Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

CherryBlossom- sveikinimai!!  :wub:  :lietuva:  :4u:   :ploja2:  :birthday2:​ 

Atsakyti

Ačiū mergaitės wub.gif
Amundsen - išryškėjo per minutę - čia toks super pigus testas, tai jisai taip bjauriai tampa visas ružavas pirma, išskyrus kontrolinė juostelė iškarto matosi net per tą ružavą foną ir tada fonas išbalo ir pasimatė ta juostelė wub.gifpoto pasidarysiu ClearBlue, turiu vieną likusį

Kaip dziugu!!!!!!! ❤❤❤❤❤❤ is kelinto ciklo pavyko?

Atsakyti

CherryBlossom - tylūs sveikinimai ir linkiu, kad jie tik pasitvirtintų 😊😊 kaip smagu už tas, kurios pamato dvi juosteles 😊😊😍

Atsakyti
Ačiū mergaitės! wub.gif Kad tik įsikabintų tvirtai žirniukas ax.gif
Katara iš 4 ciklo. Atrodė kaip 10 metų rolleyes.gif
Atsakyti

Labukas merginos :)

Sveikinu CherryBlossom, ​linkiu lengvo nešiojimo 🎉♥️

Atsakyti

Aš penktadieniui užsirašiau pas gine. Jau ir klausimus susidėliojau ką tiksliai noriu sužinoti. 🙂

Atsakyti

Uch kaip sveikinu!!! 

Ne ne damos, nepamirsiu  :lol:  susivienisim visos  :help:  ir uznestesim is pasiutimo  :lol: 

Atsakyti

Sveikos, 

CherryBlossom  :bigsmile:  :clap:  Sveikinu.

O manosios mmm atėjo sekmadienį. Anksčiau nei pagal grafika. :bash:  Dabar bandysiu nelaukti rugsėjo 25 d.

Atsakyti

Ne ne damos, nepamirsiu  :lol:  susivienisim visos  :help:  ir uznestesim is pasiutimo  :lol:

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Dandelion fuzz  :4u:  :4u:  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 27 rugpjūčio 2019 - 19:08

Kategoriska, o kada taviskis turetu gimti, kovo men? 👣

Atsakyti

Sveikos :))

Sklandaus nestumo ;)

Man tas pats du nemiga :( dabar siek tiek pagerejo, bet taip ir nebuvo to istisinio miego kaip pirma pirma nestuma.

Su valgymu man tas pats. Pradzioj buvo didziulis apetitas, bet suvalgyt iseina mazai. Dabar apetitas apmazejo, telpa vis tiek mazai. Pora kg nukrito, tas tai gerai :)

Zirnis mano padykes, negaliu miegot naktimis, nemiga tokia didele kankina, 

Valgymo sutrikimas irgi atsirades. As visalaik jauciuosi persivalgius, nors is tikro tai nieko nevalgau. O nuo to nevalgymo dar silpniau jauciuosi  :bijau2:

Wow kokios naujienos !❤️ Jau cia gan ryskus :)

Sveikinu labai 😍

Nu šakės panos, atėjo ir į mano kiemą šventė įtariu

Atsakyti

Man pavyko 6. Ciklä, atrodė kaip amžinybė :) 

Atrodė kaip 10 metų rolleyes.gif

Šaunuolė !;)

Aš penktadieniui užsirašiau pas gine. Jau ir klausimus susidėliojau ką tiksliai noriu sužinoti. 🙂

Pagal mėnesines kovo 15 dieną 😍

Kada tavo ? 

Kategoriska, o kada taviskis turetu gimti, kovo men? 👣

Atsakyti