O tai jei tarkim bus, tai kaip gydomas toks dalykas??? 🤔
Jei klausi dėl polypo apie kurį Gintarė rašė tai gydimas operacija. O kaip tavo mmm? Ar įprastos, o gal gausesnės?
Labas, damutes!
Nebuvau savaitele, tiek daug priraset, tikejausi kad jau pas kazkuria bus leliukas uzkibes
Balionelius siunciu toms, kurios sulauke mmm
Man tai sekasi taip paciai. Buvom isvyke pailset prie ezero Alytaus rajone, praleidom laika fantastiskai, net nenorejau namo.
Mano pilvuzas dar neauga, bet jau kazkoks kietumas viduje jauciasi vakare.
Zirnis mano padykes, negaliu miegot naktimis, nemiga tokia didele kankina, o diena bunu pavargusi ir elgiuosi neadekvaciai. Nuejau i parduotuve su konkreciu tikslu ka pirkti, grizau namo ir ziuriu kad as visai ne ta nusipirkau
Valgymo sutrikimas irgi atsirades. As visalaik jauciuosi persivalgius, nors is tikro tai nieko nevalgau. O nuo to nevalgymo dar silpniau jauciuosi
Su pirmagime kai laukiausi jokiu nesamoniu nebuvo, tai ji ir gime tobula mergaite, jokiu vargu kol kas su ja nebuvo. O va sitas zirnis turbut bus pasiutes, jau nuo ankstyvo amziaus daro isdaigas
Šiaip gausesnės, man išvis keista, kad pirmą dieną man jos buvo laaaabai gausios... nes pirma diena būna pas mane tik tepliojimas...
labai panasu kad zirniukas neuzsikabino... man taip buvo- menesines gausesnes nuo pat pradziu ir su spazmais.
o siaip apie polipa gali pranest- skausmas ND metu, rausvos isskyros viduri ciklo, gausesnes menesines.
Labas,
mums, panašu, iš pirmo karto nepavyko nors dar mmm nesulaukiau, jos turi būti po poros dienų. Viską maudžia, kaip visuomet prieš susergant.
Šiandien sapnavau, kad pasidariau testą ir gavau teigiamą rezultatą, atsikėliau, kaip tik turėjau testą, galvoju, jau parodytų jei kas, bet deja nieko
Beje, mergaitės, labai norėčiau pas jus į sąrašiuką papulti planuojančių
Ir prie viso to, dar nepapasakojau apie save nieko 😊 esu Laimutė, iš Alytaus ;) man 26m, turiu sūnų iš pirmos santuokos, 7m 😋 o dabar su būsimu vyru, planuojam antrą (bendrą) kleckutį 😊 tikiuosi kitas ciklas bus sėkmingas, nes kaip tik 22d (ne)-turėtų būti kitos mmm, o vyro gimtadienis 27d. Būtų puiki dovana 😁