Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas rytas :) 

Mimmozza, o kodėl tu tikrai tokia įsitikinus esi, kad nesilauki? Na aš kaip suprantu, kažkokios bėdos yra? Nes ne nuo pradžių skaitau temą ;) ir beje, kiek laiko planuojat jau jūs? 

O aš atėjau pasiguosti... įtariu, kad įsigijau bambos išvaržą... ryt einu pas chirurgą ir paaiškės mano įtarimai... bet spėju tokiu atveju nutruks mano planavimai leliuko..  :cry2:​ 

Atsakyti

Labas rytas, merginos. :)

Sviekinimai naujoms nėštukėms! 

Na o aš buvau dingus. :rolleyes: Tiek visko mano gyvenime įvyko. Labai nesiplėsiu, bet rezultatas toks, kad po 15 metų draugystės MB man pasipiršo.  :wub: Taip, mes gyvenom nesusituokę. Taip, turim paauglę dukrą. :D Viskas atvirkščiai pas mus, ne kaip pas normalius žmones. :D Nusprendėm netempti ir va, spalio 12 bus mūsų šventė. Tai dabar labai ruošiamės jai, ir tas gerai, nes nėra kada galvoti apie  :nestuke . Na ir aišku kai susituoksime - jau galėsime pretenduoti ir į IVF. 

Pasikalbėdavom apie santuoką, tai jau kaip ir buvo aišku, kad norint turėti daugiau vaikų - reikės tuoktis. Tai kaip ir tikėjausi to, bet nesitikėjau, kad jis lauks mūsų pažinties metinių. Visai net buvau pamiršus apie jas. :rolleyes: Anyway, ruošiamės vestuvėms ir toliau planuojam leliuką. :) Tiek žinių iš mano fronto.

Beje, mmm nelaukiu rugsėjo 21. :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos merginos, labai sveikinu naujas nėštukes, o tos kurios nesuluakia tikrai sulauksit, dievulis viską koreguoja. Gintare Jūs įsirengsit namučius ir tas džiaugsmas aplankys jus. Manau, kad tikrai visos pamatysit tuos išsvajotus || brūkšniukus. Mes augam gerai jau rugsėjo 9d. į dekretą taip laukiu. Mažylis labai aktyvus, daug juda, jaučiuos gerai tik vakarais jau sunku labai užmigti, pilvukas nemažas dauga kam kai pasakau, kad tik lapkritį stebisi. Bet ko norėti juk trečias lėliukas. Svoris tai tik ant pilvuko auga 🙈🤣🤣🤣. Tai tiek pas mus naujienų. Linkėjimai visoms ir stiprybės laukiant žirniukų. 

Atsakyti

Labas rytas, merginos. :)

Sviekinimai naujoms nėštukėms! 

Na o aš buvau dingus. :rolleyes: Tiek visko mano gyvenime įvyko. Labai nesiplėsiu, bet rezultatas toks, kad po 15 metų draugystės MB man pasipiršo.  :wub: Taip, mes gyvenom nesusituokę. Taip, turim paauglę dukrą. :D Viskas atvirkščiai pas mus, ne kaip pas normalius žmones. :D Nusprendėm netempti ir va, spalio 12 bus mūsų šventė. Tai dabar labai ruošiamės jai, ir tas gerai, nes nėra kada galvoti apie  :nestuke . Na ir aišku kai susituoksime - jau galėsime pretenduoti ir į IVF. 

Pasikalbėdavom apie santuoką, tai jau kaip ir buvo aišku, kad norint turėti daugiau vaikų - reikės tuoktis. Tai kaip ir tikėjausi to, bet nesitikėjau, kad jis lauks mūsų pažinties metinių. Visai net buvau pamiršus apie jas. :rolleyes: Anyway, ruošiamės vestuvėms ir toliau planuojam leliuką. :) Tiek žinių iš mano fronto.

Beje, mmm nelaukiu rugsėjo 21. :4u:​ 

kaip faina  :wub:  sveikinu su pirslybom  :4u:​  

Atsakyti

Svajojanti, kaip fainiai  :wub: 

Airise wau kaip smagu!! Saunuoliai  :wub:  koks skirtumas kada, svarbu kad is meiles ir geru santykiu vestuves, o ne is mados  :wub: 

man tokia jautri krutine, net nt pagadinau vien del to kad turejau  :unsure:  aisku baltas, bet sakes.. 

Atsakyti

Sveikos, planuokles 🙂

Gal kas esate susidūrusios su panašia situacija.... 

