Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

O tai kaip kiausidziu veikla, ar apziurejo kiausides gimda? Viskas tvarkoj? As irgi nesu darius, bet uz 7 savaiciu testuosiu su clearblue ovuliacijos testukais :) yra ir juosteliniai, bet skaiciau forume, kad sunkoka juos tiksliai interpretuoti :unsure:​ 

Apžiūrėjo, sakė viskas gerai, ovuliacija vyksta, kaip tik nutaikiau momentą pas ją nueiti, kai jau buvo dienos ar net valandų klausimas dėl ovuliacijos, čiupau vyrą gryžusi, bet nu va jau taip 6mėn vis bandom pagauti, o niekaip. Esu girdejusi apie cyclebalance vitaminus ar kas ten. Gal jų nusipirkti pagerti? 😬😬😬

Atsakyti

Apžiūrėjo, sakė viskas gerai, ovuliacija vyksta, kaip tik nutaikiau momentą pas ją nueiti, kai jau buvo dienos ar net valandų klausimas dėl ovuliacijos, čiupau vyrą gryžusi, bet nu va jau taip 6mėn vis bandom pagauti, o niekaip. Esu girdejusi apie cyclebalance vitaminus ar kas ten. Gal jų nusipirkti pagerti? 😬😬😬

Cyclebalance nebėra prekyboje jau kuris laikas, yra Inofolic su tokia pat sudėtimi. Abu gėriau, bet nieko geriau nepastebėjau, tik krūva pinigų išleista  :oh:​ nes reikia mažiausiai gerti 3 mėn du kartus dienoje. Aš iš viso gėriau gal pusmetį.

Atsakyti

Cyclebalance nebėra prekyboje jau kuris laikas, yra Inofolic su tokia pat sudėtimi. Abu gėriau, bet nieko geriau nepastebėjau, tik krūva pinigų išleista  :oh:​ nes reikia mažiausiai gerti 3 mėn du kartus dienoje. Aš iš viso gėriau gal pusmetį.

Tai sakot neverta mėtyt pinigų? 😬 Nes jau tikrai nebežinau nei ką daryti😢

Atsakyti

Na nezinau, spalva ne pilka o ruzava atrodo.. issitirk progesterona butinai pirmoi ir antroi ciklo puseje.. realiai tai tikrai kabintis galejo.. 

Atsakyti

Karina nuvaryk pas gine, jai O tai matys folikula ir bus aisku. 

Atsakyti

:lady:  :lady: Mimoza liksim cia dviese as manau.. nu tada darysim meeta  :ax:  :devil:  :alc: 

Kazkada planiuku forume musu buvo tiek daug, istisai darydavom meetus. Buvom ir gerai pasitusint islwkusios tos kurios ilgai uzsisedejo. 

Atsakyti

Labas naujokem, smagu kad jungiates. Kazkas klause apie tyrimus, tai kelis lapus atgal diskutavom paziurekit visas sarasas yra.

Atsakyti

Grazi_moteris būtinai nueik pas ginekologę po mm. Stebėk kraujavimą, pasidaryk echoskopija ir hcg. 

Pastebėjau, čia ir forumų, kad jeigu būna antra juostele matoma, bet į pilkuma, tai reiškia kad nėštumo nėra. Turi būti labiau rožinė juostelė ir pasidarius po 2d ar 3 jau but žymiai ryškesnė, kadangi hcg auga greit.

Labai nepergyvenk, juk čia dar tik pirmas mėnuo kai planuojat, sulauksite dar savo stebuklelio 😉

Va čia ir esmė, kad mano ta antra juostelė neryški rožinės spalvos... ir vakar dienos testo juostelė antra buvo rožinė...

Atsakyti

Nueik ir pasidaryk progesterona ir hcg dar siandien ir zinosi ar persileidimas.. progesterona vien tam kad zinotum ar jis kaltininkas jai neisilaike. 

Atsakyti

Nueik ir pasidaryk progesterona ir hcg dar siandien ir zinosi ar persileidimas.. progesterona vien tam kad zinotum ar jis kaltininkas jai neisilaike. 

Nėra pas mus kur pasidaryti, Alytuje sekmadieniais nedirba niekas... 😔 reiks laukti rytojaus ryto...

Atsakyti

:lady:  :lady: Mimoza liksim cia dviese as manau.. nu tada darysim meeta  :ax:  :devil:  :alc:

Kazkada planiuku forume musu buvo tiek daug, istisai darydavom meetus. Buvom ir gerai pasitusint islwkusios tos kurios ilgai uzsisedejo. 

Turbūt teks taip ir daryt  :lol:​ 

Atsakyti

du ne vienas , galesim laistyti nuoskaudas  :gossip:  :didis: 

Atsakyti