Gintare kaip šaunu
Airisė nuoširdžiai sveikinu su sužadėtuvėm
Linkiu kuo malonesnių rūpestėlių prieš vestuves
Svajojanti, kaip greit laikas lekia
Tu mūsų pirmoji nėštukė 2019 m., kuri pasėjo virusius kitoms, būtų šaunu kad didžioji planuojančių dalis peršoktų prie jau sulaukusių II grafos dar šiais metais
Taip mimoza laikas labai greitai lekia, norisi, kad taip greit jis nebėgtų. Dar norisi pasimėgauti šiuo jausmu
Airisė didžiausi sveikinimai artėjančių vestuvių proga
kaip fainai
gal užkibs medaus mėnesio vaisius
Svajojanti27 kaip šaunu, kad lėliukas gerai augaturbūt labai mielas jausmas vaikučio judesiai
aš labai noriu pajusti
mimozza aš pagalvojau, kad kai bandai pastoti tai užknisa žiauriai, bet jeigu nebandai, tai visai neblogai tik kelios mėnesinės per metus
Taip judesiukai pats maloniausias jausmas nėštumo metu, nors kartais ir naktim neleidžia miegoti, bet gera kai jauti mažylį. Pajusi tikrai
Labas rytas
Pirmiausiai man rodos lucija būsiu apgavusi
![]()
cyclebalance jau vėl prekyboje ir jo kaina superinė šiuo metu perkantant eurovaistinės el.p. Beje man rodos ir nieko nepatariau tada ar verta pirkti. Iš tikro kiekvienai veikia skirtingai ir skirtingu laiku. Skaičiau, kad kitoms tikrai padeda sureguliuoti ciklą. Man gal reikia, dar ilgesnio vartojimo nes bėdelės didesnės. Tad nepabandžius nesužinosi ar vertėjo ar ne
Džiaugiuosi savo mmm nes jos normalios, o ne tepimas tik
tikiuosi visos dienos bus tokios, net nepamenu kada turėjau normalias mmm
Nes visi testai buvo neigiami, plius paskutiniai nd buvo atlikti 10 cd. Ir vakar jau parkeliavo mmm
O pagrindinė bėdelė policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) man natūraliai mmm būna tik kokius 4-5 kartus per metus, tad ir ovuliacija retas svečias. Dar apsunkina visą planavimą tas kad vyras dirba užsienyje ir susimatome tik kas 2 mėn kažkur
Planuojame nuo spalio mėn, labai tikėjomės kad po KT užkibs iškart kaip buvo su pirmu nėštumu, bet matyt buvo ne laikas dar.
O realaus planavimo kažkur 6 ciklai, buvo sususitikimų ir daugiau bet trumpalaikių ciklo pradžioje ar pabaigoje tai jų neskaičiuoju.
O kaip pajautei kad turi bambos išvaržą? Nebijok, gal operacija nesudėtinga ir lengvas po jos laikotarpis ir greit vėl galėsit planuoti. O gal tai visai ne bambos išvarža.
Jetau, man visiškai nesuprantami tie dalykai, tos problemos... kažkaip niekada nesigilinau į tas moteriškas problemas... aš šiaip pati išvis bijau eiti pas moterų daktarus...
O kad man išvarža gali būti, spredžiu iš to, kad guziukas iššoka bambos srity ir skauda jį... ko niekada nėra buvę...
Sveikos,
visai džiugios čia pas jus naujienos
pasidariau šiandien kraujo tyrimus, tik progesterono nepavyko, nes ciklas tik prasidėjo... Lauksiu rezultatu dabar
Beje, kažkokios keistos pas mane vel mmm.. negausios visai. įprastai 6 dienas trunka, o dabar jau 3-4 dienoje beveik kaip paskutine dieną. Nuo streso gal išsibalansavo?
Planuokles, man reik jūsų pagalbos, labai prašau patarti. Esu kryžkelėje, santykiai su vyru kritiški, aš tikrai jaučiu kad pastojau, krūtys iš vidaus kaista, tikrai tai ne pms.... Wc lakstymas. NT nieko nerodo, su pirmu nėštumu ilgai nerodė. Tikrai aš jaučiu save, kad esu ne viena. Bet santykiai šeimyniniai kritiški, esame ant skirybu slenksčio... Ką galit patarti?.... Skaitinejau kad abortas iki 6 sav atliekamas greitai yra.... Psichologiškai luztu, naktys bemiegės........ Atsirado baimė, atrodo tikrai norėjau vaiko, bet kai jauti kad tai atsitiko ir iš vyro pastovus melas nesinori gyvent kartu, ir dar tokia žinia, kažkaip išvis atrodo ne laiku............
