Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

du ne vienas , galesim laistyti nuoskaudas  :gossip:  :didis: 

as tai turbut irgi prie jusu prisijungciau  :nail:​ 

Atsakyti

Aciu merginos uz palaikyma, taip ir darau eisiu pas psihologus. Dabar nesisaugom, bet ir nelabai meginam pastoti, aišku būtume patenkinti jei gautusi.

Sveikos naujokės 👋 man tie testukai atrodė ruzavi. Manau Hal gera patarimą davė 😉

Tai merginos jei ką paorganizuotumem gal daugiau mūsų butų susitikti 😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucija_: 25 rugpjūčio 2019 - 16:57

Uch kaip man skauda pilvo apačią, kiaušides.  :oh: Visą dieną beperstojo atrodo kad kas gnaibytų. Gal gi tai ženklas, kad šį syk turėsiu normalias mmm  :hmm: Bent jau galvos nebeskauda, tai iš kart šviesiau akyse pasidarė  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Dar tokį klausimėlį turiu. Ar verta bent truputį pasitikėti programėlėmis, kurios apskaičiuoja, kada bus ovuliacija? 😊⭐

Atsakyti

Dar tokį klausimėlį turiu. Ar verta bent truputį pasitikėti programėlėmis, kurios apskaičiuoja, kada bus ovuliacija? 😊⭐

Jei ciklas reguliarus, tai programėlė kaip vaisingų dienų orientyras puikus. Tačia pasitikėti visiškai tikrai nereikėtų.  :)​ nes vieną ciklą ovuliacija gali būti ankščiau, kitą vėliau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 25 rugpjūčio 2019 - 20:22

:lady:  :lady: Mimoza liksim cia dviese as manau.. nu tada darysim meeta  :ax:  :devil:  :alc:

Kazkada planiuku forume musu buvo tiek daug, istisai darydavom meetus. Buvom ir gerai pasitusint islwkusios tos kurios ilgai uzsisedejo. 

Manęs nepalikit  :taika: , aš čia irgi tuoj dviejų metų jubiliejų švesiu  :oh:​ 

Atsakyti

Prisijungciau, bet Lietuvoj negyvenu  :ax:  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti

labas rytas visoms! 

Naujokems-  :4u:  

Grazi_moteris- butinai nueik pas gine ir pasakyk kad testas rode ryskius vaiduoklius. Man taip buvo ir paasikejo, kad turiu polipa, kuris veikia abortuojanciai... apvaisinimas ivyksta, bet polipas is karto viska pasalina  :(  

Atsakyti

Štai ir sąrašiukas arčiau su pakoregavimais. Saulaukiau savųjų nelabųjų...

Sulaukusios II  :wub:

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85
  • jogaileee3
  • Kategoriška
  • Katara

Vis dar laukiančios II  :wub: 
08.20 Karina2209 nelaukia mmm
08.22 pandos pusseserė nelaukia mmm
08.26 Airisė nelaukia mmm
08.27 Dandelion fuzz nelaukia mmm
08.28 _mimozza_ ne/laukia mmm
08.30 CherryBlossom nelaukia mmm
09.01 VeDo nelaukia mmm
09.02 lucija_ nelaukia mmm
09.07 Gintare0820 nelaukia mm

09.24 Garbanelele nelaukia mmm
00.00 -hal-
00.00 lauralina3

Atsakyti

Garbanele  :4u:​ 

Atsakyti

Garbanelele  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

labas rytas visoms! 

Naujokems-  :4u:  

Grazi_moteris- butinai nueik pas gine ir pasakyk kad testas rode ryskius vaiduoklius. Man taip buvo ir paasikejo, kad turiu polipa, kuris veikia abortuojanciai... apvaisinimas ivyksta, bet polipas is karto viska pasalina  :(  

O tai jei tarkim bus, tai kaip gydomas toks dalykas??? 🤔

Atsakyti