Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Karina, šaunu kad nieko blogo, išsigydisi uždegimą ir gal kaip tik tai ir trukdo leliukai apsigyventi tavo pilvelyje  :rolleyes: Žiūriu ginės tikrai pamėgusios skirtiskirti cyclebalance, kiek skaičiau net vaisingumo spec. juos skiria. Net ir aš pradėjau tikėti jais kai atsirado normalios mmm vietoje tepimo, net gundausi dar juos pavartoti kai jų tokia gera kaina  :D   :oh:

Jai gerai pamenu tai juos pagrinde skire del inozitolio. 

Atsakyti

Mimozza, gal gali man paaiškinti viską, kaip vartoji, kada pradėjai vartoti, kokie rezultatai, koks poveikis. Kiek dar planuoji vartot?

Ir ar būtinas jiems receptas, kad nusipirkti?

Jei nesunku, tai klok viską :P

Atsakyti

Jo, man jonazoliu tabletes labai padejo sunkiu metu. Turiu ir arbatos as  :D Bet man jau reikejo stipriau  :rolleyes: Bet gyvenimiskose situacijose visiems butu gerai tureti spintelei  :)  as ir pereisiu ant arbatos veliau. 

Atsakyti

Jo, man jonazoliu tabletes labai padejo sunkiu metu. Turiu ir arbatos as  :D Bet man jau reikejo stipriau  :rolleyes: Bet gyvenimiskose situacijose visiems butu gerai tureti spintelei  :)  as ir pereisiu ant arbatos veliau. 

Kur arbata perkiesi? Ar dziovinaisi pati gal? 

Mimozza, gal gali man paaiškinti viską, kaip vartoji, kada pradėjai vartoti, kokie rezultatai, koks poveikis. Kiek dar planuoji vartot?

Ir ar būtinas jiems receptas, kad nusipirkti?

Jei nesunku, tai klok viską :P

Du kartus per diena, bent trys menesius kad butu poveikis organizmui.. 

Atsakyti

Hal, camelia vaistineje. Gal pacios dziovintos geriau butu, reiks pamegint gal uzsiauginti 😄

Kur arbata perkiesi? Ar dziovinaisi pati gal? 

Du kartus per diena, bent trys menesius kad butu poveikis organizmui.. 

Cyclebalance sudomino ir mane, cia kaip vitaminai ar geriau su gydytoju pasitarti?

Atsakyti

Hal, camelia vaistineje. Gal pacios dziovintos geriau butu, reiks pamegint gal uzsiauginti 😄

Cyclebalance sudomino ir mane, cia kaip vitaminai ar geriau su gydytoju pasitarti?

Misto papildas cia, skaitai anglsikai?

https://www.ncbi.nlm...les/PMC3416732/

Atsakyti

https://human-fertil...ASAAEgJX7vD_BwE

Atsakyti

Dabar eurovaistinėj vėl atsirado cyclebalance. Ir kaina bent vakar vakare buvo superinė. Aš juos jau pusmetį gerą geriu  :oh: . paskirta irgi dukart dienoj gerti. Recepto tikrai nereikia.

Ir vyrams papildai sermatrop alfa gera kaina.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 30 rugpjūčio 2019 - 17:39

Mimozza, gal gali man paaiškinti viską, kaip vartoji, kada pradėjai vartoti, kokie rezultatai, koks poveikis. Kiek dar planuoji vartot? Ir ar būtinas jiems receptas, kad nusipirkti? Jei nesunku, tai klok viską :P

Geriu juos du kartus dienoje, ryte tik pramerkus akis susipilu miltukus į burną ir užgeriu vandeniu, tada palaukiu kokių 30 min kartais ilgiau ir tik tada pusryčiauju. O vakare geriu prieš einant miegoti, tačiau nuo paskutinio valgymo praeina kokios dvi valandos. Ciklo diena neįtakoja, kada nusiperki tada ir pradedi gerti. Reikia gerti mažiausiai 3 mėn. Pradžioje keistai jaučiausi, svaigo galva ir apetitas padidėjo sakyčiau ir spuogų dar daugiau atsirado any veido, rankų dekoltė  :oh: nors ir taip nemažai jų atsirado kai nustojau gerti kt  :oh: po maždaug 4 su viršum mėn. pastebėjau kad beveik dingo spuogai. O dabar t.y. maždaug po 5 su trupučiu mėn pagaliau mmm jau normalesnės ir nebevien tepimas. Bet jau kokios 2 savaitės kaip nebevartoju, nes maniau kad nieko nepadeda tai kam mėtyt tuos pinigus . Bet žinokit užsisakiau 6 pakuotes t.y. 3 mėn  :oh:​   neatsispyriau kainai ir tai kad mmm pagausėjo, tad labai tikiuosi kad tai jų nuopelnas. Receptas nereikalingas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 30 rugpjūčio 2019 - 20:30

