Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Linkiu didziausios sekmes  :4u: gal gine pasiulys kanors ka galima vartot ir isvykus ;)

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti

Labukas, dariausi NT, tai neigiamas. Kaip tau Mimozza, dareisi testuka? :) 

Atsakyti

Labas rytas 😊 na ką, tie mano vaiduokliai buvo netikri, ryte nuėjau į tualetą ir parkeliavo mano mmm.. 😔😔 o atsikėliau su nesveikai skaudančia galva, bet iki tokio lygio, kad net pykina... 

Na tikiuosi čia nebus tas atvejis, kaip būna, kad moterys laukiasi ir serga :D 

O šiaip, vadinasi teks darbuotis ant kito ciklo... :)

Atsakyti

Beeeet, spėjau pasidaryt rytinį testą... ir jis vistiek vaiduokliauja... vadinasi visi trys, skirtingų firmų testai, kurie man nuo vakar iki šiandien vaiduokliauja, yra blogi...?  Nes nu juk susirgau...  :oh:​ 

Atsakyti

Na štai, čia testas po kokių 2-3min... 

Jau aš prisigalvojau, kad gal kokios cistos? Ar negimdinis koks nėštumas...? Nu ar gali taip trys testai vaiduokliauti, jei tikrai nieko nėra... 🤔 

Pridėta:

Atsakyti

Labas rytas 

Na štai, čia testas po kokių 2-3min... 

Jau aš prisigalvojau, kad gal kokios cistos? Ar negimdinis koks nėštumas...? Nu ar gali taip trys testai vaiduokliauti, jei tikrai nieko nėra... 🤔 

siulyciau po mmm nueiti pas gine.. patikrins ir pažiūrės kas kaip.

Man vakar prieš einant miegoti teplioti pradėjo. O ryte 6 val pabudau nuo skausmų pilvo apačioje. Net tabletę nuo skausmo gerti reikėjo. Dabar vis dar teplioja, kaip paskutinę mm dieną. 

Ar galėjo taip vėlai implantacija įvykti? 12-13 DPO? ... tai žiūrėsiu kas čia toliau vyks..

Atsakyti

Labas rytas :)

Labukas, dariausi NT, tai neigiamas. Kaip tau Mimozza, dareisi testuka? :)
Karina :4u: o mmm parkeliavo? Aš šiandien darausi nt nes vakar baigiau duphastoną gerti tai reikėjo įsitikinti, kad galiu nutraukti. Pas mane ir neigiamas, tačiau aš ir žinojau kad taip bus. Vakar šampės išgėriau, o šiandien galvą spaudžia :oh: iššaukė migreninį skausmą, bet vaistų įkaliau, kol dar blogiau nepasidarė :D
Atsakyti

Beeeet, spėjau pasidaryt rytinį testą... ir jis vistiek vaiduokliauja... vadinasi visi trys, skirtingų firmų testai, kurie man nuo vakar iki šiandien vaiduokliauja, yra blogi...?  Nes nu juk susirgau...  :oh:​ 

Amedis ir linkęs mesti tokias pilkas juosteles net ir drėgname teste ir gan ryškias  :oh: TD yra tema nėštumo testai melagiai, ten galima pasižiūrėti net ir labai ryškių melagių. O gal kabinosi, tačiau neįsitvirtino ir pabėgo  :hmm:  Gali pasidaryti hcg, tada viskas bus aišku. Būna retų atvejų kai :nestuke​ ir serga mmm, tad jei tavosios  mmm bus silpnesnės nei įprastai ir greičiau baigsis pasidaryk po jų dar vieną nt. 

Atsakyti

Mimozza, ne, neparkeliavo mm. Jos pas man be dufo ir neprasideda va paskutiniais metais... Penktadienį eisiu pas gine, tegul tiria, siunčia kad patikrintų mane visur.. Ir hormonus ir t.t

Tik kas keisčiausia, kad pilvo apačią, nugara maudžia kaip prieš mm. Vakar buvo labai daug gleiviu, šiandien irgi, nervuoja mane... Gal vaisingos dienos bet kaip ir 37CD tai net nežinau kas čia gali but... 

Atsakyti

Grazi_moteris būtinai nueik pas ginekologę po mm. Stebėk kraujavimą, pasidaryk echoskopija ir hcg. 

Pastebėjau, čia ir forumų, kad jeigu būna antra juostele matoma, bet į pilkuma, tai reiškia kad nėštumo nėra. Turi būti labiau rožinė juostelė ir pasidarius po 2d ar 3 jau but žymiai ryškesnė, kadangi hcg auga greit.

Labai nepergyvenk, juk čia dar tik pirmas mėnuo kai planuojat, sulauksite dar savo stebuklelio 😉

Atsakyti

Karina, o gleivės skaidrios? Jei taip tai gal tikrai vaisingas laikotarpis  :bigsmile: nepraleiskit ND. Jei ciklas nereguliarus tai nežinia kada ta ov. Jei jos nėra tai ir mmm nėra. Laikau kumščius kad tai būtų artėjanti ov pas tave  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

💋

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuleg: 25 rugpjūčio 2019 - 09:58