Taip rašo jei nori mergaitės ND prieš ovuliaciją 3 d. Jei berniuko per ovuliaviją ir po jos. Bet mums nepasitvirtino ši teorija, turim berniuką 😆
Gintare, iš ko žalią kokteilį darai?
Reiks ir man gal gryžti prie pusryčių kokteilių. Kefyras+vaisiai/daržovės
Tiek norinčių lieknėti, kad.prie nelaukiančiųjų sąrašo reiks pridėt numestų kg sąrašą
Gintare, iš ko žalią kokteilį darai?
Reiks ir man gal gryžti prie pusryčių kokteilių. Kefyras+vaisiai/daržovės
oj, dedu viska kas zalia ir truputi daugiau pas mane pagrindui visada graikiskas jogurtas arba varske, mineralinis vanduo, bananas. Po to spinatai, salieras, salotos, agurkas. Dar imetu kokio ananao gabaliuka, ar mango
o is manes tokios zinios- pasidariau ta elektronini testa- riebus MINUSAS. O dabar jau gan stipriai maudzia nugara ir papilve. Taip kad ramiai laukiu mmm.
Taip nuotaika nukrito kad negaliu... pats pirmas NT buvo su ryskiausiu vaiduokliuku..po to ejo silpnyn.. Ai, nesuku sau daugiau galvos. Daugiau nedarysiu NT testu jeigu mmm neveluos 3 dienas, kad neprisisvajot, o po to stirpiai nusivilt.
O jetau gintare kaip gaila,laikykis kitas ciklas gal bus sekmingas va tie melagiai testai kaip duoda vilciu prisisvajoji zmogus o paskui se tau ziauru ziuriu kiek cia musu lieknejanciu atsirado saunu visoms bus lengviau pasitarsim padesim ,ryte tai daug ka galima zalia kokteily koses,kiausiniu issivirti su darzovem varskes kokios su vaisiais o pietums as jei vistienos file tai kepu ant elektrines keptuves tos uzspaudziamos panasus principas kaip karstu sumustiniu keptuve tai nei riebalu nereikia tada darau su ja cezario salotas arba galima lasisos orkaitej foljoj issikepti nu zodziu yra tu sveiku patiekalu tikrai tik reikia susiimti,zodziu rytoj startuojam visos bus tik i nauda tuo paciu ir pastojimui ir grazios busim
Gintare
Aha, iš ties kiek daug atsirado labai smagu. Daugiau motyvacijos atsirado, nes pasirodo ne man vienai tas svoris problematiškas. Aš ryte pradėsiu nuo košės, pietums bus vištiena su daržovėmis ir gal grikiais. Vakarienei salotos su pupelėmis dar du valgymai bus matyt, bet jaučiu priešpiečiams porą obuoliukų naminių, o pavakariams koks kefyras
Dar vakar skambinausi į Sodrą. Kadangi įmonė, kurioje dirbu bus likviduojama, neaišku kaip gausis su tom išmokom. Tai realiai turim kuo greičiau pagauti vaikelį. Idealiausia per 5 mėn. Tai šiandien pusę nakties nemiegojau iš tų nervų...
lieknėjančioms. Ryt ryte visos nepamirštam pasisverti, kad rezultatą matytumėm, taip motyvacija bus stipresnė ;)
Airise, kur keliausit atostogų?
Kaip aš nooooooriu irgi kur nors šiltai atostogų