kardelių, beliko suknelę išlyginti, išsirinkti segtukus į plaukus ir madam bus pasiruošusi į darželį po vasaros atostogų
Ech kaip ggreit vasarėlė pralėkė
labas rytas! smagu paskaityt ka prirasinejot per savaitgali. As savaitgaliais niekad neprisijungiu. Siandien vos ir lovos issiritau.....penktadieni buvau firmos baliui, sestadieni draugo gimtadinis, vakar vaziavom su sunum prikt nauju batu, drabuziu.. tai nepailsejau visiskai
O mano galva uzia nuo minciu, ideju, planu.. siuo metu negalvoju apie nestuma. Sugalvojau vel studijuot ieskau info- ziuriu kas ir kaip. Tada kas vakara ziuriu Pinterest- namu interjerus- semiuosi ideju. Penktadieni laukia pokalbis su valdzia darbe- tai sudarineju sarasa apie ka kalbesiu- kelsiu salygas ir t.t.t.
jie, jauciu pries kiekviena pokalbi su manim jaudinasi, nes ne jie man, o as jiems salygas diktuoju
kaskarta bijau, kad po mano iskeltu salygu-isspirs mane lauk
bet nera taip paprasta, kai as vienintele visoj firmoj galiu daryt tai ka darau
OMG mergos kaip pavargauuuuu!! Sakes kokia ilga diena, kojos visiskai nelaiko
kaip jums praejo siandiena kas su vaikuciais?
Oj man tai nereali diena, taip fainai pailsėjau kol madam darželyje buvo Po darželio užsukom į parduotuvę įvairių gardumynų ir namuose paminėjom.
Oj man tai nereali diena, taip fainai pailsėjau kol madam darželyje buvo
Po darželio užsukom į parduotuvę įvairių gardumynų ir namuose paminėjom.
![]()
Eik tu as visa diena uz vairo.. taip nusikaliau.. nuo ryt prasides muzikos pamokos, jojimas, busiu kaip taksi
ir siaip man gaila, kad iseina.. man smagu kaip jie namie buna as is tu mamu kur pasimuliuoja ligas ir buna, kad praleidziam diena namie prie tv kartu
kai matau , kad pavargsta nuo rutinos.