Florejita... Praeis laikas ir suprasi, apie kokią nesąmonė tu dabar kalbi... Tu padarysi didžiausia klaidą, kelio atgal nebus.
Jus su vyru ištiko išbandymas, bet galbūt tik šis išbandymas parodys kiek tu stipri, kokia tu išmintinga žmona ir motina.
Kaip moteris, suprantu, kaip gali skaudinti mylimas žmogus, tačiau būk aukščiau savo skausmo, perženk per savo diiiidelį AŠ.
Mane įskaudino, man padarė, mane supykdė... Pagalvok apie kelią praeitą kartu su žmogumi, nebūna vieno kalto, nors tai ir žiauriai skamba, bet tiesa visada tokia žiauri. Daugelis nori užsidengti ausis ir girdėti tik save, tik savo norus - visas tas egoizmas ir priveda prie bedugnės.
Spręsti tau, gyventi tau, bet jei tikrai pastojai, nenužudyk vaikelio, tu juk motina dabar, ne žudikė...
Žinok net širdis verkia skaitant tokius žodžius, nors suprantu, kad tavo lūpomis kalba neviltis.. Bet būk išmintinga dabar.
Aš bijau (su pirmu vaiku to nebuvo) vyro, kad tai pasikartos. Aš bijau nėštumo nes patiriu stresą. Bijau gimusio vaiko kad būtų sveikas. Aš dabar visko bijau. Man pačiai skaudu ieškot žiūrėt klinikas, nes tikrai buvo mintys apie vaikų neapsiriboja vienu. Viskas buvo saugoma, laikoma kad reikės visko antrajam. Ir tokios žinios kai sueina gera ir bloga į vieną savaitę nežinau ką galvoti... Ar tai Dievo vaikas kad su laikyt šeima nuo išskyrimo, ar tai ženklas kad viską ką turiu reikės netekt..?
Aš bijau (su pirmu vaiku to nebuvo) vyro, kad tai pasikartos. Aš bijau nėštumo nes patiriu stresą. Bijau gimusio vaiko kad būtų sveikas. Aš dabar visko bijau. Man pačiai skaudu ieškot žiūrėt klinikas, nes tikrai buvo mintys apie vaikų neapsiriboja vienu. Viskas buvo saugoma, laikoma kad reikės visko antrajam. Ir tokios žinios kai sueina gera ir bloga į vieną savaitę nežinau ką galvoti... Ar tai Dievo vaikas kad su laikyt šeima nuo išskyrimo, ar tai ženklas kad viską ką turiu reikės netekt..?
as patarciau tau nueit pas psichologa ir issipasakot. Pati pamatysi visa situacija kitomis akimis. Akivaizdu, kad jautiesi visiskoj nezinioj ir kad kenti. Bet del to nereiktu tapt zudike. Su vyru gali issiskirt- o vaikai bus visam gyvenimui! Tai jie tave lankys ir priziures senatveje, tai jie atvaziuos per sventes su kruva graziu anuku
Kodel nenutraukt santykiu su vyru jeigu jautiesi blogai? Geriau tai, nei zudyt kudiki..
Vyras melavo man nes reikėjo taip (nes ji pati apgavo labai artimas žmogus), kol tiesa neislindo. Myli jis mane, aš myliu ji, aš dėkinga jam kad suteikė didžiausia gyvenimo turtą pirmąjį vaiką. Jis santykių traukt nenori, vaiko nori, nori kad viskas eitų toliau. Bet aš per save nepersiverciu. Labai paluzau psichologiškai.
Florejita, tikrai neskubėk taip drastiškai elgtis. Ir skaičiau, ir iš artimos aplinkos žinau, kad abortas palaužia psichologiškai siaubingai. Mano pažįstamai moteriai po aborto praėjo jau gerų 15 metų, bet visada prisimena sapnuoja tą vaiką, skaičiuoja, kiek metų jam dabar būtų. Kryžius ir tuštuma likusiam gyvenimui, nuo kurios nepabėgsi. Tikrai, geriau nueik pasikalbėti su psichologu, arba krepkis į krizinio nėštumo centrą, kad pagelbėtų sustyguoti mintis reikiama linkme.
Ačiū kad neistumiat manęs, kad išklausot ir patariat. Vis geriau ta minutę pasidaro skaitant.....