Ačiū Ryt bus 11 savaičių 😍
Kategoriška pasaugok save ir pilvelio gyventoją
kelinta tau jau savaitė?
O bandet sekti ovuliacija su ovuliacijos testukais? Tikekimes pagausit laiku
Man jie nieko neparodys, jau įsitikinau. Man PKS, paiškėjo kad prie jo dažnai pakyla LH. O ir ovuliavija retas svečias pas mane. Po geros savaitėlės eisiu pas ginę, derinsim ką toliau daryti, kad greičiau prisikviesti gandrus
Sveikos. Nusprendžiau ir aš prisijungti prie jūsų pokalbio. Man 25m. Nuo maždaug kovo mėnesio planuojame antrąjį vaikutį, tačiau vis dar nieko. O noras begalinis😢 kaip galvojat ar jau reiktų ieškoti rimtesnių priežasčių? 😬
Sveika pririjungusi
Linkiu kuo greičiau
Ginekologai sako, kad normalu vienerius metus nepastoti. Man turint PKS sakė pusė metų. Kadangi pralėkė jau ne vienas mėnuo nuo kovo tai siūlyčiau pasekti ovuliaciją testais, bei matuotis BKT. Nes teigiamas ovuliacijos testas neparodys ar tikrai įvyko ovuliacija
O buvai pas ginekologe apziurai? Bandyk stebet ovuliacija, gal ji vyksta anskciau arba veliau nei manai ;) siaip per 1 - 1.5 metu yra normalu pastoti. Tad dar nereiketu nerimauti labai.
Pas ginekologę buvau po 3mėn bandymo, tai logiška, kad sulaukiau paprasti atsakymo, kad dar nedaug laiko praėjo. O ovuliaciją stebėti su testais? Neesu to dariusi😁🤦♀️
Man jie nieko neparodys, jau įsitikinau. Man PKS, paiškėjo kad prie jo dažnai pakyla LH. O ir ovuliavija retas svečias pas mane. Po geros savaitėlės eisiu pas ginę, derinsim ką toliau daryti, kad greičiau prisikviesti gandrus
Sveika pririjungusi
![]()
![]()
Linkiu kuo greičiau
Ginekologai sako, kad normalu vienerius metus nepastoti. Man turint PKS sakė pusė metų. Kadangi pralėkė jau ne vienas mėnuo nuo kovo tai siūlyčiau pasekti ovuliaciją testais, bei matuotis BKT. Nes teigiamas ovuliacijos testas neparodys ar tikrai įvyko ovuliacija
Ačiū labai! 🥰 O kada geriausia matuoti bkt? 😬
Ačiū labai! 🥰 O kada geriausia matuoti bkt? 😬
Kiekvieną rytą tuo pačiu metu. Reikia termometrą laikyti kuo arčiau lovos, nes reikia nesijudinti. Geriausia makštyje arba ties. žarnoje.
Va čia plačiai aprašyta http://www.nspinfo.lt/bt-matavimas
Ačiū
Ryt bus 11 savaičių 😍
Sveikinimai didziausi 🥳 baisiausias laikas jau praeity, kaip smagu
Girdejau yra kazkokie vaistai issaukti ovuliacijai.. gal juos pabandyti butu verta
Pas ginekologę buvau po 3mėn bandymo, tai logiška, kad sulaukiau paprasti atsakymo, kad dar nedaug laiko praėjo. O ovuliaciją stebėti su testais? Neesu to dariusi😁🤦♀️
O tai kaip kiausidziu veikla, ar apziurejo kiausides gimda? Viskas tvarkoj? As irgi nesu darius, bet uz 7 savaiciu testuosiu su clearblue ovuliacijos testukais yra ir juosteliniai, bet skaiciau forume, kad sunkoka juos tiksliai interpretuoti
Amundsen, apie ovuliacijos skatinimą ir kalbėsiu su gine
bet ji greičiausiai bus daroma gruodį, nes kitaip nebus kaip sekti augančius folius kadangi aš vyksiu pas MB. Na nebent kažką kitą pasiūlys ginė.
Linkiu didziausios sekmes gal gine pasiulys kanors ka galima vartot ir isvykus ;)