Kaip ir visada po ovuliacijos pradeda skaudėti speneliai, po poros dienų skausmas pereina į krūtinės skausmą ir maždaug po 7 dienų pasirodo mm. 

Šį mėnesį speneliai paskaudejo pora dienų. Skausmas dingo. Neskauda nei jų nei krūtinės.

Paskutinės mm buvo rugpjūčio 3 d., ciklas +/-34/36 dienos.... 

Atsakyti

Pirmiausiai man rodos lucija būsiu apgavusi :hmm: :oh: cyclebalance jau vėl prekyboje ir jo kaina superinė šiuo metu perkantant eurovaistinės el.p. Beje man rodos ir nieko nepatariau tada ar verta pirkti. Iš tikro kiekvienai veikia skirtingai ir skirtingu laiku. Skaičiau, kad kitoms tikrai padeda sureguliuoti ciklą. Man gal reikia, dar ilgesnio vartojimo nes bėdelės didesnės. Tad nepabandžius nesužinosi ar vertėjo ar  ne :) 

Džiaugiuosi savo mmm nes jos normalios, o ne tepimas tik :yahoo: tikiuosi visos dienos bus tokios, net nepamenu kada turėjau normalias mmm :rolleyes:

Mimmozza, o kodėl tu tikrai tokia įsitikinus esi, kad nesilauki? Na aš kaip suprantu, kažkokios bėdos yra? Nes ne nuo pradžių skaitau temą ;) ir beje, kiek laiko planuojat jau jūs? 

O aš atėjau pasiguosti... įtariu, kad įsigijau bambos išvaržą... ryt einu pas chirurgą ir paaiškės mano įtarimai... bet spėju tokiu atveju nutruks mano planavimai leliuko..  :cry2:​ 

Nes visi testai buvo neigiami, plius paskutiniai nd buvo atlikti 10 cd. Ir vakar jau parkeliavo mmm :) O pagrindinė bėdelė policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) man natūraliai mmm būna tik kokius 4-5 kartus per metus, tad ir ovuliacija retas svečias. Dar apsunkina visą planavimą tas kad vyras dirba užsienyje ir susimatome tik kas 2 mėn kažkur :oh: Planuojame nuo spalio mėn, labai tikėjomės kad po KT užkibs iškart kaip buvo su pirmu nėštumu, bet matyt buvo ne laikas dar.  :unsure: O realaus planavimo kažkur 6 ciklai, buvo sususitikimų ir daugiau bet trumpalaikių ciklo pradžioje ar pabaigoje tai jų neskaičiuoju.

O kaip pajautei kad turi bambos išvaržą? Nebijok, gal operacija nesudėtinga ir lengvas po jos laikotarpis ir greit vėl galėsit planuoti. O gal tai visai ne bambos išvarža.  :4u:​ 

Atsakyti

Airisė nuoširdžiai sveikinu su sužadėtuvėm  :wub:  Linkiu kuo malonesnių rūpestėlių prieš vestuves  :) 

Svajojanti, kaip greit laikas lekia  :wub: Tu mūsų pirmoji nėštukė 2019 m., kuri pasėjo virusius kitoms, būtų šaunu kad didžioji planuojančių dalis peršoktų prie jau sulaukusių II grafos dar šiais metais  :wub: 

Atsakyti

mimoza sveikinu su mm  :D  :4u:  :4u: 

Atsakyti

mimoza sveikinu su mm  :D  :4u:  :4u:

Ačiū  :D​ 

Atsakyti
Airisė didžiausi sveikinimai artėjančių vestuvių proga yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif kaip fainai wub.gif gal užkibs medaus mėnesio vaisius bigsmile.gif
Svajojanti27 kaip šaunu, kad lėliukas gerai auga wub.gif turbūt labai mielas jausmas vaikučio judesiai wub.gif aš labai noriu pajusti biggrin.gif
mimozza aš pagalvojau, kad kai bandai pastoti tai užknisa žiauriai, bet jeigu nebandai, tai visai neblogai tik kelios mėnesinės per metus biggrin.gif
Atsakyti

as jau gavau operacijos laika! Nereikes laukt 3 menesius  :D   tik 3 savaites! Operuos is kartpo po menesiniu uz 3 savaiciu  :D :yahoo:  kelios dienos po operacijos- prasides vaisingas laikotarpis. Paklausiu gydytojo ar galiu is karto planuot, ar palaukt menesi  :angel_not:​  

Atsakyti