Aš irgi va ką tik užsisakiau, nes gal padės ciklą sureguliuoti, jei atsiras mm(nesvarbu nuo žvakučių ar nuo šio preparato) tai gersiu toliau. Tik man sakė kažkodėl kad reikia po 1 pakelį gert :)

Lauksiu kol atveš į vaistinę. Nes pas mus jau išpirko. Labai tikiuosi, kad padės, labai norėčiau kad padėtų :)

Šiandien ***** koja issinarinau ir guzas išsipūtė, ***** kad tik nebūtų kas rimto... Svarbiausia ateinu namo ir paprašiau vyro kad pažiūrėtų, tai jis klausia kur tu čia taip. O aš net nepastebėjau, kad ją issinarinau... Įdomu nuo ko guzas.***** neįmanoma man niekaip be nuotykių ir sveikatos problemų gyvent :D

Atsakyti

Misto papildas cia, skaitai anglsikai?

https://www.ncbi.nlm...les/PMC3416732/

Hal, aciu uz straipsnius, super gera informacija, nes man pries kokius 6-7metus viena daktara sake kad “gal” ir turiu pks, bet taip neaiskiai, bet tada apie nestumus net negalvojau tai taip ir paliko. O siais metais nuejau pas daktare padare kraujo tyrimus nes paprasiau del kartais veluojanciu menesiniu. Kai rezultatai atejo man paskyre pas kita daktara o jis manes vos neisvijo, sako svaistai pinigus musu kai nepastosi metus sugrisk :blink: tai biski likau pasimetus, Bet manau reikes eiti privaciai ir pameginti siuos papildus.

Atsakyti

Aš irgi va ką tik užsisakiau, nes gal padės ciklą sureguliuoti, jei atsiras mm(nesvarbu nuo žvakučių ar nuo šio preparato) tai gersiu toliau. Tik man sakė kažkodėl kad reikia po 1 pakelį gert :)

Lauksiu kol atveš į vaistinę. Nes pas mus jau išpirko. Labai tikiuosi, kad padės, labai norėčiau kad padėtų :)

Šiandien ***** koja issinarinau ir guzas išsipūtė, ***** kad tik nebūtų kas rimto... Svarbiausia ateinu namo ir paprašiau vyro kad pažiūrėtų, tai jis klausia kur tu čia taip. O aš net nepastebėjau, kad ją issinarinau... Įdomu nuo ko guzas.***** neįmanoma man niekaip be nuotykių ir sveikatos problemų gyvent :D

Paburbuliuosiu kaip baba.. butinai koja i langete arba nusiperkti spec teipo ir pati pasidarai itvara! Guzas tas yra traumuoti raisciai, jai taip paliksi paskui visa gyvenima vargsi.. biski kas ir bus vel tas pats, pliusbprasides chroniskai. Butinai turi pagerti antiuzdegiminiu, Nimesilis tam tinka.. prisidarei mergele  :blink: 

Hal, aciu uz straipsnius, super gera informacija, nes man pries kokius 6-7metus viena daktara sake kad “gal” ir turiu pks, bet taip neaiskiai, bet tada apie nestumus net negalvojau tai taip ir paliko. O siais metais nuejau pas daktare padare kraujo tyrimus nes paprasiau del kartais veluojanciu menesiniu. Kai rezultatai atejo man paskyre pas kita daktara o jis manes vos neisvijo, sako svaistai pinigus musu kai nepastosi metus sugrisk :blink: tai biski likau pasimetus, Bet manau reikes eiti privaciai ir pameginti siuos papildus.

Bent jau kad normaliai pasitikrinti tai tikrai turi ir suzinoti ar pks ar ne :huh2: , kaip taip gali isvaryti as tu daktaru nesuprantu..  :unsure: 

Atsakyti